Förbannad socialdemokrat – vi har ett för stort flykting mottagande

Göran_DahlströmKATRINEHOLM. Kommunstyrelsens ordförande i Katrineholm, socialdemokraten Göran Dahlström är förbannad. Regeringens beslut om att tvinga kommunerna att ta emot ensamkommande ”flyktingbarn” är det sämsta man kan göra enligt Dahlström.

Göran Dahlström är rejält förbannad och påstår att Sverige har ett för stort flyktingmottagande, staten och Migrationsverket har hanterat flyktingfrågan klantigt i många år och han gör inget undantag för sitt eget parti.

Att det är en åsikt som Sverigedemokraterna delar struntar han i. Jag bryr inte ett dugg om vad Sverigedemokraterna tycker – jag har tyckt så här långt innan Sverigedemokraterna kom ut på banan…

Gudrun Lindvall, Miljöpartiet i Katrineholm tycker Dahlström har fel – vi har räknat på detta och kommunen gör en stor vinst på flyktingmottagningen.

– Pettersson anser att Göran Dahlström borde byta parti och Gudrun Lindvall borde byta politik och lära sig räkna…

SR

8 thoughts on “Förbannad socialdemokrat – vi har ett för stort flykting mottagande

  1. Bra men han talar ite bara för sig själv utan alla kommuner…..Nu måste väst (vänster) spela R-kortet och sedan hjärter…..med det kan också börja röra sig nu…som en liten läcka i dammen typ…..dock ”sent ska syndaren vakna” Re: ” staten och Migrationsverket har hanterat flyktingfrågan klantigt i många år och han gör inget undantag för sitt eget parti.”Det hade ju gått att ta denna diskussion redan innan senaste valet då? eller?

    • Lite mer tipps…..Bättre att rösta på de partier som redan i förväg ser konsekvenserna av sin politik…man behöver inte vara professor eller raketforskare eller ens så klipsk som större delen av alfabetet [S], [M] osv. för att förstå att en kohort som inte går plurs förrän efter ~10 år tidigast samt dessutom kostar ”extra” rörande den mesta utbildningen etc.är grymt dyr.

  2. Han borde väl snart bli utesluten ur sosseriet.
    Enligt MP är visst 1+1=5 Så mycket om deras mattekunskaper.

  3. Nej, Göran Dahlström ska inte byta parti. Han ska rehabilitera sitt eget parti från insidan, det gör mest nytta.

  4. Heder åt Dahlström som visar ryggrad. Om vi fick flera politiker som tänkte själva och inte bara hukade under partipiskan skulle det börja hända saker.

Kommentera