Somaliska invandrare våldtog grannkvinna

STOCKHOLM. En kvinna våldtogs i somras av två unga män i västra Stockholm, där hon bor. Kvinnan, som befann sig utanför sin port, släpades in i en grannlägenhet där hon våldtogs upprepade gånger av båda männen, skriver metro.se.

Solna tingsrätt har nu dömt männen, 18 och 21 år gamla, till 2,5 respektive 3 års fängelse för grov våldtäkt. Dessutom ska de betala ett skadestånd till kvinnan på 170 000 kronor.

Ovanstående från Aftonbladet, de glömde en liten detalj trots att de hämtat artikeln från Metro ”döms av Solna tingsrätt för grov våldtäkt till 2,5 år respektive tre år och nio månaders fängelse samt tio års utvisning” även Metro glömmer nämna att svinen var somalier och heter Yassin Mohammed Abdu 950504 och Adan Mohamed Adan Hillow 921012. I domen – hela nedan – kan man bland annat läsa  ”De berättade att en svensk tjej hade varit hos dem och sa att de hade druckit, haft kul och haft sex. Tjejen hade inte orkat med deras sex  och hade gått hem gråtande kl. 05.00. De menade att de var starka eftersom hon hade gråtit när de hade haft sex.”

-Pettersson tycker straffen är väl låga, dessutom borde Aftonbladet dömas för vilseledande journalistik.

Aftonbladet      Metro    Mål B 5575-13

2 thoughts on “Somaliska invandrare våldtog grannkvinna

  1. Jag tycker att om man är gammal nog att grovt våldta någon flera gånger är man också gammal nog att ta sitt straff, utan rabatt.

  2. Jag har alltid varit mot kroppsbestraffningar.Men ju mer jag läser om de tilltagande våldtäkterna, framför allt gruppvis från MENA-folk, desto mer övertygad blir jag om att ett straff, förutom fängelse mm, även skulle inkludera ett par raska snitt. Om inte annat skulle det ha en avhållande och demoraliserande verkan på presumtiva våldtäktsmän….

    Och i detta fall: Om dom nu anser sig vara så starka är det gäller sex, kan det inte vara lämpligt att dämpa dem en smula, så våra flickor slipper gå gråtande hem kl 5 på natten?

Kommentera