Marsvikens Golf & Konferenshotell – från Gordon Ramsey till utfodring

NYKÖPING. Marsviken är en underbar plats, där du kan unna dig en riktigt lyxig och avkopplande weekend. Spela golf och inta en gourmetmiddag från vårt välrenommerade kök i natursköna omgivningar.

Där är vi många som brukar äta traditionellt Julbord med det lilla extra.

Där driver köksmästare, David Ward Negri en restaurang i världsklass.

Redan som mycket ung utbildade sig David till kock på college i England. Efter utbildningen hade han förmånen att få arbeta tillsammans med den berömde Gordon Ramsay i London. Detta präglade givetvis ytterligare Davids känsla och sinne för matkonsten.

Frankrike blev nästa etapp där han arbetade på välrenommerade restauranger och hotell. Till Sverige kom han sedan och fick arbeta under Werner Vögeli som kökschef på en av Stockholms mest uppskattade restauranger, Stallmästargården.

Endast det allra bästa är gott nog. Vi dukar upp för dig skriver Marsviken på sin hemsida!

Så var det men nu är det andra tider, i fortsättningen ska David Ward Negri skyffla ut foder till nya svenskar som det kommer en flock på 100 stycken av nästa vecka.

-Pettersson tycker det är tråkigt och ett katastrofalt nedköp för en ambitiös krögare, men det kanske är tvunget av ekonomiska skäl, vad vet jag…men det är minst en mil till en affär, det går inga bussar, hoppas nybyggarna från öknen uppskattar vår vinter i naturen.

Marviken

9 thoughts on “Marsvikens Golf & Konferenshotell – från Gordon Ramsey till utfodring

 1. Marsviken har ju varit en ” klassiker ” i julbords-sammanhang. Mycket tråkigt att det ska behöva bli så här. Sorgligt.

  Omgivningarna runt Marsviken är ju oerhört fina och vackra. Fredön , Mosstorp , Marsäng och Oxelösunds landsbygdsort Bastetorp ligger ju nästgårds.

  Så det vackra sörmländska landskapet kan de asylsökande definitivt inte klaga på.

 2. Tydligen väldigt lukrativ affär att liera sig med migrationsverket och serva dessa nyanlända då det lockar mer än att driva en välrenommerad rörelse som står för hög kvalite och en fin upplevelse. Hoppas att detta är ännu en av dessa bubblor och att den spricker hösten 2014….

 3. Efter en lysande karriär med influenser från de bästa läromästarna måste det kännas som att kastas ned i ett svart hål, där man tvingas servera ihjälplågad lyxmat till otacksamma, bedrägliga gökungar.

  Personligen skulle jag, i hans situation, hellre bränna ned hela Marsviken, än att se det förvandlas till flyktingsmugglarnas samvetslösa avstjälpningsplats och ytterligare en skövlad, förlorad del av Sverige.

  David, det är kanske bäst att, inför julen, även byta ut våra Svenska traditionella Lucia- och Julsånger, mot denna ”moderna” variant:
  http://www.youtube.com/watch_popup?v=wq_lhlIn1e0

 4. Väldigt smart att inrikta sig på att förstöra de allra vackraste symbolerna för Sverige först. Det är irreversibelt och bär fort utför. Förr eller senare så måste svensken förstå att det är andra herrar på gång. Vi tackar moderaterna, folkpartiet och migrationsverket för dagens lektion.

Kommentera