Svensk asylpolitik öppnar för farliga människor

Den afghanske författaren och flyktingen Zulmay Afzali, varnar för att Sveriges naiva asylpolitik öppnar dörren för terrorister.

En flykting som kommer till landet möts av naiva myndigheter och rädda politiker. Så kan man tolka Afzalis kritik som framfördes på en föreläsning i Söderköping under gårdagskvällen. Många asylsökande kommer hit med fabricerade berättelser, falska grunder och Migrationsverket gör inga större kontroller på de som kan framföra en bra bakgrundshistoria.

Afzalis råd till Migrationsverkets anställda är att de börjar korsförhöra asylsökande på samma sätt som advokater gör.

Ingen lär väl lyssna på Afzali, trots att han är flykting och har en stor erfarenhet i frågan han föreläser om. I Sverige är nämligen alla asylsökande stackare, utsatta, fattiga, ärliga, hederliga och utan ont uppsåt.

Därför känns det konstigt att Sverige bevisligen härbärgerat, inte bara terrorister, utan även extremister, krigsförbrytare, islamister och en hel hög med grovt kriminella.

Källa: NT

5 thoughts on “Svensk asylpolitik öppnar för farliga människor

  1. Ja visst är det så, här sitter många grova förbrytare idag
    som flytt från rättvisan i sina respektive länder. Allt slödder
    är välkomna i 7 klöverns Sverige!

  2. Tacka fasen för att vi tar in vem som helst utan ID handlingar som ljuger som hästar travar. Dessa människor kan ju vara både brottslingar eller kriminella.

    • Ossi, vad är skillnad mellan Brottslingar och kriminella? Jag hade för mig att det är det samma?

Kommentera