M avstår utlandsfödda i styrelsen


Moderaternas ordförande och statsminister Fredrik Reinfeldt är en av dem som slåss hårdas för att få utomeuropisk kompetens till vårt land. Själv vill han dock inte jobba med dem. Moderaterna saknar personer med utländsk bakgrund i den högsta ledningen.

Moderaterna har två tomma platser i partistyrelsen men väljer att inte tillsätta dem.

”Ska den dryga miljon utomeuropeiska invandrare som bor i Sverige uppfatta att Moderaterna ser och representerar dem, duger det inte med att uteslutande låta partiets ledande företrädare vara välsituerade etniska svenskar”, hävdade MUF:s ordförande Erik Bengtzboe.

-Pettersson inser att inte ens den lilla kompetens som moderaterna behöver i styrelsen klaras av våra nya svenskar, det är illa, mycket illa…enklare jobb finns knappast i Sverige.

SvD 

 


7 responses to “M avstår utlandsfödda i styrelsen

 • Moderaterna gillar lika | Señor H

  […] som bor så långt ifrån sådana områden som möjligt. Var det någon som sa hyckleri? Lär mera här. Relaterat: Inte mycket bättre hos […]

  Gilla

 • Olli Rein

  Nja vargen, landskapen var de samma under den svenska tiden, men kanske ryssen ändra på landskapen, framförallt vid ryska gränsen. Det ryssen har det har han och får han mer så tar han.

  Gilla

 • DayTrader77

  Samma sak gäller 98% av alla Svenska som säger sig vilja ha mångkultur och i princip fri invandring! samtidigt så bor dom i etniskt Svenska områden och har inte en enda vän från ett MENA land! Det kallar jag hyckleri i stora mått!!

  Gilla

 • minsynpasaken

  Nån jävla zigenare eller ktattuggande somalier borde väl platsa i det nya arbetarpartiet…

  Gilla

 • Varg i Veum

  Jag tillhör den här ”miljonen invandrare” Jag har aldrig ens kommit på tanken att politiker inte ”representerar” mig bara för att de är av en annan etnicitet. Det vore ju att tänka ”rasistiskt”. Vi är alla människor väl? En etniskt svensk politiker är väl lika mycket värd som en från MENA?

  Vad vi kan se med det multikulturella experimentet är att den identietspolitik som finns i MENA börjar krypa norrut. Där är den egna gruppen/släkten viktigast och ska ha ”representation” överallt för att man inte ska vara kränkt.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: