M avstår utlandsfödda i styrelsen

Moderaternas ordförande och statsminister Fredrik Reinfeldt är en av dem som slåss hårdas för att få utomeuropisk kompetens till vårt land. Själv vill han dock inte jobba med dem. Moderaterna saknar personer med utländsk bakgrund i den högsta ledningen.

Moderaterna har två tomma platser i partistyrelsen men väljer att inte tillsätta dem.

”Ska den dryga miljon utomeuropeiska invandrare som bor i Sverige uppfatta att Moderaterna ser och representerar dem, duger det inte med att uteslutande låta partiets ledande företrädare vara välsituerade etniska svenskar”, hävdade MUF:s ordförande Erik Bengtzboe.

-Pettersson inser att inte ens den lilla kompetens som moderaterna behöver i styrelsen klaras av våra nya svenskar, det är illa, mycket illa…enklare jobb finns knappast i Sverige.

SvD 

 

7 thoughts on “M avstår utlandsfödda i styrelsen

  1. Nja vargen, landskapen var de samma under den svenska tiden, men kanske ryssen ändra på landskapen, framförallt vid ryska gränsen. Det ryssen har det har han och får han mer så tar han.

  2. Samma sak gäller 98% av alla Svenska som säger sig vilja ha mångkultur och i princip fri invandring! samtidigt så bor dom i etniskt Svenska områden och har inte en enda vän från ett MENA land! Det kallar jag hyckleri i stora mått!!

  3. Jag tillhör den här “miljonen invandrare” Jag har aldrig ens kommit på tanken att politiker inte “representerar” mig bara för att de är av en annan etnicitet. Det vore ju att tänka “rasistiskt”. Vi är alla människor väl? En etniskt svensk politiker är väl lika mycket värd som en från MENA?

    Vad vi kan se med det multikulturella experimentet är att den identietspolitik som finns i MENA börjar krypa norrut. Där är den egna gruppen/släkten viktigast och ska ha “representation” överallt för att man inte ska vara kränkt.

Kommentera