Moderaterna inleder sin stämma i morgon. *Uppdaterat


Vikande opinionssiffror, intern kritik, flera tunga namn som hoppat av och flera ledande moderater som inte ställer upp för en ny valomgång.

Moderaterna är i kris och i morgon börjar stämman som kan bli helt avgörande för partiets framtid.

Skärmklipp

Som f.d. moderat och med många vänner som står kvar med ena benet hos M och det andra hos ”det åttonde partiet”, kan jag intyga att detta är en ganska vanlig uppfattning

Dock är många överens om att detta aldrig lär ske så länge Reinfeldt är partiledare och så länge han tillåts regera Sverige efter personliga intressen.

Källa: SvD

Ett inslag i kvällens Rapport ger en vink om att det jäser i leden. I frågan om asyl och anhöriginvandring vill över hälften av de tillfrågade se att den balanseras eller begränsas.

Skärmklipp Se inslaget


6 responses to “Moderaterna inleder sin stämma i morgon. *Uppdaterat

 • lassekolja

  Undrar om Waberi finns kvar på den skallige´s lista om ett år? Hoppas det så att SD kan ställa frågor om kvinnosyn m.m.!

  Gilla

 • Osynlige Mannen

  Hingst! Sade han hingst!
  Filippa Reinfeldt.

  Ärligt talat är det många fler än Filippa som skilt sig från Fredrik. När jag gick ur Moderaterna och avböjde omval till mina tre förtroendeuppdrag (om du bor i min del av landet satt jag i bl a skattenämnden och granskade just ditt skattefusk!) så angav jag precis Fredrik som skäl till att jag lämnade. Jag föredrar en hingst som springer åt det håll jag vill. Vilken sorts hingst Filippa önskar vet jag inte. Och bryr mig inte.

  Gilla

 • Lars Å Månsson

  Sluta oroas,det hela slutar i en träff,där inbördes beundran kommer att stå i centrum.Varför skulle ”nya arbetarpartiet” skifta ben,mitt i denna framgångsrika tid/period ? Tar jag inte helt fel,kommer de speciellt inbjudna,att gemensamt applådera ”Ägget” frenetiskt !

  Gilla

 • Freja

  Självklart jäser det i leden, finns väl ingen vettig människa som på allvar vill ha hit alla dessa muslimer från MENA länderna?

  Gilla

 • ossie

  Den moderat som bara vågar knysta om samarbete med SD är ju körd.

  Gilla

 • nisse

  Tänk om Fredrik vore lite smart Så skulle han ta in SD i sammarbetet mot 7 klövern, Och ställa frågan skall vi satsa på muslimerna eller dom svenska pensionärerna!!!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: