Somalier i jättebråk bland små barn

Idag utbröt ett stort bråk när rivaliserande familjer råkade i luven på varandra på Leo’s Lekland i Borås.

Både ungdomar och vuxna slogs på leklandet. Polis tillkallades för att stävja bråket, men de hann knappt lämna området förrän nya bråk utbröt. Inte ens på småbarnens egna domäner går man säker idag. Den oroliga personalen tvingades också stänga tidigare än beräknat. Så här står det på Leo’s hemsida.

Skärmklipp

Varför kan då dessa familjer inte leva upp till det som leklandet förmedlar? Varför kan inte dessa familjer bara umgås, ha roligt och låta barnen få ha sitt ifred? Dessutom kan jag svära på att familjerna i fråga inte har efternamn som Andersson, Pettersson eller Lundström. Släktfejder…hmmm….hos vilka grupperingar brukar de uppstå?

Det danska legelandet portade för något år sedan samtliga somalier. Där rapporterar dessutom media om vilka folkgrupper som inte sköter sig. Hela Sverige liknar ett lekla…djurpark och som i Danmark var det somalier som utmärkte sig.

Källa: BT

6 thoughts on “Somalier i jättebråk bland små barn

  1. Detta kan jag se som upptakten till vad som väntar Sverige. Vi har redan nu tagit in så många olika folkgrupper som naturligt ligger i strid med varandra – och då räknar jag inte med svenskarna. Vem har räknat ut att mellanösternmän kommer att bli bästa grannar med somaliskorna? De delar ju åtminstone religionen. Radikala muslimer och radikala judar kommer att gå med i samma kvartersklubb. När alla romer vill ha företräde framför syrier på bostadsmarknaden så får de naturligtvis det?

    Vi håller på och bygger en gigantisk majbrasa som är preparerade med all sorts bomber och smällare. Men PK-politiker och -media tror att så snart alla dessa olika folk kliver över gränsen så blir vi en stor, varm och lycklig familj

    De enda som glömts bort i godhetsivern är svenskarna som förväntas betala och vara glada för att göra det.

    När, inte om, Sveriges kassakista sinat och alla dessa olika intressen ska slåss om matpengarna, så smäller det….

    • Sorgligt nog så är det just så det kommer att bli. Ingen av ovannämnda grupper känner sin tillhörighet som svenskar, så det finns inget gemensamt ansvar för det land som de har ockuperat, endast den egna klanens makt gäller.

Kommentera