Zlatan ett väl beprövat argument för fri invandring

Handen på hjärtat. Hur många gånger har ni hört någon politiskt korrekt person nämna orden Zlatan och pizza när de försöker försvara Sveriges både misslyckade och överdimensionerade migrationspolitik?

Senast ut i raden av mångkulturella förespråkare är den invandrade journalisten Dilsa Demirbag-Sten som använder Zlatan med dessa ord.

Skärmklipp
Från Tobbes medieblogg

Nu är väl inte Dilsa Demirbag-Sten särskilt kunnig i fotbollens underbara värld. Även om Zlatan är en gudabenådad spelare, vet alla som spelar eller har spelat fotboll, att en spelare gör inget lag. Utan Kim Källströms underbara passning hade Zlatan inte gjort det viktiga 2-1 målet mot Österrike. Utan Anders Svenssons uppoffrande arbete på mittfältet hade kanske resultatet sett helt annorlunda ut och utan Andreas Isaksson enfotsräddning i första halvlek hade Österrike tagit ledningen med 2-0. Nej Dilsa, låt oss som kan lite om fotboll ta den biten.

När vi ändå har Zlatan på tråden skulle jag vilja höra Dilsa Demirbag-Sten försvara Zlatans nya årslön på 130 miljoner kronor. Det är vad 433 sjuksköterskor tjänar tillsammans under ett år, beräknat på att en sjuksköterskelön ligger på 25 000 i månaden. Tänk vad 130 miljoner kunde göra för utsatta barn i Afrika och Asien. Det Dilsa, är något att diskutera.

Dilsa kan även läs om cykeltjuven Zlatan och begrunda om han är ett så bra föredöme.

7 thoughts on “Zlatan ett väl beprövat argument för fri invandring

  1. Kan ni sluta yla om den bortskämda primadonnan Zlatan, han är lika mycket Svensk som IdI Amin kulle ha varit

  2. Så går det när vimsiga fruntimmer ger sig på saker de inte begriper. Det är Kim K som skall ha kredit för den osannolika passningen. Om en som tjänar 130 miljoner om året på fotboll inte kan ta hand om den passningen så borde han sättas i stupstocken.

  3. Det är som om man skulle köpa trisslotter för allt man tjänar. Visst finns chansen till en klöverlott men chansen är ändå liten och får man ingen så står man där på bar backe.

  4. Zlatan kan inte ”rädda nationens heder”. Enda sättet att rädda vår heder vore att få stopp på den importerade våldtäkts- och våldsvåg som våra politiker ”berikat” oss med. Och det lär inte ske. Vår heder är redan utsåld av våra politiker och journalister.

  5. Då han nu tjänar så mycket pengar, så kanske han ska försöka göra rätt för sig, för tiden som Malmös största cykeltjuv. Han har råd att betala varenda cykel med ränta och dubbelt påslag, och samtidigt be alla dessa människor han stulit för om ursäkt. Han kommer aldrig att betraktas för något annat än cykeltjuv av mig och många andra, tills han har gjort rätt för sig. Och allt vad Stefan säger och lite till är sant. Stefan glömde nämligen att säga, att om inte Zlatan hade spelat, så hade någon annan kvalificerad spelare gjort det i hans ställe. Det kan mycket möjligt vara så, att denne inte namngivne spelare, om han fått chansen när Zlatan fick det, kan ha varit en bättre spelare än Zlatan. Fotboll handlar mycket om självförtroende. Självförtroende får de som får spela mycket, inte de som sätts på bänken.

Kommentera