Modern Slavery in Gulf Countries


Det här är nog vad det Moderata Arbetarpartiet vill uppnå i Sverige. Det är därför de först tar in en stor minoritet av antidemokratiska krafter i form av nazistiska islamister, som ska tygla urbefolkningen och ta alla rättigheter från dem och göra dem till slavar, som man idag gör slavar av andra länders befolkningar i Saudiarabien och Gulfstaterna. De araber som tas in nu, är till för att vara slavdrivare eller lägre tjänstemän, som bevakar den stora massan dagligen, och reagerar om de gör något som kan liknas vid brottslig verksamhet, som fackliga och politiska protester eller liknande. Lyssna noga på detta, det är kanske den viktigaste kvarten i ert liv. Ägget Reinfeldt, Anders Borgare och Myten Ullenhag är alla tre ute efter en islamsk stat i Sverige, som de och deras släkter ska styra, och en hård medelklass utan empati ska slå neråt och slicka uppåt. Urbefolkningen ska endast arbeta långa arbetspass till svältlön, samt hålla käften.  Är det vad som döljer sig bakom de Nya? Moderaterna?


One response to “Modern Slavery in Gulf Countries

  • nisse

    Trot om du vill Det verkar som Fredrik o Ullentupp är ute efteren sk, islamisk stat i Sverige.Fy fan Fredrik. Du kommer att gå till historien det var Jag som förstörde Sverige

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: