10 thoughts on “I pedofetens fotspår

  1. Eftersom jag är en positiv kille så kan jag tycka att det är bra att människor som den där pedofilen från 1400-talet ifrågasätts i arabisk TV – där det egentligen behövs! Det är få som behöver lära sig om sin egen religion som många muslimer.

    Vilket gör påståendena om sk ”islamofobi” så komiska. Här försöker man alltså lära folk som inte vill beblanda sig med skiten vad ”islam är” när det är muslimer som bör utbildas i vad islam är.

    • Exakt, släpa ut trollen i solen så spricker de. Personligen så tycker jag att programledaren var mer ifrågasättande än många agendajournalister i Sverige, inte minst i Agenda.

  2. Nu vet jag varför dessa s k män kommer överens sinsemellan om köp av varandras småflickor! Skulle de leva bland vuxna normalutbildade kvinnor och fria direkt till dem så skulle de bli utan!!! Vem sjutton kan tänka sig att krypa ner i sänghalmen med dessa pyjamasklädda missfoster med fula skägg?

  3. Jag tror att aporna skulle känna sig kränka vid en jämförelse med dessa pedofila skäggtomtar.

    T.o.m. vilda djur har en medfödd respekt för när deras honor är könsmogna.
    Araber däremot, ser hela kvinnosläktet som potentiella våldtäktsoffer, inklusive deras egna nära släktingar.

    Något gick VÄLDIGT fel under MENA:iternas evolution,
    …en katastrofal, kollektiv ”Syntax Error”!

  4. Tänk om flickan det gäller skulle tillfrågas om hon anser sig mogen att gifta sig och ha sex med den tänkta mannen? Det finns oändliga exempel i MENA-världen på barn som avlidit på bröllopsnatten eller som i Jemen vid förlossningar de inte är färdigvuxna för.

    Jäkla pedofiler med sin kvinnoskräck!

Kommentera