Hur försöker ni uppfostra era söner?


”Sex pojkar som dömts för gruppvåldtäkt på en 15-årig flicka i Tensta friades precis av Svea hovrätt.  Att sex och relationer slutar med tvång och övergrepp hör förstås till undantagen. Men hur gör vi egentligen för att rusta dem för relationer? Expressen har pratat med tre pappor med tonårssöner.”

Ovanstående är början på ett helt uppslag i Expressen och förefaller för en oinvigd vara seriöst – men det är det inte!

Papporna heter Jan-Olov Öhlén, Alexander Nilsson och Lars Lövgren medan sönerna som begick våldtäkten och friades i hovrätten heter…

Amer Akrem Abdu, Mehmet Acaralp, Jibril Adam Aden, Allaeddin Ben Othman, Bashir Ibrahim Hussein och Mohammed Yassin Ben Lofti.

Hade skittidningen Expressen velat, så hade de kunnat komma med ett reportage som engagerat och fört samhällsdebatten framåt. De hade naturligtvis intervjuat pappor från samma kultur som grabbarna som våldtar i grupp, de hade intervjuat Ibrahim, Mohammed, Mehmet och andra pappor med söner som våldtar, kastar sten och grillar bilar men Thomas Mattsons gäng väljer att ducka och vilseleda…Ynkligt säger Pettersson.

Expressen


4 responses to “Hur försöker ni uppfostra era söner?

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: