ETT FRUKTANSVÄRT BROTT !!


Ett par Marockanska tonåringar hon 14 år och han 15 år har gripits av polisen och kommer att ställas inför rätta i nästa vecka.

Deras fruktansvärda brott bestod i att de hade lagt upp en bild på Facebook  som en kompis till dem tagit när de pussades!

De greps efter en lokaltidning publicerat bilden. De är för närvarande på en anstalt för unga brottslingar för brott mot allmän anständighet och kommer att ställas inför en ungdomsdomstol i nästa vecka.

Viss kritik mot anhållandet av det unga paret finns dock, bland annat har det dragits igång en kampanj för att lägga upp en miljon liknande bilder på Facebook. 

 
Förbjudet i den islamska världen
 
FjärranÖsternRedaktionen konstaterar : Att den islamska värdegrunden ej är samma som våran värdegrund

4 responses to “ETT FRUKTANSVÄRT BROTT !!

 • Tompa

  Ja!! Allah är en gubbe som man inte ska skämta om. Han sitter ju bara där uppe på ett moln o hjärntvättar folk. Det är ju därför åsnan är smartare än en muslim.

  Gilla

 • Lena99

  Äkta vänskap och kärlek är ju haram enligt ”fredens religion”, då kan ju inte klanen bestämma över pengarna, makten som i grunden är det deras ideologi handlar om att makten stannar inom klanen, äckligt men sant.

  Gilla

 • Olli Rein

  Exakt så är det, men det har Allah bestämt är halal medan det andra är haram. Hans vägar äro outgrundliga och hans värdegrund mycket grund.

  Gilla

 • Tompa

  Men om gubben är över 70år o tjejen under 10år. Då är det väl okej i dessa vidriga länder….

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: