Ett albanskt, muslimskt helvete hack i häl.


Insändare

Hej Pettersson.

Jag måste få berätta om en sak som inträffade här i vårt hem hos mina föräldrar. En vän till min mor kom på besök och de tjattrade på serbiska av nån anledning, bara för att visa henne respekt antar jag och senare kom även far hem.

Mina föräldrar är från Kosovo och albaner, inget slaviskt folk om man får tro dom. Jag lever hellre med det slaviska folket än i turkiska, osmanska riket. Eftersom de talar albanska i vanliga fall blev jag arg på dom och påpekade det, för de påpekar och är vassa, hårda mot mig så fort det är nåt och jag kan också serbiska. När jag talar det språket blir de vansinniga och jag har fått mottaga en och annan smocka pga att jag pratat serbiska vid flera tillfällen. När jag frågade dom om de inte kan prata svenska då de ändå är i Sverige och bosatta här, tänker jag och dessutom så är de inte ens från samma land och kan gott tala svenska men det får inte påpekas eller ja, man får inte uppmana en muslim prata svenska.

Ett tag sen var det då far sa så här när han hade albanska vänner här och de pratade på albanska, det som händer i Sverige skiter jag i och det berör inte mig ett skit. Det var fars replik på frågan om han hört om senaste nytt, fast då han inte lyssnade klart på frågan så svarade han på det sättet och tittade på bland annat mig. Mitt dolda svar i båda fallen var, vad fan gör du i Sverige då? Kan du inte flytta härifrån så slipper vi en berikande arbetare som du, funderade jag för mig själv. Detta gjorde mig riktigt rasande att inte få leva som man vill eller ens tala som man vill och sen att de gör det, alltså snacka om att det är riktigt irriterande men det är väl så att kvinnan inte är värd ett öre i muslimers ögon och inte konstigt att inga muslimska flickor vill leva som flicka. Jag är klok som en uggla och har kloka ord men jag får aldrig prata känns det som, för så fort jag öppnar munnen ber de mig att hålla käft och detta har gjort så att jag inte vill finnas längre. Vi vet alla att jag inte är ensam, men för Guds skull driv bort muslimerna härifrån innan det är försent.

Jag kan leva utan mina föräldrar lika bra som jag levt med dom hittills. Far har köpt lägenhet till mig och allt. Inför köpet i juni sa mor att det ska väl bli kul för dig, hur många ska du ha sex med egentligen? Det gjorde mig riktigt arg att hon ska tro att jag flyttar för att ha sex med andra. Jag vill likaså du och andra leva ett eget liv. När vi satt runt matbordet försökte de trycka ner mig genom att säga att jag är en skam för familjens heder och smutskastar allt och alla genom att be en gäst att tala svenska, vilket jag inte alls tycker för det är väl inget fel att påpeka att vi lever i Sverige eller har det blivit förbjudet, vad blir då mitt straff, stenas till döda för ett par få ord? Far försökte få mig att skämmas och jag försökte både förklara och försvara mig, men han bad mig att hålla käft då jag ändå talar det språket själv fast det gör jag ju för att de gör det. Om man kommunicerar på svenska i ett sånt här hem blir det väl kalabalik eller vad tror ni? Han skrek åt mig att jag borde dö, inte prata och absolut inte finnas till, bara för att jag sagt att de gott kan prata svenska då vi bor i Sverige för jag menar det är då man respekterar varandra som mest. Åtminstone om båda parter, eller alla, förstår det svenska språket, vad är din kommentar Pettersson? Detta är då inte första gången såna här saker inträffar, men blev så ledsen över det hela och ville gärna dela med mig så fort som möjligt. Vi åt lite kvällsmat för inte mer än en halvtimme, kanske, om ens det vill säga. Må gott.

Hälsningar,
Den oroliga individen med ett albanskt, muslimskt helvete hack i häl.


6 responses to “Ett albanskt, muslimskt helvete hack i häl.

 • Johanna

  Jag önskar brevskrivaren allt gott.

  Sjuklövern sviker er å det grövsta.

  Gilla

 • Lars Å Månsson

  Tror att denna unga kvinna vill söka hjälp,för att slippa från sin muslimska familjs helvete…Nu är detta inte så enkelt för henne,som vi kan tänkas tro.
  F.ö skulle aldrig PK-pressen ha publicerat ett sådant reportage kring den islamistiska vardagen.
  Denna Fato är långt ifrån ensam,om ett sådant helvete. Allt beroende på den svenska naiviteten,vad gäller blandade importer !
  Fato,kan från min horisont,enbart önska dig styrka och mod att definitivt bryta med din familj.Sök gå din egen väg…… e n s a m är oftast starkast…Du är stark det läser jag mellan dina rader.

  Gilla

 • Fato

  Hej,
  jag ville bara dela med mig av helvetet jag får utstå. De tror att jag vill leva muslimskt och allt vad det innebär, men jag har aldrig varit en muslim därför passade jag på att lyfta fram problemet. Ni förstår att jag inte är ensam om att leva ett sånt helvete, men det går bra att fråga vad ni vill för jag svarar gärna. Det är bra om man lyfter fram sånt som händer genom Islam, så vi får Europa, Sverige att vakna innan det är försent.

  Gilla

  • Lena99

   Till Fato : Ledsen om jag inte tog ditt brev på djupaste allvar, islam är alltför skrämmande för mig som är sekulär, så ofta stöter jag bort den skrämmande ideologin. Du och de som är nära denna ideologi, ni kan påverka, vi andra kan inte göra mycket mer än att rösta i Sverige på SD som du vet så blir svenskar som ifrågasätter, ibland misshandlade och alltid påskrivna med otäcka epitet.
   Om du verkligen menar allvar, så samla de likatänkande, demonstrera och stå upp för er önskade frihet. Ni får stöd av svenskar, dock det måste komma från ER !

   Gilla

 • Lena99

  Till MR J, jag läste precis som du det hela mer än en gång, förstod inte heller riktigt varför det hamnade på Petterssons blogg, då vi om några vet men desperationen har kanske inte siktet helt klart. Tycker att din rekomendation om att sända detta till massmedia är korrekt.
  Önskar brevskrivaren lycka till.

  Gilla

 • MR J.

  Vet inte vad insändaren har för poäng riktigt då jag läst den 3 gånger. Allt det där om våld och hot i dessa kretsar vet vi redan om. Tycker att insändaren skickat till fel sida på nätet. Ta upp det här med nån som kan föra ut det i den ”stora” etern. Förklara för politiker att ni kvinnor inom denna kultur är utsatta. Vi på Pettersson vet redan detta. Naturligtvis tycker jag det är för jävligt när alla människor inte får föra sin talan utan att utsättas för våld och hot men beklaga sig här utan att visa att man skickat samma text till berörda politiker är som o prata för döva öron. Stå på dig(insändaren) och låt fler människor få höra din historia. Inte bara här.

  MVH MR J
  Sciense rules.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: