Birro – muslimer fördriver 100-tals miljoner kristna

Statsradion har flera inslag nu på morgonen om våldsamheter mot muslimer har skördat minst fem liv i Burma och att flera byar i landets västra delar stuckit i brand. Sedan förra sommaren har runt 250 människor dödats och mer än 140 000 har blivit hemlösa, de flesta muslimer. Våldet mot muslimer har gjort att flera jihadistgrupper i grannländer har reagerat och utfört attacker mot buddister i Indonesien och Bangladesh.

-Pettersson tycker det är beklagligt att människor dör men att statsradion har en märklig förmåga att vinkla. Det är hemskt att fem muslimer dör i Burma men enligt statsradions rapporteringar är det tydligen inte lika hemskt att fem buddister mördas av muslimer varje vecka i Thailand.

Har ni hört statsradion eller övriga PK rapportera mer än korta fragment om att ungefär 200 miljoner kristna förföljs i 35 muslimska länder. På vissa platser handlar det om ren utrotning av kristna.

Ett register över zigenare river upp himmel och jord, när en höjdhoppartjej målar naglarna i sympati med de homosexuella i Ryssland blir det helsidor i PK-pressen, men har ni läst om att muslimer rivit 150 kristna kyrkor i centrala Europa, tänkte väl det – om detta är det tyst som i graven.

Över nästen hela världen förföljer muslimer alla icke muslimer och även oliktänkande muslimer. Muslimerna är osams med judar, kristna, buddister, hinduer, ateister och andra muslimer men statsradion och PK rapporterar om att muslimer är förföljda inte att det är de som förföljer…

Läs gärna Marcus Birros krönika HÄR

”Jag menar att det inte går att prata eller skriva om detta utan att också lyfta fram det faktum att det ofta är muslimer som fördriver dessa hundratals miljoner kristna. Varför vågar vi inte skriva att det är så? Vem vill lägga den här våta filten över alla samtal i vårt land som inte följer den politiskt korrekta mallen?

Jag begriper det inte.

Det pågår en utrensning av kristna i Mellanöstern och vem målar naglarna för dem? Vem ordnar galor och parader för dem? Vem vågar ens ta i tanken att den kristna civilisationen, men framför allt flera hundra miljoner dagligen hotas till livet, av en enda anledning, att de är kristna”

Birro

 

2 thoughts on “Birro – muslimer fördriver 100-tals miljoner kristna

  1. Och ändå krälar Svenska kyrkan i stoftet för denna vidriga
    religion, i någon slags inbillning att Muslimer accepterar kristna
    lättare då . Häpnadsväckande!

Kommentera