En flock araber spionerade på kvinnor i bastu

HELSINGÖR. ”grovt, gränsöverskridande och lågt.” Helsingörs Sportparks chef Hans Henrik Schmidt tvekar inte att sätta ord på beteendet som ett gäng yngre män gjorde sig skyldiga till i söndag eftermiddag.

– Vi kan helt enkelt inte leva med. Det är viktigt att sända en signal att det inte är okej att bete sig på detta sätt, säger Hans Henrik Schmidt.

Oanständigheten ägde rum i söndags eftermiddag klockan 16 när cirka åtta unga män med en ålder av 18-20 år trängde in i damernas omklädselrum och spionerade genom fönstren in i bastun. Männen beskrivs som araber till utseendet.

Polisen har fått övervakningsbilder men männen är ännu inte identifierade.

-Pettersson tycker att det låter som Muhammeds lärjungar är 9-10 år och inte 18-20, men de brukar ju se äldre ut än de är…

flock_araber

HD

3 thoughts on “En flock araber spionerade på kvinnor i bastu

  1. Min första tanke var också att flukta på nakna damer i omklädningsrum är ju hyss som 10-åriga pojkar tycker är spännande och sysslar med.
    När vuxna män gör det blir det ett efterblivet beteende!

  2. På något märkligt sätt har de lurat sig själva. Deras kvinnor får inte betittas av någon annan man, inte ens de själva före giftermålet. De har noll koll. Samtidigt är det i MENA-länderna man hittar de ivrigaste porrsurfarna. Det förbjudna bli ju intressant.

    Man kan inte tycka annat än att de är världens största hycklare. Finns det ingen vettig muslim som inser att de måste modernisera islam för att faktiskt kunna leva och bli respekterade i ett modernt samhälle? Hur länge skall imamer och sheikher lyckas inbilla dessa efterblivna troende att de tillhör en överlägsen människogrupp när normala människor skrattar åt dem?

    Att terrorisera, mörda och hota utvecklade människor ger dem inte den respekt de är ute efter.

  3. Märkliga figurer dessa Araber, sina egna kärringar klär
    man in i fula tygsjok så att inte en gnutta hud är synlig,
    men står sen och fluktar p+å nakna damer från
    västerlandet, verkligt fula typer, vad säger Allah om
    sådana tilltag??

Kommentera