”Jag har aldrig sett något liknande”

Toa_001LINKÖPING. Två gånger på en månad har Stig Gustafsson tänkt använda toaletten vid fjärrbussterminalen. Men han har fått vända i dörren båda gångerna.

– Det såg alldeles förfärligt ut, säger han.

Det är riktigt äckligt. Toaletten är nerbajsad. På golvet ligger högar med tidningar och annat skräp och stanken utlöser kräkreflexer.

– Att det finns människor som är abnorma är uppenbart men jag har aldrig sett något liknande och jag tycker att man måste reagera, annars är man flat, säger Stig Gustafsson.

-Pettersson undrar ur Stig kan vara så säker på att det är människor…det kanske är svin.

Corren

 

 

9 thoughts on “”Jag har aldrig sett något liknande”

 1. Arbetade som lärare på 70 och 80-talet, ”min” skola låg i i ett invandrartätt område allt var ”lugnt” tills somalierna började välla in. Var i princip dagligen och torkade, skurade bort ”bajs” från speglarna på toaletterna, då de icke muslimska barnen grät för att det var så äckligt.
  Det här är någon mer än muslimerna skyldiga till, ja kletandet stod de ju för men vilka kommunansvariga var det som inte lyssnade som höll för öron och ögon och hade tappat talförmågan ?

 2. Min väninna jobbar på en vårdcentral och har berättat för mej att när det varit nysvenskar från Somalia inne på deras toalett, får de skura. De använder inte toastolen. Och jag ska tillägga till alla troll härinne, att hon är miljöpartist.
  Detta var helt sakligt berättat.

 3. Eftersom många av våra kulturpersonligheter är vana vid att förrätta sina behov sittandes på huk så gör de samma här. Problemet är att här har vi en toastol istället för ett hål i golvet (i bästa fall) och då kan det bli lite vingligt och produkterna kan hamna lite här och där. Men att de torkar sig med vänsterhanden där bak har fått mig avstå att inköpa livsmedel från dessa entreprenörer….

 4. Det är nog inte så lätt för individer som brukar Skita
  precis där dom råkar befinna sig, att komma till ett
  land med något så när ordning, det blir nog frustrerande
  för en del.

 5. Ett mycket enkelt problem att lösa!
  Stäng gränsen för ”asylturister” och utvisa dom 2 millioner som redan finns i landet så löser sig detta problem till 99% och som en behaglig sidoeffekt så slipper vi också, våldtäkter, gruppvåldtäkter, personrån, gängmisshandel, åldringsrån, bedrägerier, skolbränder, andra bränder, bilbränder, försäkringsbedrägerier, bilstölder, bilinbrott, tiggerier, upplopp, terrorism, skamvåld, moskeer, vrål från moskeer, svarttaxi, vita vandrande nattskjortor och svarta dito sopsäckar, vandalism, djurplågeri, ännu mer djurplågeri, halaslakt, slakt av människor, mord, dråp, mera åldringsrån, hot, fula glåpord, svettiga fula illaluktande varelser, parasiter till 95% ….mm. mm.
  MVH
  Janne

 6. Återigen får vi bevis på att vår ”kultur” är ute. In med importerad, mer spännande så vi slipper vårt ”tönteri”.

Kommentera