Muslimska ledare uppmanar till plundring av kristna

DAMASKUS. Livet för religiösa minoriteter blir allt svårare i Syrien. I Douma, en av de största förorterna i Damaskus har 36 sunnimuslimska ledare utfärdat en “fatwa” (ett rättsligt dekret) som legitimerar rättrogna sunnimuslimer att konfiskera bostäder och annan egendom som tillhör kristna, druser och alawiter samt medlemmar av andra religiösa minoriteter som inte bekänner sig till den rätta tron.

Beslagtagen egendom, ska enligt fatwan delvis användas till att köpa vapen till de som deltar på den sunnimuslimska sidan i kriget och delvis för att hjälpa föräldralösa, fattiga, familjer till martyrer och änkor.

-Pettersson undrar hur länge det dröjer innan mussarna börjar slåss inbördes här…

Fides.org

7 thoughts on “Muslimska ledare uppmanar till plundring av kristna

  • Tack för länken, jag har inget emot kristna var och en får ha sin tro, vad jag vänder mig emot är prästerskapet, de som jag har haft kontakt med har aldrig varit en positiv händelse. Gick därför ur svenska kyrkan för 25 år sedan och har inte sett en anledning att återvända, vilket jag tycker är ledsamt. Besöker kyrkan endast av tradition, bröllop,dop och begravningar visst finns det ibland en saknad, den försvinner dock snabbt när jag läser och hör hur prästerskapet agerar.

   • Jag instämmer verkligen med vad du skriver om kyrkan, känner inte igen vår kyrka längre som verkar ha blivit en vänsterfacistisk politisk kyrka som anställer en Iman som är fiende till kristendom Jag är fortfarande medlem i sv kyrkan men går ytterst sällan dit, endast på begravning eller bröllop eller dop.

    Jag röstade i kyrkovalet på SD som kritiserar kyrkan för att ha avkristnats,

    Många invandrare röstar på SD och arbetar för dem, för de gillar att SD vill bevara Sverige som nation och bevara vår kultur och kristna värderingar.

    Lyssna på en invandrare som ringer till ring P1 och säger vad han tycker om SD och invandringen, samt lyssna på Jan Guilou som noga granskat SD i flera dagar.

    http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/

    .

   • Nu måste jag ge dig rätt information, jag har ingen egen blogg jag skriver kommentarer och läser på andras bloggar och länkar från dem. Jag skriver många kommentarer på Petterssons för den är min favorit. Trevlig helg !

  • Det är imponerande vilken ordning du har med dina länkar, bra för det behövs bevis mot mycket som är galet idag. Hinner inte lyssna nu, ska ta mig tid senare under nästa vecka, tack så länge.
   Tyvärr har jag lika dålig ordning på mina länkar som på kläderna i min garderob.

 1. Tacka fan för att de vallfärdar hit till ett land som ännu är kristet och plundrar vår statskassa väl hjälpta av våra svenska politiker.

Kommentera