Muslimska ledare uppmanar till plundring av kristna


DAMASKUS. Livet för religiösa minoriteter blir allt svårare i Syrien. I Douma, en av de största förorterna i Damaskus har 36 sunnimuslimska ledare utfärdat en ”fatwa” (ett rättsligt dekret) som legitimerar rättrogna sunnimuslimer att konfiskera bostäder och annan egendom som tillhör kristna, druser och alawiter samt medlemmar av andra religiösa minoriteter som inte bekänner sig till den rätta tron.

Beslagtagen egendom, ska enligt fatwan delvis användas till att köpa vapen till de som deltar på den sunnimuslimska sidan i kriget och delvis för att hjälpa föräldralösa, fattiga, familjer till martyrer och änkor.

-Pettersson undrar hur länge det dröjer innan mussarna börjar slåss inbördes här…

Fides.org


7 responses to “Muslimska ledare uppmanar till plundring av kristna

 • ladycobra

  Kanske Islamister känner sig stressade för fler och fler lämnar Islam för kristendom. Se videos i nedanstående länk.

  http://ladycobra.wordpress.com/2013/09/25/fler-och-fler-lamnar-islam-och-blir-kristna/

  Kan inte vara samma Gud inom Islam, som jag tillber, för min Gud är kärleksfull och vill att människor skall behanla andra som man själv vill bli behandlad.

  God bless us all!

  Gilla

  • Lena99

   Tack för länken, jag har inget emot kristna var och en får ha sin tro, vad jag vänder mig emot är prästerskapet, de som jag har haft kontakt med har aldrig varit en positiv händelse. Gick därför ur svenska kyrkan för 25 år sedan och har inte sett en anledning att återvända, vilket jag tycker är ledsamt. Besöker kyrkan endast av tradition, bröllop,dop och begravningar visst finns det ibland en saknad, den försvinner dock snabbt när jag läser och hör hur prästerskapet agerar.

   Gilla

   • ladycobra

    Jag instämmer verkligen med vad du skriver om kyrkan, känner inte igen vår kyrka längre som verkar ha blivit en vänsterfacistisk politisk kyrka som anställer en Iman som är fiende till kristendom Jag är fortfarande medlem i sv kyrkan men går ytterst sällan dit, endast på begravning eller bröllop eller dop.

    Jag röstade i kyrkovalet på SD som kritiserar kyrkan för att ha avkristnats,

    Många invandrare röstar på SD och arbetar för dem, för de gillar att SD vill bevara Sverige som nation och bevara vår kultur och kristna värderingar.

    Lyssna på en invandrare som ringer till ring P1 och säger vad han tycker om SD och invandringen, samt lyssna på Jan Guilou som noga granskat SD i flera dagar.

    http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/

    .

    Gilla

   • Lena99

    Nu måste jag ge dig rätt information, jag har ingen egen blogg jag skriver kommentarer och läser på andras bloggar och länkar från dem. Jag skriver många kommentarer på Petterssons för den är min favorit. Trevlig helg !

    Gilla

  • Lena99

   Det är imponerande vilken ordning du har med dina länkar, bra för det behövs bevis mot mycket som är galet idag. Hinner inte lyssna nu, ska ta mig tid senare under nästa vecka, tack så länge.
   Tyvärr har jag lika dålig ordning på mina länkar som på kläderna i min garderob.

   Gilla

 • ossie

  Tacka fan för att de vallfärdar hit till ett land som ännu är kristet och plundrar vår statskassa väl hjälpta av våra svenska politiker.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: