Regeringen har ansvaret för att syrier dör!

Många syrier drömmer om att ta sig till Sverige, men tvingas ta hjälp av flyktingsmugglare. 13-åriga Ibrahims mamma sköts ihjäl på väg hit, berättar Ekot. Resan är farlig och många Syriska flyktingar klarar inte att ta sig till Sverige, enligt Sveriges Radios Ekot. I början av september beslutade Migrationsverkets rättschef att flyktingar från det krigsdrabbade Syrien som får stanna av skyddsskäl i Sverige ska få permanenta uppehållstillstånd.

Ryktet om paradiset Sverige, där du garanteras livslång försörjning har spridit sig i hela Mellanöstern och det har gett många syrier hopp. Vilket i sin tur har lett till att många båtflyktingar illegalt försöker ta sig från Mellanöstern över Medelhavet till Europa för att sedan ta hjälp av flyktingsmugglare för att ta sig vidare till Sverige.

Det är fortfarande mycket svårt, nästan omöjligt att ta sig till Sverige lagligt. Syrier får i praktiken inte visum för att komma hit utan hänvisas till flyktingsmugglare.

-Pettersson anser att Ägget, Myten och övriga i regeringen är ansvariga för dem som dör på vägen hit. Att som enda land i Europa utlova permanent uppehållstillstånd till Syrier är att tigga om problem.  Det är galenskap.

Bygg läger i närheten av Syrien där folk kan bo något så när drägligt till de kan återvända hem. Besök sedan dessa läger och låt några särskilt ömmande fall få komma till Sverige. Vi slipper göda internationella brottslingar, kan själva bestämma vilka och hur många som får komma och har då asylprocess och bostadsfrågan innan de kommer hit.

Syrier_dör

3 thoughts on “Regeringen har ansvaret för att syrier dör!

  1. Ni får inte tro allt som kungöres över STATS-Radion…Kan informera om, att minst 8-9000 ”syrier” anlänt till Italien (via marina färjor),under senaste veckan.Att dessa varit länge på väg till Absurdistan,framgick av deras solbränna !
    Petterssons förslag till lösning instämmer jag därför till fullo i !

  2. Och vilka i Sverige har då ”ansvar” för att de äldre i landet svälter ihjäl och fattiga svenskar inte kan köpa ut sina mediciner, förbaskade hycklare.

Kommentera