Debatt


Kvällens Debatt kommer att behandla detta…

debatt


4 responses to “Debatt

 • Crilla

  Det är bara att kontrollera om toalettstolen är kvar efter sändningen?

  Gilla

 • Pica pica

  Man kan bara hoppas att det kommer fram varför dessa familjer registrerades från början. Säkert för att polisen tog deras data efter arrestering.

  Gilla

 • Fjodor

  I debattsoffan kommer vi att återfinna de gamla vanliga. De kommer ha vaskat fram några zigenare som inte stjäl som ska sitta och oja sig. Kommunister som ser rasist-spöken överallt. En polischef som skitit i brallorna i sina försök att vara PK. Det kommer inte bli mycket till ”Debatt”. Bara ett gäng förvirrade muppar som försöker navigera sig i pk-djungeln i sina försök att få förhärdade brottslingar att framstå som offter.

  Jag kommer inte orka se eländet.

  Gilla

 • ossie

  Detta utjatade zigenartjafs. Polisen ska väl sitta och pudla och be ziggisarna om ursäkt. Bjud in en f d polis som var med för ca 5 år sen som öppet berättade om att nästan alla åldingsbrott som han utrett i 10 års tid var zigenarnas verk. Det borde de be om ursäkt för.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: