Slagen och våldtagen i 16 dygn av zigenare

levakovic
levakovi

En 25-årig kvinna ska ha hållits fången i en lägenhet i Lund i 16 dygn och blivit misshandlad och våldtagen, men kunde fly under lördagen.

Kvinnan lyckades fly från lägenheten i lördags kväll och upptäcktes och togs om hand av en polispatrull, rapporterar sydsvenskan.se.

Två kvinnor och en man har anhållits för bland annat olaga frihetsberövande och våldtäkt. Kvinnans före detta man söks av polisen för inblandning.

Kvinnan har för polisen berättat att hon låstes in i lägenheten den 5 september och sedan fått håret avrakat, misshandlats och våldtagits

Uppdaterat 2013- 09-24 kl 20:14

Polisen har fortfarande inte fått tag på en av de gärningsmän som misstänkts ha spärrat in och våldtagit en kvinna i Lund i helgen. Han kan mycket väl ha hunnit lämnat landet.

 Det var i lördags som lundapolisen hittade den 25-åriga kvinnan på Tornavägen. Hon berättade då att hon varit inspärrad i en lägenhet i drygt två veckor och våldtagits samt fått håret avrakat. Tre personer greps i lördags men den fjärde mannen befinner sig fortfarande på fri fot.

 Polisen befarar att han har lämnat landet. Det är inte bekräftat men misstanke finns. Den misstänkte har annan nationalitet så vi ser det som en möjlighet, säger kommissarie Stephan Söderholm vid lundapolisen. Nu fortsätter utredningen.

 Vi håller fortsatta förhör och kommer löpande att kontrollera vittnesuppgifter och bostaden där händelsen ägde rum, säger Stephan Söderholm.

Petterssons har nyss fått reda på att de häktade är Solemia Tammi Gino Tammi och Margita Flamros
Alpacino Petrovic f.d. man till brottsoffret  håller sig ännu undan för rättvisan.

Uppdaterat 2013-09-30  Kl 19:50

Men inte nu längre, för nu rapporteras det från minst två håll på Petterssons, att den danska polisen har gripit den efterspanade zigenaren Alpacino Petrovic. Han är den som varit gift eller sambo med den 25-åriga kvinnan, som hölls inlåst i en lägenhet i Lund i 16 dygn, och där misshandlades, våldtogs samt fick håret sitt bortrakat på huvudet, av fyra släktingar, bland annat sin svärmor, sin man, sin bror och hans fruntimmer. Kan vi hoppas på att han blir lagförd i Danmark, och får samma straff som en tidigare familjemedlem har fått. Nämligen livstids utvisning till sitt egentliga hemland Kroatien. Hoppas att det även går att få byta fängelset i Danmark mot dito i Kroatien av ren barmhärtighet, så att de hinner att lära sig sitt hemlands vilda tungomål, innan de får mucka runt 2018, gärna senare.

Danska Ekstrabladet har en fin bild på kräket, kallar honom zigenargangstern, har uppföljningsartiklar som beskriver hur zigenarklanen lär upp barnen i kriminalitet, hur de lever i lyxhus på socialhjälp och kör omkring i lyxiga bilar, osv

Den svenska media kallar 22-åringen heter Alpacino Petrovic (övre bilden) – Jimmi Levakovic (nedre bilden) och Silvia Levakovic  är också gripna efter en polisjakt när de var på stöldturné.

 Svt.se

alpacino
alpacino gripen
Levakovic_gripen
Levakovic_gripen

Olli säger ingenting mer innan vi vet mera om de hemska upplevelser denna unga kvinna utsatts för, även om hela kroppen skriker efter en och samma sak. Jag tror dock att vi nu närmar oss den vanliga kategorin, som normalt utför dessa  bestraffningar av sina tidigare kärlekspartners.

Vi tror nu att den skyldige kommer från Mena-länderna alternativt Bulgarien, Rumänien eller Moldavien. Det är länder som inte ger några höga odds, så jag infogar Kosovo, Albanien, Serbien och Bosnien och Kroatien också. Då blir det inte enbart de vanliga leverantörerna av GM.

Att det varit zigenare som utfört dessa bestraffningar har ju de senaste kommentarerna klart pekat på. Men jag trodde att vi skulle få vänta på upplösningen av fallet några dagar eller veckor till, men Petterssons har lyckats med att även få namnen på de häktade tre. De heter Solemia Tammi,  Gino Tammi och Margita Flamros, de och den efterlyste mannen tillhör en viss folkgrupp nämligen romer, och mannen går under namnet Alpacino Petrovic.

Dessutom har denna familj kontakter med andra ökända familjer i samma folkgrupp i både Danmark och Sverige. De är ökända för bidragsbrott, narkotikabrott, egendomsbrott, misshandel, bedrägeri, våldtäkter och fan vet allt. De kallas zigenare eller med ett fint ord romer, och den som påstår att det inte behövs ett register på dessa är en idiot, en PK-idiotJag tackar naturligtvis för namnen, och håller givetvis med angående ett register på alla förbrytare och kvinnomisshandlare i det här landet.

Det skulle nog även numera behövas samma sorts register över de omdömeslösa politiker som skapats de senaste mandatperioderna. Vi behöver ju bara vittja vår Partigranskning så kommer det upp den ena vidriga saken före och den andra efter, som sossen som fick en avsugning för 300:- ca 30 meter från ett motionsspår utanför Varberg, och mindre än 100 m från en förskola.

Det var GT som avslöjade och filmade eländet, så nu vet ni vad som rör sig i en gammal sosses huvud.  72 år och även kyrkoråd i Varberg, och alla vet väl vem den girige Emanuell Johansson är eller hans brännvinsadvokat Thomas Bodström. 300 miljoner har de dragit in från skattebetalarnas pengar, om inte mer, och det för nästan ingen motprestation. S verkar ju ha väldigt trovärdiga politiker, men de är inte ensamma. Imorgon kanske vi tar vi upp något annat av sjukklöverns partier. Inget enda av dem verkar vara seriösa och syssla med att ge alla sina medborgare valuta för sina inbetalda skatter.

17 thoughts on “Slagen och våldtagen i 16 dygn av zigenare

 1. Ännu en fjäder i hatten för Pettersson som var en av de första,att publicera vilket avskum som låg sig bak detta fruktansvärda brott …
  Med klara raka ord (och namngivna),kunde ingen undvika att se var dessa hörde hemma !
  Naturligtvis får dessa zigenare oinskränkt plats i PK-pressen,för att kunna förklara sin människofientliga inställning….och sin brottsbenägenhet.
  Ask & Co likaså oinskränkt press för att kunna anklaga polisen…
  Det stinker värre än rutten fisk i detta land !

 2. Det var en jävligt bra idé det där – med ett register över oansvariga politiker. För politiker är väl ingen folkgrupp så det måste väl ändå vara tillåtet….

 3. Oavsett om det är zigenare, araber eller zoomalier så handlar det om slödder som snarast skall förpassas ur riket.

 4. De kanske alla ingår i polisens tattarregister. Men vad bra då, då bör ju alla förstå att sådana register är bra och behövs för att kunna återförena barn med deras riktiga föräldrar.

 5. Givetvis måste då PK snabbt skifta fokus från kvinnobrottet, till det oerhörda brottet att registrera zigenare och andra sköjare, för att härma mina kusiner i Värmland, där de hade mycket tattare och sköjare förr i tia.

 6. Efter att ha läst in mig på de kunniga på Flashback hittade jag denna mer än ovanliga ledtråd.
  En av de kvinnor som anhållits greps under lördagsnatten i receptionen på polishuset. För polispersonalen i receptionen hade kvinnan dessförinnan påstått att hon var personlig assistent till den 25-åriga kvinnan som omedelbart borde överlåtas till henne.

  Detta tyder på oerhört fräcka personer, så jag tror på ett samband mellan detta och polisens idag avslöjade hemliga register. Samtidigt så vågar jag nu chansa på att vi hamnar någonstans där vi brukar hamna.
  För att använda vår store kamrat chefs gamla slitna klyscha.

 7. Oavsett vilka dessa neandertalare är skulle fanskapen
  ställas ut till allmän beskådan, så att man åtminstone
  kunde spotta på kräken.

Kommentera