Våldet i förorterna – meningslös diskussion

Under måndagskvällen hölls ett stort möte i idrottsanläggningen Sjumilahallen i Göteborgsförorten Biskopsgården. Flera hundra boende i området hade samlats för att tillsammans med politiker, kommuntjänstemän och polis diskutera den brutala våldsbrottsligheten i den starkt invandrardominerade stadsdelen.

Som vanligt skylldes på politikerna, stängda ungdomsgårdar, arbetslöshet, fattigdom, segregation osv. och som vanligt hade våldsverkarna inget eget ansvar!

Några debattörer försökte dock ta upp föräldraansvaret men det största problemet nämns som vanligt inte – massinvandringen av människor som vi inte har jobb till och varför en del invandrargrupper klarar sig utmärkt medan andra…

Biskopsgården i GöteborgBiskopsgården

DN         SR 

4 thoughts on “Våldet i förorterna – meningslös diskussion

  1. Jag ställer mig frågan varje dag — är kommunistsocialistiska massmedia och korrupta politiker så hatfulla mot sitt land och folk att de njuter av att se Sverige i fritt förfall. Eller har svenskarna redan bytts ut mot invällarna, i samhällets bestämmande positioner, hoppas att ni alla ser er om efter en flyktväg, för vi kommer att behöva fly ! Det är djupt tragiskt för alla som önskar att fly men inte har den möjligheten. Min besvikelse när jag talar med gamla vänner är avgjundsdjup, de är helt HJÄRNTVÄTTADE oberoende av var i samhället de befinner sig. Ursäktar att jag är realistiskt negativ !

Kommentera