Sverige räcker till för alla

Främlingsfientligheten som tränger in i våra vardagssamtal ska inte längre bemötas med tystnad -stöd ett Sverige för oss alla, skriver bland andra Jan Scherman, Ingela Edlund, Anna Ryott, Katrin Ludvigsson och Navid Modiri och flera hundra svenskar.

Det är 489 undertecknare i en Debattartikel i skittidningen idag, länk i länklistan till höger.

-Pettersson vill bara på påpeka att Sverige räcker inte till för alla och svenskarna är inte mer främlingsfientliga än andra, tvärtom de största rasisterna kommer från Mena-länderna, hoppas ni har beredskap när de flyttar sina 1000-åriga konfliker hit…

Expressen rasism

28 thoughts on “Sverige räcker till för alla

 1. Ni som bor i Malmötrakten försök att gå med på den hycklande Sjukklöverns manifestation, och förklara vilka åsiktsförtryckare dom är, som inte kan ta i sin mun att det är invandrade muslimer som är de värsta främlingshatarna i Malmö och på alla andra håll i Sverige. Att vi behandlar unga män som barn, som måste få allt, när de redan har allt, köpt för knarkpengar i Afghanistan, Saudiarabien och Somalia. Fattar ni inte att det är de allra rikaste som har råd att låta flyktingsmugglare föra dem till Sverige för att sedan ha sitt på det torra för resten av livet. Och att det daltas för in i helvete med pengar för att dessa rikemanssöner, för flickor saknas helt här, ska ha 100 procent uppbackning dygnet runt, till kostnader av flera tusen per ung man på ett boende för ensamkommande flyktingbarn. Det värsta är att den kategorin inte finns, men att förvaringen av de rikas unga män från Menaområdet, Afghanistan och Somalia kommer att kosta 10-tals miljarder kronor, med den lyx de får idag. Eländet måste stoppas! Det borde alla förstå.
  Malmöbor som är medlemmar i kyrkan, går idag man ur huse för att rösta fram SD.

 2. Vad jiddrar de där 400 om? De har ju ”bemött” deras upplevda rasism ända sen de blev ”mörkrädda”. Vargens tips är att prova argument som man kan backa upp med logik.

  • ”Oss alla” är ett luddigt begrepp.
   Menar du Oss alla som bor i Sverige eller Alla som vill komma hit?
   Då anser du att Sveriges ekonomi räcker till ”Oss alla”, men det är väl inte riktigt så det ser ut i verkligheten utanför ditt fönster?
   Vilken är din lösning på arbetslösheten, bostadsbristen och välfärdsproblemen? Dagens situation säger att jobben inte räcker till ”Oss alla”, inte heller bostäderna och välfärden är på väg att haverera.
   Kom nu inte med tjatet om skattehöjningar, för dessa leder till oanade konsekvenser för företagen, folks privatekonomi och Sveriges konkurrenskraft mot lågkostnadsländerna dit allt fler svenska jobb flyttar.

  • Säger du ja, som är förmånstagare. Men du har ingen talan. Det här är svenskarnas välfärdspengar vi talar om, inte arabernas. Så ni ska enbart hålla käften och helst inte visa era fula nunor ute.

 3. ”Sverige räcker till för oss alla”, vilken parodi på sunt förnuft! Så idiotiskt så det finns inte ord för det. God Natt nu vänner, jag skall upp tidigt imorgon och rösta. Hoppas ni gör det med 🙂

 4. Jag har inte tagit del av listan, men jag förstår att dessa ”kändisar” består av invandrare och högavlönade individer?
  Att invandrarna vill se ett Sverige med ännu fler invandrare är väl inget världsunikt ställningstagande och att ”kändisarna” förmodligen aldrig behöver brottas med de baksidor svensk invandringspolitik medför, är väl heller det ingen hemlighet.
  Dessa människor tillhör m.a.o. inte den del av den svenska skattebetalande befolkningen som fått se sin vardag förändras.
  Kanske att vi ska ta med en person som Jan Scherman på en turné till svenska äldreboenden, bland svenska uteliggare eller bland de som sitter med meningslösa FAS 3-jobb.
  Verkligheten kanske blir för hemsk för dessa ”kända människor”?

 5. När jag tittade på listan var det 9578 som skrivit på.
  Bra, skicka nu listan till Migrationsverket så dom vet var dom ska placera ensamkommande barn.

  Ser fram mot en reviderad lista.

  • Det vore ju det logiska, men då skulle de ju behöva ta ansvar för sina åsikter. Enklare då peka finger på alla upplevda ”rasister” och ”främlingsfientliga”

 6. Nu har vi ett gäng på 500 entusiaster som vi vet vi kan skicka räkningen till! Det var ju bra för vi vet ju att pengarna håller på att ta slut. Och någon måste pynta för notan.

 7. Ska man skratta eller gråta över dessa imbecilla fjantar som agerar nyttiga idioter åt de vars uppenbarliga mål är att rasera ett civiliserat land?
  Detta upprop tappar all trovärdighet när islamister och förortsligister är representerade men fullt logiskt då man genom att visa sitt deltagande kvalificerat sig för bidragsmiljonerna i ”antirasismens namn”.
  De övriga kulturtöntarna är med bara för att de är livrädda att hamna utanför och därmed automatiskt misstänkas för att vara ”främlingsfientliga”.

  • En bra artikel som är lätt att förstå även om man inte är så insatt i ämnet. Skulle önska att han fortsätter skriva om detta ämne för det är viktigt. Östersjön är ett sorgligt bevis för hur känsligt vårt ekologiska system är, jordbruket och människors slaggprodukter hamnar för det mesta i Östersjön, åar och vindar verkar mot Östersjön samt givetvis även ökad befolkning, önskvärt vore en minskande befolkning.

 8. Nu verkar det som att Sverige inte riktigt längre räcker till åt alla.Åtminstone läste jag om Ängelholm och deras sparplaner inom socialsektorn för kommande år.
  Några miljoner fattades nu sedan man importerat mängder med Araber..
  Nu måste rödpennan fram.Det som föreslås avskaffas är allt som inte kommunen är lagstadgad att utföra.
  Först avskaffar man ”Pensionärernas s.k fixartjänst”,därpå dagverksamheten för dementa i kommunen.Likaså verksamheter för handikappade.Dessutom finns en central villa som nyttjas av många äldreorganisationer (pensionärer) Denna villa är enligt de styrande i 3-klövern allt för kostsam,och skall därför bantas ner ordentligt !
  Märkligt nog sker inga inskränkningar,vad gäller välkomstutgifterna för alla penningmaskiner från MENA.

 9. Dessutom har en politiker från Nacka som skrivit under också skrivit under ett överklagande för boende för ensamkommande. Som vanligt inte på min bakgård.

 10. Skulle tro att många kändisar skriver på under bilan. Om man nekar riskerar de ju att bli uthängda som rasister. Fy fan vilket svineri dessa pissblaskor ägnar sig åt.

 11. Sveriges yta räcker förvisso till många fler än som bor i Sverige för närvarande.

  Sveriges ekonomi räcker för närvarande inte till för dom som redan bor i Sverige!

 12. Underbar samling underskrifter: Adam Tensta(SD-hataren), Omar Mustafa (islamisten)
  Författarna vill fortfarande ha det till att det är vi svenskar som är rasisterna, när MENA-folket är det verkliga rasisterna, men det vågar ingen tidning skriva. Titta bara på Malmö-fallet, där tidningarna gör allt för att dölja sanningen.
  Ja, ett Sverige åt alla som bor här NU, inte ett Sverige för resten av världen.

Kommentera