Stäng

En av den nya adelns girigbukar

SÖDERTÄLJE. En av de åtalade i den senaste assistanshärvan är Johan Melkemichel f.19591015-xxxx (Sid. 11/222 i åtalet) är en mäktig och rik man i Södertälje med intressanta förgreningar till St. Afrems Syrianska Ortodoxa Kyrka i Geneta samt en massa turer kring fastighetsaffärer. Han äger flera fastigheter där vissa förvärvades av  St. St. Afrems kyrka under den tid han satt i kyrkans styrelse!

Melkemichel sålde kyrkans fastigheter till sitt eget bolag och det gjordes för ett pris som var både lägre än taxeringsvärdet och betydligt under marknadsvärdet.

Snacka om JÄV och att kyrkan ej fick ut minst marknadspris vilket gjorde att många församlingsmedlemmar gick ur St. Aframs kyrka och anslöt sig till St. Jacobs syrisk ortodoxa kyrka.

Trots att denne Johan Melkemichel, även kallad ”Syrian Melkemichel” alltså äger ett tiotal fastigheter och är rik så ville han ändå åt assistanspengar som vi gemensamt samlat ihop för att hjälpa dem som ha det svårt. Fy fan!

Klanen Melkemichel är en av de största syrianska släkterna och medlemmarna har olika efternamn. Två bröder behöver inte ha samma. Många heter just Melkemichel, andra efternamn är Michel, Ataseven eller Aslanoglu. Till anhängarna/släktingarna hör också personer med efternamnen Varli eller Adis. Släktskapen gör att sammanhållningen är solid, där ingen skvallrar eller pratar bredvid mun. Blod är tjockare än vatten.

Familjerna är mäktiga, har gott om pengar och är driftiga. De flesta är egenföretagare eller jobbar i något av släktens många företag: krogar, köpcentrum, fastighetsbolag, frisörsalonger m m både i och utanför Södertälje. I praktiken har de fingret med i många olika verksamheter, både legalt och illegalt, ofta genom bulvaner. Klanen Melkemichel håller Södertälje i ett hårt grepp, men även stora delar av resten av syrian-Sverige genom dess tunga inflytande.

Klanen är dessutom mycket rasistisk. De tillåter exempelvis svenska flickvänner eller älskarinnor men ingen svensk brud får stå vid altaret. De hatar även assyrier.

2 reaktioner på “En av den nya adelns girigbukar

Kommentera

%d bloggare gillar detta: