Zigenarläger städas för över 150 000 kronor

OSLO.  Hittills har tio ton metallskrot, skrotade datorer, trasiga bilbatterier, rostiga cyklarm uttjänt campingutrustning och mycket mer forslats bort från området runt och i ett zigenarläger i området Sognsvann i Oslo.

Kommunen har hittills spenderat drygt 150 000 kronor på saneringen. Tidigare trodde man att arbetet skulle vara slutfört på två dagar men nedskräpningen och förstörelsen var så omfattande att arbetet nu måste fortsätta i ytterligare flera dagar, med stigande kostnader för kommunen och skattebetalarna.

Många kringboende har velat få bort zigenarna men de fick löfte att stanna. Nu har dock zigenarna avhysts och bara uppstädning återstår. Den gamla principen att man ska lämna något som man själv vill finna det gäller visst inte zigenare såvida de inte trivs i svinstior…

-Pettersson vet att likadant ser det ut i Sverige där zigenare slagit läger, skillnaden är att vår journalister inte beskriver verkligheten.

zigenarläger städas

Osloby 

3 thoughts on “Zigenarläger städas för över 150 000 kronor

  1. En lgh i Halmstad renoverades och luftades och antisimex-våldtogs i ett år !!! 6 zigganre bodde där.

    Zigganare kallar sig själva för svin (i en film från Bulgarien där de fick ett lyxområde att bo i), jag kallar många av de för svin jag med.

  2. Ge dem en ny flott villa och de kan göra ett ruckel av den på mindre än ett år. Jag förstår inte annat än att de trivs med det. Det är deras ”kultur”.

  3. Fråga markägarna i Uppland om hur det ser ut när ziggisarna lämnat sina bärplockarläger, som den värsta soptipp.

Kommentera