Polisbrutalitet?

I lördags eftermiddag höll Svenska motståndsrörelsen en demonstration i Umeå.

Två personer greps i samband med demonstration på Rådhustorget. Polisen beslagtog flera knivliknande föremål och tvingades använda pepparsprej. Detta uppger DN och flera andra media. Titta på filmen nedan och fråga er om det är pepparspray den färgade polisen använder på den nationalist som gått ned på knä och sedan fick föras till sjukhus.

– Pettersson vet inte vem som började bråket men undrar vad som stått i tidningen om det var vänsterextremister som fått så mycket stryk?

7 thoughts on “Polisbrutalitet?

  1. Det som oroar mig är om negern i den långa svarta kappan verkligen ÄR polis?? Någon som vet? Han bär ju i alla fall ingen uniform!
    Men kan det verkligen ha gått så långt, har den svenska poliskåren sjunkit så djupt?
    MVH
    Janne

  2. Om detta inte är övervåld så existerar inte detta överhuvudtaget. Hoppas att demonstranterna har anmält detta övervåld. Den mörka nissen skall inte jobba som polis. Han har ingen anledning att slå som han gör.

    Varför försöker inte de andra poliserna stoppa övervåldet är de också fega skitar?

  3. Jo, ser illa ut, särskilt som polisenmannen är utlänning. Men finns en längre film på VK där det syns att aktivisten som hamnar på marken och får slag i huvudet precis innan hade försökt tränga sig igenom poliserna och ge sig på någon. Det är fullt möjligt att poliserna kände det som att hela situationen höll på att urarta och därför slog först och frågade sedan. Det är lätt för oss att sitta i lugn och ro och komma med anmärkningar på hur poliserna agerar i en skarp situation.

    Min misstanke är att det här är en manifestation som blev mindre bra för SMR. Men jag får hålla med om att den polismannen ser väldigt elak ut när han måttar ett slag mot huvudet på den tämligen oskadliggjorde aktivisten.

    • Alltså, sverigevänligas främsta vapen är sanning och ärlighet. Till och med sådana rent revolutionära organisationer som SMR brukar vara bra på det. Så alla bör vara vaksamma och inte slå på stora trumman i onödan.

    • Finns ingen anledning till detta övervåld. Det är kriminellt och skall åtalas. Den som slår urskiljningslöst som han gör skall inte jobba som polis.

  4. Undrar om jag orkar ta fajten i framtiden eller om man ska låta de unga stå för handgripligheterna? Hursomhelst är jag förvånad att det inte är mer bråk än det är?

  5. Polisen med arabiskt ursprung ser ut att använda mer våld än nöden kräver. Kan det vara rasistiskt motiverat? Han ser väldigt arg ut på bilden, ögonen glöder liksom, precis som det kan göra på dessa Islamister som i Allahs namn skär halsen av folk. De svenska poliserna agerar mer tillbakadraget. Kan han anmälas? Det har gått så långt i Sverige idag att jag förstår ungdomarna om de visar sitt missnöje mer handgripligt än vi andra som mest skriver av oss vår frustration. Vi dör ju tidigare sannolikt, dessa ungdomar ska dras med den skit vi släpat hit mycket längre än vi. Mycket troligt går vi på sikt mot betydlig värre interna konflikter än det här. När man ser polisen med arabiskt ursprung på bilden är det lätt att inse var hans lojalitet ligger.

Kommentera