Mc Cain får sig en avhyvling


Syrisk kristen kvinna säger vad hon tycker till Mc  Cain

FjärranÖsternRedaktören säger: Titta på Mc Cains kroppsspråk!

photo


2 responses to “Mc Cain får sig en avhyvling

 • Per Karlsson

  Jag undrar i mitt stilla sinne varför USA är så ivriga att bomba? Rebellerna hugger halsen av motståndarna och andra saker jag inte ens vill nämna. Varför vill inte USA bomba dem? Varför reagerar inte USA lika starkt på andra konflikter som sker världen? Finns 10 olika stora konflikter bara i Afrika där man slaktar varandra. Precis som kvinnan ovan säger, den sittande presidenten är säkert inget helgon, men vem kan vara det när man är omgiven av hajar som vid minsta svaghet kommer äta upp dig till lunch?

  Demokrati fungerar inte i länder med så olika grupper som hatar varandra.

  Gilla

  • MR J

   Allt handlar om vapenmakt. Obama vet att Putin motsäger sig ett vapenagerande mot Syrien. Ryssarna har bevis för att det var rebellerna/ jihadisterna som släppte lös gasen. Obama med västvärlden har SÅ lite bevis gentemot de ryssarna har o komma med. Att säga att kalla kriget har slutat är ren propaganda från jänkarnas sida. USA har nya vapen dom vill testa. Finns ingen annan logik i de hela. Sciense rules. MVH MR J.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: