Ingen islamisering, men ett större inflytande av islam

Jag vill inte skriva att Sverige islamiseras, då jag förutsätter att samtliga politiker, journalister, myndigheter och andra vill se till att  detta inte tillåts ske, men…

…däremot påverkas Sverige allt mer av Islams närvaro i landet.

Skolelever som inte får deltaga i vissa ämnen, skolflickor som inte får lära sig simma med andra, skolmatsalar som tar bort allt fläskkött, traditionella skolavslutningar som avskaffas, skoltraditioner som inte längre tillåts, lunchrestauranger som plockar bort fläskkött, arbetsplatser som tvingas avskaffa klädkoder, arbetsgivare som anmäls till DO, arbetsmarknaden som tillåter att religionen står över kraven etc etc och ni har säkert själva exempel på islams inverkan i vårt samhälle.

Samtidigt hör vi människor som flytt muslimska länder vädja; ”Släpp inte in islam i era länder”. Vi hör främst muslimska kvinnor som flytt till Sverige och äntligen vågat kastat slöjan och det religiösa oket säga; ”Varför tillåter ni detta när vi äntligen lämnat det bakom oss”. Vi har också hört om kvinnor som lämnat religionen bakom sig för att leva som fria västerländska kvinnor och därför mördats p.g.a. den religiösa hedern.

Det finns de som hävdar att majoriteten av de muslimer som bosätter sig i Sverige är ”moderata” och inte vill se en islamisering med sharia-lagar och alt vad det innebär. Säkert är det så, men för var 20:e ”moderat” muslim som invandrar finns säkert också en radikal. De radikala muslimerna har inget intresse i att anpassa sig, utan vill se hela västvärlden ingå i ett kalifat som styrs enväldigt av islams regelverk. Denna grupp har också ett stort inflytande på hela gruppen muslimer och ju fler de är, ju större makt får de.

Att det finns radikala muslimer som sakta islamiserar förorterna är ingen hemlighet. Jag själv som bott i ett område som mer eller mindre förvandlats till en muslimsk enklav, kan intyga att det pågår en process bakom kulisserna, där män i ”pyjamas” ringer på dörrarna och förmedlar sitt budskap. Säkerligen finns det starka skäl till att allt fler muslimska kvinnor tar på sig slöjor igen, både här i Sverige och i hemländerna. De radikala har en stor makt och påverkan.

Detta har vi kunnat se och läsa om i Sverige.

Minns vänsterpartisten Gun Holmertz som varnade för den ökande islamiseringen i Göteborgsområdet Hjällbo. Jodå, en vänsterpartist som varnar och tack vare det, blev hon både trakasserad och mordhotad. Länk

Minns också att pajaskanalen TV 4:s Kalla Fakta sände ett reportage från Rinkeby där islamister hotade och trakasserade folk som ville roa sig och dansa. Länk

Nu på morgonen såg jag också reprisen av SVT Forums debatt om integration från seminariet i Engelberg i mars, där den holländske debattören förklarade att elitens verklighet är inte den som vanligt folk upplever och att islams intåg i Europa skapar krockar med det mer liberala synsätt vi har här. Mycket hörvärt. Länk

4 thoughts on “Ingen islamisering, men ett större inflytande av islam

  1. Om majoriteten av dom Muslimer som bosätter sig
    här i landet tar avstånd från dom radikala, varför visar
    dom då inte detta?? Dom borde ju gå i stora demonstations-
    tåg, och förkunna att dom är fredliga, men så görs ej, frågan är varför??

    • Många har släktingar kvar i hemländerna och är rädda att det ska hända dem något om de protesterar och visar sig och säger vad de tycker här…. Tyvärr ….för vi behöver ju hjälp av alla dessa som verkligen vet….

  2. Det är väl ingen hemlighet att muslimska brödraskapet har färdiga Europa kartor på hur det kommer att se ut när de är klara. Det är uttalat att de skall göra Europa till ett kalifat. Deras taktik är infiltration och lögn. Det är nämligen okej för en muslim att ljuga ( enligt koranen ) om det gagnar islam. Det som sker i Europa just nu är något som nog inte går att stoppa, vänta tills Turkiet kommer med i EU, då ska Du få se på islamisering. Att FN sedan utser kanske just Turkiet till att agera peacekeepers i mellanöstern kommer nog inte att göra saken bättre.
    Detta är ett stort problem som svenska politiker dessvärre inte fått upp ögonen för ännu.

Kommentera