Det pratas på jobbet


Tro mig, regeringens migrationspolitik har inte gått obemärkt förbi och det pratas alt oftare och i allt högre tonläge.

Flera av mina arbetskamrater har barn i åldrarna 18 – 25 och de har en sak gemensamt. Ingen av dem har jobb. Det är svenska arbetskamrater, samt polska, norska, ungerska, finska, chilenska och samtliga vittnar om en frustration.

Ungdomarna är förtvivlad. De får inga jobb, de får därför inga bostäder, kan inte ta lån till körkort och känner en passivitet som sakta smyger sig på och en innegroende ilska som stadigt växer. Ungdomarna är inga dumhuvuden som bara ägnar tid till datorspel. De vet vad som pågår och de läser om nyanlända ungdomar som prioriteras på arbetsmarknaden, på bostadsmarknaden och om kommuner som bjuder på både utlandsresor och körkort. SD är stora bland ungdomar, såväl etniska svenska som invandrade och självklart. Så nedprioriterade de och deras föräldrar är av den svenska regeringen är detta inte det minsta förvånande.

Därför…


2 responses to “Det pratas på jobbet

 • Nisse

  Mitt barn barn har inte fått något jobb det kanske beror på att han är Svensk men samtidigt såg han dom Somaliska invandrarna som fick full lön UTAN ATT ARBETA Han frågade mig hur kan det vara så morfar. Vad skall man svara. Jag svarare regeringen Rainfelth gotar och prioriterar voldtäkter mord misshandel bedrägerier och allt vad jävulskap heter. Morfar är det dom man kallar Muslimer JAG SVARAR ENTYDIGT JA PÅ FRÅGAN. Då svarar mitt barnbarn hur i helvete skall vi kunna leva i ett sånt land?

  Gilla

  • Kurt

   Nisse jag vill inte vara dum men om ditt barn barn måste ställa sådana frågor när man är uppvuxen här och är 18 år och söker jobb och undra ”Morfar är det dom man kallar Muslimer”
   verka ditt barn barn lite efterbliven lindrig sagt

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: