Asylsökare anhållna för över 70 inbrott


DANMARK. Polisen på Själland grep för några veckor sedan tre asylsökande män på bar gärning vid ett bostadsinbrott. Något senare kunde ytterligare tre män, också de asylsökare, gripas, även de på bar gärning i färd med att begå inbrott.

Totalt tros de sex asylsökande männen ligga bakom fler än 70 bostadsinbrott och några rån. De sex männen är mellan 22 och 33 år gamla och kommer från Albanien, Kosovo och Serbien. Männen kunde efter en tids spaningsarbete gripas efter tips från allmänheten om att ett gäng asylsökare åkte runt och begick inbrott, något som visar att en skärpt grannsamverkan mot inbrott kan vara påkallad i bostadsområden där det finns ett asylboende i närheten. Det visar också att alla asylsökare inte är vad de utger sig för att vara.

-Petterson märker att när PK får bestämma i Sverige är alla asylsökande svältande, mordhotade flyktingar medan media i Danmark är betydligt ärligare…

DR 


Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: