6 thoughts on “Kommer Fredspristagaren att anfalla Syrien?

  1. Han arbetar hårt på att hitta skäl att skicka in missiler, eventuellt flyg för att ta bort luftherraväldet för Assad. Marktrupp lär han våga inte skicka. Han är för övrigt ivrigt påhejad av vår egen kalle bildt.

    Vad som ska bli intressant och se är om nu inspektörerna får komma till nedslagsplatsen för de påstådda kemiska bomberna vad de kommer fram till. Det är inte svårt för ”rebellerna” att få tag på rysktillverkade bomber och raketer, med tanke på att de intagit flera militära anläggningar så hela företaget är ganska meningslöst. Det går inte att ta fynden de gör på allvar. Det är förmodligen lika svårt att bevisa att det var islamister som gasade ihjäl folket som det att det skulle varit Assad. Islamister är ju kända för att inte ta hänsyn till oskyldiga människoliv.

    Enda man har att gå på är vem som skulle ha mest att vinna på att det gasades ihjäl folk. Och svaret på den frågan är ju helt uppenbar. Därför blir krigshetsen mycket märklig i mina ögon.

  2. Det finns ju fler tveksamma i den changern bakåt i tiden. Hörde i dag på ”gomorron världen”. De sa att: ”det är Asad som släppt ut gasen för att det nog är så. De har inga bevis för det, men det är klart att det är Asad.” Ungefär så lät det. Vilket jädrans svammel, bara för att man VILL att Asad ska vara skyldig, och inte ”rebellerna”. Men de sa också, vilket jag tycker är betecknande, ”att det var dumt av Asad att göra en gasattack nu, eftersom han inte hade något att tjäna på det.” Just det, VARFÖR skulle han göra något så korkat. Nä, jag tror i stället det är en lömsk plan av MB-folket att svärta ner Asad, FÖR ATT Usa ska ingripa mot Asad. På så sätt får sunni-patrasket som dom vill. Och dom vet att PK-väst är dumma som spån, och bara går efter det ”rätta”, inte det sanna, om det är ofördelaktigt för deras inskränkta MB-vänliga samhällssyn.

  3. Som ”Fredspristagare” har han ju samtidigt en tung last att bära !
    Truman hade på sin tid det lättare,en A-bomb och allt var åter i ordning !Problemet nu är ju som ”allemand” skriver,att han har en motståndare…
    Vem skulle darra om man visste att ryska armèn står bakom en ?

    • Jag trodde aldrig i mn vildaste fantasi att jag skulle vara positivt inställd till att Kina o Ryssland gödslar med sina veton…men här är det befogat anser jag.

Kommentera