Kvinnan i slöjan attackerad på nytt


Den kvinna i slöja som förra fredagen ska ha misshandlats av en främmande man på en parkering i Fagersjö angreps igen i torsdags förmiddag, uppger polisen. Den här gången av män som ville att hon skulle ta tillbaka sin polisanmälan.

Det nya brottet ägde rum i Haninge.

– Hon blev misshandlad utomhus på förmiddagen av okända gärningsmän som uppmanade henne att ta tillbaka sin polisanmälan. Hon har varit på sjukhus och hon hade synliga skador, säger Towe Hägg vid polisens länskommunikationscentral.

Händelsen utreds som övergrepp i rättssak. Vid femtiden på fredagen var ingen gripen för brottet.

Det var efter den första misshandeln som en grupp kvinnor startade hijabupproret som snabbt spred sig på sociala medier. Både troende och icke troende uppmanades att för en dag beslöja sig i syfte att visa solidaritet med trakasserade muslimska kvinnor.

-Pettersson tror på två alternativ. Antingen är hela historien uppdiktad eller också är det så kallat hedersvåld som ligger bakom. Kvinnan kanske uppträder för självständigt för hennes arabiske make…om det vore något annat så skulle vi ha haft både vittnen och signalement.

Mitti 


17 responses to “Kvinnan i slöjan attackerad på nytt

 • Utredning om hijab-misshandel nedlagd | Petterssons gör skillnad

  […] HRS      Kvinnan i slöjan attackerad på nytt. […]

  Gilla

 • Irene

  Idag är det ”SD-dagen” ty Åkesson ska hålla sitt sommartal, samtidigt släpps hans bok. Vad kan PKiterna göra för att smutskasta dagen? Man börjar i god tid och diktar helt enkelt upp en osannolik historia där en gravid, beslöjad kvinna misshandlas pga sin klädsel, alltså underförstått av en ”rasist”. Detta ska ha hänt några dagar före ”vår dag”. För att riktigt skrämma svensken för ”rasister” blir samma kvinna angripen en gång till! Dessa personer vill att massmedia ska skrika ut varningar hur det kan gå om ”de elaka” får bestämma och till stor del har de väl lyckats med sitt taskspeleri. Vi som ser igenom dimridåerna – vi hoppas att Åkesson håller ett lysande tal inför en stor lyssnarskara. Att han kan meddela att vi nu är 10 000 medlemmar och att ingenting kan stoppa oss.

  Gilla

  • Janne

   Helt rätt Irene.
   Jag tänkte inte så långt själv, men nu faller bitarna på plats! Hur många hinner luras innan sanningen kommer fram och då har dom redan hunnit sprida nya lögner och falsarier!
   MVH
   Janne

   Gilla

 • Kurt

  Konstig ingen ingenting om det i aftonblaskan (kl.01:25) Kanske de anar ugglor i mossan och vill inte stå där med naket arschle när det visa sig att allt är fejkat.

  Gilla

 • Freja

  Det här börjar bli för löjligt. Muslimer är en parodi på den mänskligheten.

  Gilla

 • Hellstreet

  Jag undrar ju om hon som säger att hon fått stryk av svenska män kommer åka dit för hatbrott när det kommer fram att hon ljuger. Och kommer PK att fortsätta rapportera om det när det kommer fram. Hon ljuger helt klart som sagt alla sopsäckar ser likadana ut så vem ska dem hota liksom.

  Gilla

 • Janne

  Allt är ett falsarium från början till slut.
  Kvinnan i fråga hade besökt en väninna och när hennes man hämtade henne så tyckte han att hon hade spenderat allt för lång tid hos väninnan och blev ursinnig och började puckla på henne!
  Media såg sin chans och diktade ihop en lögnhistoria att det var en svensk man som utfört attacken och passade då även på att varna alla muslimska kvinnor för svenska män, vi är ju farliga och ett stort hot…
  (Jag undrar vilken svensk man som ens skulle vilja ta i en svettstinkande muslimsk sopsäck?)
  Historien är av samma dignitit som denna: http://www.exponerat.info/overvakningskameror-raddade-sd-politikern-i-burka-braket/
  Vad som nu har hänt känner jag inte till, men en inte allt för vild gissning är att bröder eller andra bekanta till hennes man är dom skyldiga. Tillvägagångssättet tyder på dylika primitiva hot och gärningar!
  Jag tror inte för ett ögonblick att en svensk man är inblandad!
  MVH
  Janne

  Gilla

 • Lars Å Månsson

  Detta är svaret från Svensk nyhetsförmedling,när valsen om gasattacken i Damaskus börjar genomskådas !
  Ärligt sagt/förmodat har ”svenskarna” blivit sååå infernaliskt dumma,eller tror PK-pressen enbart att så blivit fallet ? Så uppenbara sagor och lögner som denna lappska konvertit valsar samman,ligger väl ändå på alltför låg nivå !

  Gilla

 • Law of the land

  Oj, Vilken politisk (ägg) röra!
  Hur ska Do agera nu, det påstådda offret är ju en konverterad same, snacka om förvirring i gökboet 😉

  De ursprungliga anstiftarna till hetskampanjen mot Svenska män är:
  Bilan Osman, Fatima Doubakil, Foujan Rouzbeh, Nabila Abdul Fattah och Nachla Libre – samtliga (utom möjligtvis Libre), radikala muslimer med återkommande krav om diverse särprivilegier för muslimer i Sverige och en obehaglig fixering vid personer med vit hy, i synnerhet män.

  Tragiskt att vissa delar av P.K.-sfären förnedrar sig till att anamma drevet, men det är inte speciellt förvånande, med en extremt vänstervriden lobbying-troika som styr megafonerna,

  …kanske rent utsagt förutsägbart?

  Gilla

 • ossie

  På med hucklena igen svenska PK kärringar.

  Gilla

 • Cathrin

  Det här tror jag inte alls på längre!
  En vanlig ”Svensk” skulle inte känna igen kvinnan igen om hon bar huckle, såvida det inte är ngn han/hon känner!
  Och första gången hände det i Farsta och nu i Haninge?!
  Inte många siffror rätt här…

  Gilla

  • ericr45

   Samma här, Cathrin..
   Hela den här historien osar katt….
   Först i Farsta sen i Haninge, och just DENNA kvinna har blivit utsatt?
   Varför just hon, skulle någon känt igen henne?
   Finns alldeles för många orimliga faktorer i historien.
   Är det kanske så att medieuppmärksamheten för händelsen börjat avta? Att man måsta kasta lite mer bensin på brasan?
   Ännu har ju inga media fått kontakt med denna kvinna, det brukar ifall som detta gå fortare än en MENA-person får asyl…

   Gilla

 • Pica pica

  Som jag skrev från början: Vad ska man tro?

  Men detta börjar bli så stort nu, inte minst på nyhetsplats och med sympatiserande kvinnliga politiker. Någon gång måste ju den misshandlade kvinnan träda fram själv och berätta sin historia. Särskilt om hon vill ha pengar från DO.

  Dessutom framfördes krav till Beatrice Ask om tillsättande av en kommission som skulle titta på det hemska/svenska våldet mot muslimska kvinnor.

  När kommer en kommission att tillsättas som undersöker våld och våldtäkter mot svenska kvinnor?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: