Omar Mustafa på twitter


Det verkar som den Gode Omar har svårt att få medhåll…

Omar Mustafa på twitter

Twitter


12 responses to “Omar Mustafa på twitter

 • Theodor

  (Gick av någon anledning inte att svara direkt till ”Stenbock”). Ta av dig offerkoftan för f-n! Ingen (utom kanske du själv) har antytt att man är en bättre människa för att man bor i en tätort. Jag berättade om mina erfarenheter i kollektivtrafiken i Stockholm. Om det (tydligen) väcker helt oberättigade komplex hos dig så får du hantera dem själv, eventuellt med professionell hjälp. Och du, ”stenbock”, dra inte ”lantiskortet” när du inte ens vet vem du har att göra med! Jag tänker inte gå in i en ”pissing contest” med dig om vem som föddes längst från fjollträsk, för jag vet att jag vinner en sådan fjantig tävling. Om du vill tycka synd om dig själv, så kommer du till slut att upptäcka att du är VÄLDIGT ensam.

  Gilla

 • Helena Palena

  ”som alla modiga systrar går igenom dagligen”. Ja, du Omar! Det är nog inte mig du menar. Tur att inte du fick fotfäste inom socialdemokratin. I högsta ledningen. Sossar ska tänka på hela svenska folket. Inte bara på muslimskor!

  Gilla

 • Stenbock

  De ”kvinnor” som deltog i detta jippo,skulle av foton att döma ha burit en heltäckande mask framför ansiktet !
  Nu var det ju ingen skönhetstävling men någon liten medkänsla inför omvärlden,borde dessa hexor likväl kunnat visar upp….

  Gilla

  • Theodor

   Du har nog missuppfattat diskussionen om ”hijabupproret”, men du gör väl så gott du kan? Det handlar inte om en skönhetstävling ifall du trodde det. Genom att förse slaskpressen med den här typen av hjärndöda argument som ”visar” att de har ”rätt”, så förstör du bara för oss andra som är allvarligt oroade för att islam vinner allt mer mark. Allehanda slöjor är (oavsett om de ”bara” täcker håret, eller hela kvinnan förutom ögonen) ett patriarkalt påhitt av kameldrivare och åsneknullare. Det har inget med skönhet att göra. Med vänner som dig så behöver man inga fiender. Dessutom stavas ”hexor” med ”ä”. Skriv kommentarer i din lokaltidning i fortsättningen…

   Gilla

   • Stenbock

    Välkommen på bloggen Theodor !
    Det är just dina kommentarer,som saknats här på bloggen bortsett från Ali och hans vänner..
    En person som märker ord,men blundar för verkligheten även om du får ta till svordomar,för att plussa på ditt ordförråd .
    Ska bättra mig vad gäller dina häxor.Tack för tipset !

    Gilla

 • Ulf Lind

  Vilka härliga FRIHETskämpar och Sverigevänner som svarar honom. Man blir varm i hjärtat av det. 🙂

  Gilla

 • allemand

  Kvalificerat skitsnack, inte har hon blivit kallad det av någon svensk. Det intressanta om man studerar dessa hysteriska svenskor är att de är väldigt lika utseendemässigt.

  Gilla

 • Helena Palena

  Fråga till Omar M: Undrar vilka det är som slår kvinnorna? Kvinnan i Fagersjö blev med all sannolikhet misshandlad av sin man. Tre barn och höggravid och ute och rände halv tolv på natten. Det får man väl inte om man har hijab på skallen! Fult att skylla på svenska män.

  Tur att det finns nordiska män för annars skulle väl hela världen leva kvar på ökenstadiet.

  http://parnassen.wordpress.com/2013/08/21/vald-mot-svenska-kvinnor-mindre-vart-an-mot-muslimska-formodad-hustrumisshandel-i-fagersjo/

  Gilla

 • Peter

  Hon blev kallad ”fitta” och krängde av sovsäcken då detta tillmäte blev för mycket.

  Nu är ju frågan vad alla svenska kvinnor av olika åldrar skall göra när de blir kallade (Svenne) fittor? En kraftig spark mellan benen på arabdjävlarna är en lösning men sen får hon nog lägga benen på ryggen när brousorna kommer sättande under ifrån alla stenar.

  Gilla

  • Theodor

   Det är, som så ofta, en uppenbar lögn… Jag åker kollektivt i Sthlms-området varje dag – pendel, t-bana & buss. Det finns gott om hijaber, men jag har ALDRIG sett någon attack mot de kvinnor som väljer eller tvingas bära dessa plagg. ALDRIG! Det bevisar inte på något sätt att det inte *någonsin förekommer*. Men att tant Kristin Wretman efter bara två timmars heroiskt hijab-bärande förnedras med könsord tror jag inte ett DUGG på. Uppmärksamhet vill alla ha, och vissa fler än andra – jag har stött på hennes typ av personlighet när jag har sommarjobbat inom psykvården. Jag lägger hennes namn på minnet, och förutspår att hon dyker upp i andra sammanhang senare. Typ ”Jag är elallergiker, och nu ska de snart bygga en högspänningsledning bara två mil härifrån – jag känner REDAN problem med leder, andning och har problem med att koncentrera mig!”. ”I morse blev jag utan DN igen – kan det bero på att min granne är dödsknarkarnazistrasist? Han går ju till jobbet i kostym, och är misstänksamt artig när vi träffas i trapphuset. Så han funderar väl på hur han ska utrota mig och mina medsystrar”. Etc, etc – ”psychobabbel”.

   Gilla

   • Stenbock

    Herredj-lar är du även bosatt i Sthlm-området..
    Det kunde med säkerhet inte en enda av oss lantisar ha räknat ut..
    Bra att du är observant vad gäller huckleklädda på T-banan,vi ute på ”Byssan” saknar som du kanske vet denna facilitet !
    Bor du i riktning Rinkeby eller söder om sta`n ?

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: