Fickstölder har ökat 1000 %


Vi ser ut att gå mot ett nytt rekord. Affes Statistik-blogg rapporterar om fickstölderna som skenar och halvårsstatistiken januari-juni indikerar att vi går mot ett nytt rekord i år. Ofta är det hitresta utländska ligor som turnerar runt.

Om stölderna skulle ligga på samma nivå som 1975 så skulle Sveriges befolkning vara 94 miljoner. NITTIOFYRA MILJONER.

fickstold_1975_2012


27 responses to “Fickstölder har ökat 1000 %

 • dennisbarvsten

  Freja, jag tror knappast att någon ”bara inser” att MP skulle vara ett öppet parti som vill ha en öppnare och humanare invandring. Om din vän inte visste det och vet det nu, då är jag glad att hon bytt parti. Det är viktigt att rösta på det man står för. Obviously stod inte din vän då för antidiskriminering och antirasism. Och vad jag säger och gör är inte Miljöpartiet. Det säger och gör jag som privatperson.

  Gilla

 • Stenbock

  dennisbravsten:
  Med de namn som dyker upp i Tingsrätterna,vad gäller fickstölder krävs ingen etnisk beteckning ! Få svenskar som bär zigenarnamn….ännu färre med sydamerikanska !

  Gilla

  • dennisbarvsten

   Jag trodde det var medborgarskapet som betecknar svenskhet. Inte namn? Exempelvis så är inte namn som:
   Lucas, Liam, Charlie, Oliver, Molly, Ella, Alice, svenska namn heller. Alla dessa namn finns på 10-topp listan för givna namn för pojkar och flickor för år 2012. Mohammed är nr. 54, alltså ett väldigt svenskt namn enligt mina öron.

   Gilla

   • Stenbock

    Talar inte om dina förnamn utan av äkta efternamn,typ Taikon,Latikia och liknande…
    Sen tycker jag du skall besöka en öronläkare,om du anser att ditt exempel Mohammed klingar svenskt !

    Gilla

   • Freja

    Ja du Dennis du har precis bevisat att vara miljöpartist är ett sjukdomstillstånd, jag länkade detta till en väninna som har röstat på MP i flera år, tack vare dig så har hon kommit till insikt att MP är INGET för vanliga svenskar.

    Gilla

 • Freja

  Förresten Dennis, med alla dessa överfall och våldtäkter som sker mot svenska kvinnor/flickor av just araber så undrar jag med vilken rätt du anser dig ha att äventyra våra väninnors och våra döttrars säkerhet bara för att du vill spela världmästare i godhet? Vore det inte bättre att deklarera sanningen och göra något åt problemet? Eller VILL du att svenska kvinnor/flickor skall bli överfallna? Jag tänker närmast på fallet här där en flicka valde att ta taxi hem på midsommarafton och istället för att bli körd hem så blir hon våldtagen av den arabiske chauffören? Inte konstigt att jag alltid beställer en SVENSK chaufför.

  Gilla

  • dennisbarvsten

   Att en vithyad europeisk man mördar 6 miljoner judar, och att en vithyad norsk man mördar tiotals ungdomar på ett politiskt sommarläger, är också för mig ett mysterium. Vi borde lägga etnicitet åt sidan, det handlar inte om ursprung eller utseende. Det handlar om sociala problem.

   Gilla

   • Freja

    Javisst, MP kan ju fortsätta att skylla på det. Titta på alla de som växte upp på 60-70 talet i miljonprogrammets förorter, nog levde många av dessa i social misär, men det föranledde inga brända bilar eller gruppvåldtäkter, så visst F-N har etnicitet och religion betydelse. Och du har fortfarande inte svarat på med vilken rätt MP äventyrar min, mina väninnors och våra svenska döttrars säkerhet?

    Gilla

   • Olli Rein

    Jag ska bara tala om för dig Barvesten, att han hade rätt mycket hjälp, från sådana som du.

    Gilla

   • Freja

    Lustigt att dennis fördömer Hitler samtidigt som han stöder det ny judehatet och utrensningen av kristna i MENA länderna, jämfört med Barvsten och MP så framstår Hitler som en smekning. Vidare så hävdar MP att de är för jämställdhet mellan könen och för homosexuellas rättigheter, hur kan man då vara för Islam?

    Gilla

   • Olli Rein

    Så taxibögen som våldtar sina kunder har sociala problem.
    Låt gå för det, men vad står det till buds för behandling av just den typen av kåthet.

    Gilla

   • Olli Rein

    Det finns ingen annan förklaring till detta, annat än att det var regeringen Stoltenberg som radikaliserade Breivik tillsammans med massmedia. Han har ju själv givit den förklaringen inför rätten.
    Dessutom skrev en närstående till Statsminister Fredrik Reinfält detta i en fråga om Breivik

    https://petterssonsblogg.se/2012/07/17/lampligt-straff-for-breivik/

    Gilla

   • Freja

    Undrar om MP vet vilken dynga Barvsten sprider här, jag menar all det svenskhat som han förmedlar här på bloggen skrämmer ju bort eventuella svenskar från att rösta på MP. tror att jag skall maila några ledande miljöpartister och fråga om de står bakom denna svenskfientlighet och detta kvinnohat mot svenska kvinnor, skulle ledande MP politiker ställa sig bakom barvstens floskler här så vet jag med bestämdhet att de kommer att förlora röster, idag vet jag en kvinnlig vän som blev bestört när hon läste hans kommentarer och som definitivt nu inte kommer att lägga sin röst på MP. Duktigt Barvsten! demonteringen av MP kan börja.

    Gilla

 • dennisbarvsten

  Ni kan ju inte veta någonting om ni inte vet hur exakt varje gärningsperson ser ut. Det ni gör är att ”ana”. Att ana är en farlig väg att gå då personer är oskyldiga till motsatsen bevisas.

  Gilla

  • Freja

   Visserligen mörkar gärna PKmedia, men det är enkelt att gå inomhus i tingsrätten/domstolen och läsa om domarna, där står namnen idel, ädel, arabadel…..

   Gilla

   • dennisbarvsten

    Eftersom man inte får registrera etncitet så tror jag helt enkelt att det inte står vilka länder personerna är ifrån.

    Gilla

   • Freja

    Nej men bristen på svenska namn är enorm och Mohammed har aldrig varit ett kristet, buddhistiskt eller hinduistiskt namn, that’s for sure.

    Gilla

   • Freja

    Förresten Dennis så står det ofta att de hade tolk på arabiska, som pursvensk är det något jag INTE behöver

    Gilla

  • Olli Rein

   Med rätt förhörsmetoder så kan man nog bevisa motsatsen i 100% av fallen.

   Gilla

  • Stenbock

   dennis !!
   Missa inte Frejas kommentarer,de om några har verklig substans..
   Om du inte begriper vad sista ordet betyder,kan du ju Googla på det…

   Gilla

 • dennisbarvsten

  Hur får ni detta att handla om invandring? Hur kan ni veta etniciteten på gärningspersonerna?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: