Vad gör araberna?

ArabförbundetDet är risk för inbördeskrig i Egypten. Över 600 döda, nya demonstrationer är utlysta tills idag, moskéer påstås vara fulla med lik, de kristna kopterna förföljs osv.

Det krävs att FN, USA, Väst ska göra något för att förhindra våldet.

-Pettersson undrar om vi inte glömd araberna och arabförbundet? När ska de göra något för att stoppa våldet?

 

 

5 thoughts on “Vad gör araberna?

 1. Det var Mursi-anhängarna som attackerade först. Sen gör de livet surt för de mer demokratiska sekulära krafterna, genom att dominera torget mitt i stan. Och genom att tidigare förtryckt dem och inskränkt friheten och demokratin, fast de bara hade 14% bakom sig. Det var totalt 27% som röstade. Det kan inte kallas ”demokratiskt” vald. Nej, de får bara vad de förtjänar, när de inte vill finna sig i den nya ordningen. Utan bara huliganiserar. Hade de funnit sig, hade de haft desto större chans att få vara med i det nya. Nu är deras chans NOLL.

 2. Varför vi skall bekymra oss om vad folk, som slaviskt följer vad en forntida gangster med hallucinationer skrev för 1400 år sedan, gör mot varandra övergår mitt förstånd. Det som intresserar mig, är att hålla dem borta härifrån – från Sverige och Europa. Övergreppen från muslimerna mot kristna, judar och ateister är det enda som jag kan engagera mig i.

 3. Så länge konflikterna hålls lokalt mellan musloider och inga flyktingströmmar driver åt Europeiskt håll så skicka mer ammunition i stället.

 4. Precis, varför är det alltid väst som ska ställa upp för dessa
  krigiska idioter, varför inte Ryssland , Kina och andra
  odemokratiska nationer, som gärna förser dem med vapen ,
  men som sen skiter i att ta emot flyktingar och annat ansvar!
  Nej det ropas alltid på att väst ska ställa upp, fast man bara får
  skit tillbaka.

  • Hjälp dem med sin självsanering. Aven om de kuva Muslimbröder är de också muslimer som kommer att försöka pracka sin koran på oss. Det är äpplen från samma träd. Den enda goda muslim är en död muslim.

   Tänk om Isralerna had allt under sig vilken blomstrande mellanöstern vi skulle ha!

Kommentera