Ja till Allah – Nej till Jesus

Som ni vet fick moskén i Fittja tillstånd för böneutrop för en tid sedan.

Nu får Bromma församling  inte, med hjälp av en fem meter hög skylt, förkunna för grannar och t-baneresenärer att Kristus är uppstånden. Stadsbyggnadskontoret säger nej till en bildskärm med växlande budskap vid kyrkan på Stopvägen intill Brommaplan.

Kontorets bedömning grundar sig på att den tänkta skylten ska placeras på baksidan av kyrkan med bildskärmen riktad mot grannfastigheten och den närliggande tunnelbanestationen. Grannarna, menar tjänstemännen, skulle kunna uppleva skyltens ljus och bildväxling som störande och olämplig.

– Pettersson undrar var likheten inför lagar och regler tog vägen?

Kristus

DN

 

9 thoughts on “Ja till Allah – Nej till Jesus

 1. Nä, man har sålt sig till den sjuka läran islam, och ger sig på det friska svenska. Hur intelligent är det på en pk-istreligösfanatisk skala va… Men det är bara för att man dyrkar det huligana, och har sålt sig till mulslimska brödraskapets södra moské i Stockholm. Tala om att sälja sig billigt, för dessa vänsterprostituerade islampropagandister, som hänger sig åt allt som förgör det mänskliga.

 2. Håller fulständigt med dig Janne. Men du kan ge dig fan på att 7 klövern nu skall börja ta emot flyktingar (muslimer) från Egyptien också Naturligt vis för livslång försörning. Man kan bara konstatera hur det ser ut i dom länder där det är muslimer. Skall vi ha samma helvete i Sverige framöver?

 3. Det bästa vore väl ändå ett NEJ till alla religiösa fjanterier! Alltså varken Allah eller Jesus.

 4. Rätt talat Janne. Jag blir så J-a trött. Nej inget vill dom bidra med. Springer i Röda Korsets butiker o försöker pruta. Totalt jävla skamlösa. Jag stod i kön o hörde. Hade han sagt ett ord till så hade jag avbrutit honom.Tror dom att huvudet enbart är till för mössan.? allvar alltså!!!

 5. K-G Hammar får väl säjas ha stor del i avkristnandet av landet med sin vä-syn. Enl honom var det inte så viktigt vad man trodde på bara det var på något, ja som tex tänker jag då, att affären öppnar åter kl 09.00 imorgon. Jag Tror jag måste köpa mjölk. Att inte han fick en fot i baken o ut kan kanske bero på utsagan i bibeln – ” Det kommer att inom prästerskapet dyka upp ulvar i fårakläder”-De du Hammar !!!!. tror du får iväg o bikta dej.
  Det är samma med henne, hjälp mej med namnet, Aftonbladets journalist. Läste till präst. JoJo. Säkert med sponsringspengar från den blaskan. vad tror hon på kan man undra ??????

 6. Vi ska inte ha några moskeer i Sverige och naturligtvis inga muslimer heller! Vi är ett civiliserat kristet land och ingen primitiv islamsk stenkastarstat!
  Muslimerna skall ut ur landet för tid och evighet, riv moskeerna eller bygg om skiten till ett nytt Biltema eller offentliga pissoarer!
  Det kommer att ta tusentals år av utveckling innan muslimerna når till våran nivå och då har vi hunnit ändå längre i vår utveckling och således blir då gapet ännu större och påtagligare! Man ska naturligtvis aldrig blanda folk och fä på detta katastrofala sätt, det skapar enbart problem!
  Muslimer kommer aldrig någonsin att bidra med något annat än våld, terror och problem, låt dom därför utöva dessa favoritsysslor i sina egna skurkstater och inte besudla resten av världen!
  MVH
  Janne

 7. Religions of the world:

  Taoism: Shit happens
  Hinduism: This shit happened before
  Islam: If shit happens, take a hostage
  Buddhism: When shit happens, is it really shit?
  7th day Adventist: Shit happens on Saturday
  Protestantism: Shit won’t happen if I work harder
  Catholicism: If shit happens, I deserve it
  Jehovah’s witness: Knock, Knock, shit happens
  Judaism: Why does shit always happen to me?
  Hare Krishna: Shit happens, Rama Rama Ding Dong
  T.V Evangelism: Send More Shit
  Rastafarianism: Let’s smoke this shit
  Atheism: No Shit!

Kommentera