Rensa bort islamisterna miljövänligt…

Egyptens militärer har fått nog av Mursi-anhängarnas protester och lovat att protestplatserna Rabaa al-Adawiya och Nahda ska tömmas på muslimska brödraskapet och andra islamister med alla nödvändiga åtgärder.

-Pettersson vill inte gärna lägga sig i Egyptens inre angelägenheter men ett råd i all välmening är väl inte fel att komma med…

Kravmärkt krigföring med flytande grisgödsel är väl tillåtet enligt Genevekonventionen, troligen mycket effektivt och inga dödsoffer. Faller det väl ut kan vi börja använda det på andra håll, de enda som inte gillar lösningen är väl Allahs krigare, de kan ju inte komma till paradiset och lukta svin…

2 thoughts on “Rensa bort islamisterna miljövänligt…

  1. De har ju varit många olika bud fram och tillbaka om vad göra åt pro-Morsi-anhängarnas förläggningar. Omvärlden förstår att något måste göras men det ska göras på snällast möjliga sätt. Samtidigt har de byggt allt högre barrikader, fått in allt fler vapen och använder sig av kvinnor och framför allt barn att gömma sig bakom.

    Idag blev det sammandrabbningar när de fått för sig att försöka inta myndighetsbyggnader.

    Morsi-anhängarna företrädda av Muslimska Brödraskapet har fått flera inbjudningar från övergångsregeringen att delta i demokratiska samtal men alltid svarat nej. De har krävt att Morsi (och MB) ska återinsättas för resterande tre års regering. Som jag fattar de är MB inte villiga att regera med några andra, de vill ha total makt.

    Men flytgödsel vore kanske en ”mjuk” väg att gå…….

Kommentera