Avpixlat attackerad av fega extremister som är emot yttrandefrihet

Avpixlat, det fria ordet och demokratin är attackerat av extremister.

Slut på alla rykten: kl 16:00 i lördags inleddes en extremt kraftfull DDoS-attack mot Avpixlat, som har fortsatt i samma styrka sedan dess.

Twitter

Avpixlat

”Envar har rätt till åsiktsfrihet och yttrandefrihet. Denna rätt innefattar frihet för envar att utan ingripanden hysa åsikter och frihet att söka, mottaga och sprida upplysningar och tankar genom varje slags uttrycksmedel och utan hänsyn till gränser.” – FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna, artikel 19

28 thoughts on “Avpixlat attackerad av fega extremister som är emot yttrandefrihet

  1. Intressant. Media har inte slagit upp nyheten med stora rubriker. De har gjort några mindra notiser.

    Intressant är reaktionerna och kommentarerna bland en del som egentligen inte är AP-sympatisörer eller som är ambivalenta. De tycker detta agerande mot AP är helt förkastlig. Kanske några av dessa själar börjar vakna.

    Men sen finns så klart de rabiata socialisterna som till varje pris vill bekämpa yttrandefriheten och tycker att det är helt i sin ordning att Avpixlat drabbas av detta.

  2. Man blir såååå tröttt…inte är jag en ung förbannad man.,, inte har jag en läggning för järnrör…har hört detta till leda…ge er för fan! Det finns ett hopp kära vänner, och det är den dolda svenskheten! Inte fan är vi smygrasister, nog för att vi sitter i våra stugor och smider planer, men det är lagligt…Det gläder mig att veta, att budskapet gått fram till många gamla sossar (bla min gamla mamma som nu delar ut flygblad åt sd) och hon är inte den enda! Det gläder mig att ha sååå många sympatiserande till sd, (trodde jag aldrig) så 10 septemper 2014 blir det fest i sommarstugan med nubbe, sill, prinskorv, köttbullar o surströmming för att fira valresultatet! Vi tar hem det här!
    Jag är 46 år, kvinna, heltidsarbetande med det svenska folket i fokus, barn och barnbarn…jag är en trogen läsare av avpixlat, tala inte om för mig vad jag ska läsa och inte läsa..demokrati…någon som kan stava till det?

    • Tack ”förbannad” vi är många som precis som du blickar framåt och vill värna om våra barn och barnbarn, SD 2014 🙂

  3. Ja att ni avpixlatanhängare inte självdött för att ni glömmer bort hur man andas är ju en gåta. Fast det är klart, idioter klarar sej väl alltid.

  4. Det är frågan om Avpixlat ens kommer upp igen. Det är inte helt säkert. Kanske Avpixlat är borta för gott. I så fall är det en stor seger för etablissemanget.

    Sen följer ju, Exponerat och FT och så alla andra alternativa bloggar som denna.

    • Översatt med Google translate.

      1. Jan Helin tog kontakt med oss, vi kallar oss Rattus.

      2. Vi hackar webbplatser med motivering, att göra världen bättre, har vi blivit lurade Helin, beslutade vi att publicera den.

      Rätt kul men för bra för att vara sant enligt mig.

      • Ja så står det Pettersson!
        Jag frågade min ryska fru som översatte.
        Hon säger att det är skrivet på dålig/slarvig ryska, men det låter inte som en google översättning.
        Jag förmodar att det är som att läsa vad svenska internetnördar skriver. Deras språk är katastrof.

      • Möjligt att det står så, men pastebin är en vanlig sida för att spara alster på och vem gör sig besväret att gå dit för att spara något i detta fall.

        Håller med Pettersson för bra för att vara sant eller om ett erbjudande ser ut att vara för bra är det inte ett bra erbjudande.

  5. Ja vaknar inte Svenska folket upp inför denna förestående
    valrörelse och inser att demokratin är på väg att försvinna,
    för alltid, ja då är nog loppet kört. Börja att agera mot det
    kräkäckliga PK folket, som tydligen mist allt förstånd!

  6. Det är fruktansvärt. De ger sig på det fria ordet. Nu börjar kriget och kampen i Sverige, mellan de fria krafterna och PK-maktens och islams förtryckarmaskineri.

    LEVE FRIHETEN, och yttrandefrihetsrätten och demokratin. Ner med förtryckarterroristerna.

  7. En fördel är om fler hittar till andra sidor t.ex. hit. Det är inte lätt att ta ner en sida så här länge, det måste vara organiserat. Skrämmande!

  8. Pica pica;
    Tydligen EXPO,AFA,LO och ett otal annat avskräde,som nu gjort gemensam aktion mot yttrandefriheten.
    Men lugn de tröttnar när de skrikit sig hesa !
    Oss i opposition kan man aldrig tysta,det skall de bli varse…

  9. Kan vara helt fel ute men Avpixlat är en maktfaktor i ”ankdammen Sverige”, där finns kunniga krönikörer som med intelligens och erfarenhet beskiver hur det ser ut i Sverige, sanningen är ett hot mot politikers makt.
    (Undrar om Avpixlat hade en artikel om ”pantrarna” just före nedsläckningen, kan ha fel.) Kriminaliteten (maffian) styr och ställer i vårt land, nu svär jag ………..för ”djävlig”t !

  10. Förklara för mig hur de gör! Vilka gör detta? Vad är de rädda för? Som jag förstår måste det vara organiserat av motståndare till det fria ordet.

    • För det första tycker jag att det är för mycket panik, det finns åtminstone fem liknande sajter till.

      Tänk dig en vanlig väg, bredden på vägen kan också kallas bandbredd. Om du placerar ett antal bilar på vägen så att ingen annan trafik kommer fram har du uppnått syftet med att blockera trafiken.

      Att blockera nät-trafik genom Ddos är samma sak, man utsätter servern för så mycket trafik att den blockeras för alla andra. Detta kan göras av ett gäng kapade styrda datorer t.ex

      Comprende?

      • Gracias allemand, mycket pedagogiskt förklarat.

        Inte dags för panik – än. Men eftersom det är val nästa år kan man befara flera attacker eller så kommer 7-klövern på nåt skit igen. Den styrda PK-pressen räds jag inte, jag låter bara bli att köpa tidningarna. Tyvärr är äldre människor inte vana att vara utan dagstidning och många har inte heller en pc. PRO och andra pensionärsföreningar borde kräva att alla över 65 får en ny dator inkl uppkopplingen som vissa andra.

      • De nada Pica pica.

        Förvisso är det så, men jag tror inte på PC för den äldsta generationen i det stora hela. Visst finns säkert 90-åringar som surfar, men de torde vara få.

        Väntar dock på en mediasatsning från SD och vi får hoppas att den kommer dock inte för sent. Läste idag att Norrlands-öl skulle starta en TV-kanal och då frågar man sig varför inte SD gör det.

Kommentera