Jag, en rasist?

Låt mig säga så här.

Jag är inte bara förtvivlad, utan rent förbannad.

Att mina föräldrar, far- och morföräldrar tvingas betala tusentals kronor för både tandvård och vård gör mig vansinnig när jag sitter med vetskapen om att personer som befinner sig illegalt i landet, aldrig jobbat eller betalat skatt till vår välfärd, får exakt samma vård och tandvård för en mycket mycket billig peng.

Innebär det att jag är rasist?

21 thoughts on “Jag, en rasist?

  1. Ja du invandraren, du har poänger men dom räcker tyvärr inte…jag kommer aldrig att köpa att vi håller illegala om ryggen, vi har trots allt lagar i det här landet (svårt att tro, jag vet) men någon jävla ordning måste ju hållas. Jag kommer heller aldrig acceptera bilbränder, stenkastning, balkongkastning, syraattacker, hedersmord och att 6 av 7 förpackningar kyckling på Willys är halalslaktade, att människor beter sig som svin i våra skogar och hävdar allemansrätten medans markägarna får lägga ner 100000-tals kronor för att städa upp skiten.

    Listan kan göras hur lång som helst, vad är det du inte fattar? Varje skattebetalare har rätt att välja var skattepengarna ska gå! Det får vara slut på snylteriet och parasiterandet nu, det är en skam att man inte kan ha respekt för de händer som föder en. Inte fan går jag till jobbet för att det är roligt, men man måste, se till att våra ungdomar får bostäder o jobb och att våra hemlösa får tak över huvudet. Sen kommer jag aldrig acceptera en sämre vård och vanvård av våra gamla på bekostnad av en sjuk politik, du borde skämmas!!!!!

  2. ”Invandraren” Skulle du kunna försöka lära många av dessa barn till invandrare att förstå att det finns något som heter respekt o omtanke om sina medmänniskor. Föräldrarna ha tydligen inget att lära ut eftersom barnen har ” fritt blås” i våra bostadsområden. Vad jag inte förstår är , Om man ville ha ett helvete varför skulle man flytta hit.???????????????????? Sätt igång o förklara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Bravo Tina, jag me är mer än trött på alla sömndruckna människor i landet som gör detta övergrepp möjligt.

  4. Tack Maria…. hela Sveriges Befolkning inte bör utan uppmanas till, beordras använda detta ” betalningsmedel” Ju snabbare det går åt H-E desto humanare slut. För det är väl det våran 7-klöver jobbar på

  5. Men varför är de här illegalt? För att de inte kan återvända hem. Dina föräldrar kanske betalar tusentals kronor för vården, men de är banne mig inte förföljda, förtryckta, rädda för sina liv, rädda för sina barns liv, hemlösa, ovissa om polisen skall bryta sig in och ta dem tillbaka till deras helvete på jorden, hungriga, apatiska, hjälplösa. Och så vidare.

    Alla papperslösa är inte onda. Majoriteten är inte kriminella, de flesta kan inte åka tillbaka, för att de är rädda att de skall mördas. Att deras familjer skall mördas/torteras. Kanske kommer de svälta till döds.

    Hade du åkt tillbaka till ett sådant land eller skulle du gömma dig själv och din familj i det fria landet? Du hade självklart inte åkt tillbaka, oavsett vad du säger. Ingen skulle göra så mot sin egen familj. Ingen återvänder självmant till ett helvete.

    Vad fan är några tusen kronor jämfört med ett helvete på jorden? Vad fan är ”snålt om pengar” jämfört med att ha NOLL kronor, vad är låg inkomst jämfört med INGEN inkomst? Vad är ”lång vårdkö” jämfört med ”eh, vi hjälper inte sådana som du”? Vad? Fan vad du låter bortskämd.

    De kan inte försörja sig eftersom de inte får några jobb, men betyder det att deras oskyldiga barn inte ska få medicin när de har sjukdomar? Betyder det att de inte ska få opereras när de lider av en sjukdom? Betyder det att deras barn inte har rätt till tandläkarvård? Betyder ”illegala invandrare” att de slutar vara människor?

    Du vet inte ens vad du uttrycker dig om.

    Och som svar på din fråga; nej det gör dig nödvändigtvis inte till en rasist. Det gör dig snarare till en inhuman jävel när du uttrycker dig så här.

    Tack för mig.

    • Dålig ekonomi är inget skäl för asyl.

      Å andra sidan är det vårt eget fel som låtit politikerna gödsla med bidrag till den milda grad att vi samlat på oss ekonomiska migranter som en sockerbit attraherar flugor.

      ”Invandraren” är sanningen på spåret; familjen, släkten, klanen, stammen samlar ihop medel och utser ett ankarbarn som i ska se till att få asyl i dåranas parasdis. När den medelålders mannen fått PUT, som på ett trollslag, är den ”ensamkommande” inte längre mol alena i världen och sedan kan vi förvänta oss att familjen, släkten, klanen, stammen kommer som uppträdda på ett snöre för att ta del av våra surt hopskrapade skattepengar.

      Stoppa invandringen NU! Inga mer PUT, TUT med obligatorisk repatriering. Ingen anhöriginvandring. Sluta med kontanta bidrag istället matkuponger, klädkuponger,… via central upphandling till gynnsammaste pris. Inget kommunalt försörjningsstöd, socialbidragsnorm eller annat som tillkommer en medborgare, migrationsverket ansvarar för flyktingen fram till återbördandet. Inget medborgarskap och inga främlingspass, vill man lämna landet är det för gott.

    • Okunnigheten har tydligen inga gränser.
      De som har asylskäl får asyl, de som inte har asylskäl får ingen asyl, men gömmer sig ofta i landet och får därmed tillgång till en välfärd som ingen skattebetalande svensk är i närheten av och detta oavsett om du är etnisk eller invandrad svensk.
      Bara en tvättäkta vänstersocialist anser att folk som har ska betala för de som inte har.
      Vem nekar vårdbehövande vård? Förmodligen ingen, men jävligt många nekar papperslösa den fria vård som ingen annan har rätt till.
      Patetisk kommentar.

  6. Kritiken som alla vill ge uttryck for angaende dessa fragor censureras alltid i lokala tidningar. VK, Vasterbottenskuriren censurerar allt som kritiserar VK, Vasterbottenskurirens varderingar. Det ar oerhort skrammande ur demokratisk synpunkt hur VK Vasterbottenkuriren har andrat stil till PK proppaganda pa ett ar. Totalcensur av asikter mot PK samt en ny kolumnist av basta Aftonhorans varumarken. Naturligtvis utelamnas mojlighet att kommentera

  7. Jag uppmanar alla att ansöka om detta kort som behövs för att få vård som papperslös. http://sjukutanpapper.nu

    Hur ska de som arbetar inom sjukvården veta om en person är ”papperslös” eller inte. En ”papperslös” kan se ut hur som helst, blond, blåögd, mörhårig, brunhögd, vit,brun etc. Sjukvården får ju inte diskriminera pga hud-hår-ögonfärg. Så ansök om ett kort och sök vård, prata dålig svenska. Det är ju knappast bedrägeri, eftersom att vara ”papperslös” är lagligt….

  8. ”Rasist” är ett icke-argument som vi låtit idioter använda på oss allt för länge. Jag har i ett antal år vänt på det och sagt ”Ok om jag är det då, men vad är ditt argument?”

    Varför låter vi dessa hjärndöda, självgoda tomtar få oss att retirera genom att ducka för tomma argument.

    Tänk på när bögarna avväpnade ordet bög på samma sätt.

  9. Menar DU så Fiona1177. Eller menar du, att den gängse makten anser. I så fall om du anser det senare, gör dom det, för dom är antisemiter och hitlerister, som inte tål nåt annat än sin doktrinära syn.

  10. Om man inte tänker, tycker eller för övrigt handlar/agerar på ett sätt som är påbjudet av vänstermaffia, kultureliten eller våra högst beslutade organ, så är man rasist. Punkt.

  11. Det har talats om skammens dag och inget är sannare. Jag har själv gamla släktingar som arbetat och betalt hög skatt och till pensionen i minst 45 år. De har urusel pension och sjukvård och mediciner höjs hela tiden. För att inte tala om att inga pengar blir över till den dyra tandläkaren.

    Sen kommer en somalisk kvinna hit och får PUT. Hon beklagar sig för att hon fått vänta så länge att få hit sina 8 barn, make och föräldrar men till sist lyckas det. Alla får leva på en standard som vida överskrider våra pensionärer som slitit hela sina liv. Till och med somaliskans mamma får en ”pension” som är högre än svenska pensionärers?! Inte ett öre har alla dessa nysvenskar bidragit med och kommer säkert att kosta många miljoner framöver.

    Jag är ofta vid järnvägsstationen och ser hur dessa kulturberikare reser och hur stora familjer de har.

    Sen säger staten att nästa år ska pensionärerna bli 200 kr fattigare per månad?

  12. Nej. Du är inte rasist, inte jag heller. Vi reagerar bara på att något är väldigt fel. Var glad åt att du är vaken och inte tillhör ”Det sovande folket”.

Kommentera