Zigenare bakom stölder hos gamla


DANMARKS mest kriminella familj är aktuell igen. Fyra zigenare, två av dem från familjen Levakovic familj har fängslats för nya stölder hos äldre. Efter en stöld i Ballerup mot en nästan blind 87-årig kvinna, grep polisen fyra zigenare, tre kvinnor och en man. Två av kvinnorna, 41 och 21 år gamla, är från Danmarks mest kriminella familj – klanen Levakovic.

I bilen fann polisen cirka 15.000 kronor, en massa smycken och design kläder från Louis Vuitton och Marco Polo. De nekar alla till skuld och hävdar att de bara var i Ballarup för att leta efter en lägenhet för 41-årig kvinna från Levakovicfamiljen, som nu officiellt bor i Tyskland. Hon blev villkorligt frigiven i mars i år med 120 dagar kvar på straffet på ett års fängelse för stölder. Den 21-åriga kvinnan är dotter till ”Tjuvarnas drottning”, den 54-åriga Diana Petrovic, som många gånger dömts för stölder hos äldre. Mannen som var med bor i Nederländerna, där han har en fru och tre barn. Han har hittills varit okänd i den danska polisen.

– Pettersson är lite imponerat av den danska pressen, exempel vis Ekstrabladet skriver i klarspråk att det är zigenare, att de stjäl och lever på bidrag. Ljuger Exstrabladet eller du Myten?

Bilden är nästan skrattretande. Familjen Levakovic verkar tro att de lever i en film, vilket de på sätt och vis gör. De lever lyxliv på socialbidrag i generation efter generation utan att myndigheterna kommer åt dem och skrattar nog gott när de köper bilar, kläder osv. för andras pengar. De har i varje fall så mycket heder i kroppen att de inte försöker dölja det genom att skylla på andra. Dollar Levakovics facebook. Tredje generationstjuv som lärdes upp av sin far från 4-års ålder, nu är han 21 år.  Deras lyxbilar brukar förresten vara registrerade i Sverige på andra ägare så myndigheterna kommer inte åt dem.

Levakovic

 

Zigenargangster skryter med guld , klockor och bilar.


11 responses to “Zigenare bakom stölder hos gamla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: