Svensk nekades vård i Sverige

LIDKÖPING. Peter Haraldsson, 58, nekades vård i Lidköping. I stället tvingades han åka 45 mil med sitt skadade knä för att få läkarhjälp.

– Det är horribelt, man har glömt människorna för pengarna, säger han.

Peter Harladsson, 58, har ont i sitt knä, det är problem med minisken och ledbandet. Dessutom berättar han att han har blåsor på njuren, som kan vara cancer. Han har tidigare haft en tumör i hjärnan.

När han gick till Hamnstadens vårdcentral i Lidköping, där han bor, blev han nekad vård eftersom knäskadan inte var någon akut åkomma.

Han berättar att han i stället blev skickad 45 mil bort, till Sjöbo i Skåne, där han är folkbokförd. Det är 90 mil tur och retur och ytterliggare 90 mil när det blir tid för återbesök.

– Jag kommer att bli tvungen att ta ledigt från jobbet så ofta att till slut kommer jag inte att ha något jobb att gå till, säger han och fortsätter: – Jag förstår inte varför man inte bara kan skicka en faktura till vårdcentralen i Sjöbo.

– Pettersson inser att Peter har otur som är svensk, hade han varit en illegal invandrare så hade det inte varit några problem, dessutom billigare för honom. Är du nöjd Ägget?

GT                                                    Skammens dag 

5 thoughts on “Svensk nekades vård i Sverige

  1. Men vad har det med Petterssons att göra? Törs du inte gå till de farliga kriminella på Exponerat och konfrontera dessa med dina påståenden. En påstår du ha sålt alkohol från Tyskland i strid med Systembolagets monopol. Ett oerhört brott, men bara för galna socialister, som vill se hela näringslivet socialiserat. Vilken logik du har, Bosse slog mig men är stark, så jag spöar lilla Uffe istället, för han är mycket klenare än jag.
    Hur låter detta herr Wiesenthal?

  2. Petterssons läsekrets:
    Lämna denna Herr akademiker ”Wiesenthal” i sin grotta.
    Mannen kan inte vara vid sina sinnes fulla bruk!
    I går kväll lovade han, att han avslutat sina besök men icke,sa Nicke…En halvtimma senare var han tillbaka!

  3. …och detta har med artikeln att göra?

    Du redovisar gamla nyheter som Exponerats redaktion själva klargjort för. Det kanske är dit du bör vända dig förresten. Det här är Petterssons och inte Exponerat.

    Dessutom har deras brott flera år på nacken, men om du anser att en brottslig gärning ska följa en genom livet borde du kanske kontakta Expo och Aftonbladet. De har också personer i sin stab som begått brott på olika nivåer. Du kanske anser att de också ska bära med sig sitt förflutna genom livet?

  4. En fundering bara: Vad har detta inlägg med personen som omtalats här, eller med denna blogg att göra? Jag ser inget som helst samband.

Kommentera