Bojerud ger svar på tal


Gül Poyraz heter en kvinnlig journalist som inte gillar att SD sitter i riksdagen.

sk 2

Poyraz anser alltså att Sverigedemokraterna och deras väljare ska kastas ut ur Sverige. Riksdagsmannen Stellan Bojerud gav svar på tal.

Skärmklipp

Svaret Bojerud gav är ett svar som hundratusentals svenskar bär på och bara väntar på att få uttrycka i det offentliga.

Mitt svar till Gül Poyraz är lika rakt: ”I Europa har vi öppna gränser och fri rörlighet. Utnyttja dessa och lämna landet om det inte passar”.

De ord som Poyraz skriver är en av de faktorer som många svenskar, såväl etniska som invandrade, retar upp sig på och ökar klyftan mellan ”dem” och ”oss”. Ingen invandrad person ska tala om för mig att jag borde lämna landet för att mina åsikter inte passar in i ”deras Sverige”. Därför säger jag till er…

kiss my ass

Följ Stellan Bojerud på twitter.


31 responses to “Bojerud ger svar på tal

 • Elin

  Vi säger så här, jag är svensk, mina föräldrar är svenskar och deras föräldrar lika så, det går långt bak i släkten innan man kan hitta spår av finnar och någon tysk. Jag tycker att vi utvisar SD och deras anhängare, på så vis kanske vi lyckas utplåna idiotin som sprider sig snabbare än vinterkräksjuka i november. Som plus i kanten slipper vi dåliga principprogram. Det negativa skulle väl vara underhållningen, den skulle minska, men det kan vara värt det. Vi har ju fortfarande kristdemokraterna att vänds oss till om vi behöver ett gott skratt.

  Gilla

 • Lars Å Månsson

  kehlmert:
  Var och en får svara för sig…
  Men för min personliga del har jag blivit påtvingad dem.Inte nog därmed,jag tvingas nu även sörja för deras levnadsunderhåll.Men det sista är vi ju många som fått erfara !!
  Skamens Dag infördes som du kanske vet 1 Juli.Innebörden att en svensk pensionär får betala i genomsnitt c:a 7.000:- årligen för läkarebesök och mediciner.
  Den som vistas illegalt i landet får det hela kostnadsfritt !!

  Gilla

 • Susanné Airdecour Lindström

  Är det nån som kräver att Gül Poyraz stannar i Sverige?

  Gilla

 • Elisabeth Elisabeth

  SD handlar inte om att ”slänga ut” vanligt folk

  ut med kriminella, våldtäktsmän osv som inte är svenska medborgare ja
  -vad är det för fel i det? Får man inte skydda befolkningen?

  Dessutom, fattar inte att folk har så svårt med svenska språket längre
  – att man vill minska invandringen – betyder inte att man ska vill rensa Sverige på invandrare……

  Är så trött på all hetts på SD och dess sympatisatörer
  de får gärna läsa deras program både en och 5 gånger om det är något de inte förstår
  Sverige GÅR PÅ KNÄNA, varför ska vi offra ett helt land
  vem räddar oss om 20 år – Uganda?

  Hetsjaga de som våldtar, slår ner, rånar och mördar istället!!!

  Gillad av 1 person

 • Lars Å Månsson

  Angelica:
  Du avslöjar din naivitet.
  Förlåter dig eftersom du tillhör den generation som från första början indoktrinerats..i ”korrekt ordning”.
  Ett gott råd från mig till dig,åk ner till Turkiet och förklara denna din syn hos Kurderna !!
  Om inte förr,så efter ditt besök.är du säkert välkommen tillbaka på Petterssons blogg och berätta om dina upplevelser i den muslimska världen !

  Gilla

 • Angelica

  Att ni tillåter er att bli provocerade över det hon skriver, ni vet väl att hon försöker få er att känna på hur det är att få höra att man borde bli utslängd från landet.

  Nej jag är ingen som tillhör vänstern och jag tycker vi har invandringspolitik som inte funkar men att bli provocerad av denna tjej är i mitt tycke ganska pinsamt.

  Gilla

  • Stefan K

   Det finns alltså ingenting som du finner stötande i att en invandrad person anser att människor som fötts, bott och har anor i Sverige sedan hundratals år, ska lämna landet för att han/hon anser att de inte passar in i ”deras land”?

   Gilla

   • kehelmert

    Jaså alla SD-are har hundraåriga svenska anor nu? Ni brukar ju annars yra om att ni har så många invandrare bland er.

    Gilla

 • Tobbe12

  Vad f.. har den Gül Poyraz i Sverige att göra?.En sådan skit-människa borde lämna landet omdelbart, hon behövs inte här.

  Gilla

 • klonen

  Rasisterna har redan kastat ut svenskarna ifrån förorterna. Men det räcker inte för rasisten gul pojkrask

  Gilla

 • Daniel Holmgren

  Obehaglig människa den där Gül, har förmånen att tas emot av ett demokratiskt land och svarar med att vilja kasta ut dess medborgare som hon inte gillar.

  Var har vi hört det där förut, jag har för mig att det var i samband med en ideologi eller nåt åt det hållet?

  Gilla

 • Matte Fredriksson

  Om det inte passar Gül Poyraz att leva i en demokrati så föreslår jag en flytt, kanske tillbaka till hemlandet om det skulle passa bättre.

  Gilla

 • stefan

  SD är ju tredje största parti
  Jag har betalat skatt i trettio år och skött mig men får inte ha egna åsikter i detta komunistsamhälle
  jag blir förbannad vilken jävla attityd

  Gilla

  • kehelmert

   Du låter alltså en slumpmässig betydelselös ungdom på twitter bestämma vad du får ha för åsikter. Svagt.

   Gilla

   • stefan

    Jag tycker inte att man ska vara journalist i ett demokratiskt samhälle med såna åsikter.själv blev jag medlem i sd när jag insåg hur media mörkar och vinklar sina nyheter jag läser bara nyheter på avpixlat,fria tider mm och aldrig på vanlig lögnmedia.
    Hade dom givit korrekt info om kostnader för invandring och statestik på våldsbrott,rån,personrån,våldtäkter så skulle dom ha minst 25% i opinjonsöndeesökningarna jag läste att sverige leder ligan på mest anmälda våldtäkter per 100000 invånare och jag tror inte att kulmen är nådd.tyvärr så har jag en dotter som är 10 år som jag älskar över allt annat som blir drabbad av detta vansinnet.Man får försöka att skydda sin familj så bra som möjligt för människor blir faktiskt drabbade av elendet och då kanske man inte har tid att ringa polisen och vänta i två timmar innan dom kommer och skriver en rapport för att konstatera att du är drabbad.vakna och rösta på sverigedemokraterna 2014 jag lovar att det absolut inte kan bli sämre än nu
    Ha en fortsatt trevlig kväll

    Gilla

 • Ulf Lind

  Såna är dom vidriga intolleranta inkräktarna, som nu börjar ta sin ton gentemot oss. Inte bra alls. Det skulle bli enkel biljett ut vid ett sånt rasistiskt och landförrädiskt , nationsfientligt uttalande. Ska vi ha landsmotståndare, femtekolonnare i vårt eget land va. Som vill förstöra allt som är vi. NEJ TACK, och åter NEJ TACK. Uuuut, med SKITEN, bara.

  Gilla

  • Bengt Lundström

   Ut med skiten skriver du Lind. Håller med. Men det kommer aldrig att gå att genomföra utan vapen och offervilja.

   Gilla

 • ossie

  Tänk om alla invandrare från muslimska länder resonerade så och lämnade Sverige pg av SD så hade vi helt plötsligt fått ett bättre land med framtidshopp.

  Gilla

 • Argus

  Vad idioten inte fattar är att SD är emot allt det som skulle rendera han/hon/den/det utsikt från en lyktstolpe – i ändan av ett rep. Om jag vore Gül Poyraz så skulle jag rösta på SD och uppmana att rösta på SD för om islamisterna tar över är det finito för han/hon/den/det.

  Gilla

 • Peter

  Jag vet inte om jag anser att ludret överhuvudtaget har rätt att själv avgöra om hon vill lämna landet…..

  Gilla

 • Ruben

  Det verkar som om ”hen” har lite udda värderingar.
  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=909&artikel=3774199

  Gilla

 • Olli Rein

  Turk på burk smakar urk, eller hur Gül Poyraz?

  Gilla

 • Pica pica

  Jag finner det märkligt att alla dessa PK-människor inte kan dra en logisk slutsats av att SD ökar? Istället för att skita ner SD borde de fråga sig vad som attraherar allt fler väljare. Ja, egentligen borde de gå ut och tala om för svenska folket att de är idioter om de röstar på SD.
  Den behandling som SD fått utstå av 7-klövern och media-mupparna borde ha resulterat i en flykt från SD. Nu har resultatet blivit det motsatta. Lär de sig ingenting av det?

  Gilla

  • Runo

   Jag har inga problem med att öppet säga att röstar man på SD är man i det närmaste förståndshandikappad. Ser inte vad som skulle vara kontroversiellt med det. Det här blogginlägget och tillhörande kommentarer är bra bevis åtminstone på en masspsykotisk benägenhet till löjliga överreaktioner och en skenande oförmåga att slappna av. Den del av svenska folket som inte är rädda för er hånskrattar åt er, fattar ni inte det?

   Gilla

   • Stenbock

    Runo:
    Skrattar bäst som skrattar sist !!
    Inser att du känner dig trygg här hos Pettersson,vad sysslar du annars med ? Stenkastning eller bilbränder ? Att du tillhör packet på vänstersidan står för oss alla helt klart !!
    Kännetecken:Stor i flabben,men feg som en råtta ….

    Gilla

   • Pica pica

    Grattis Runo du har hittat till Petterssons! Naturligtvis får du säga och tycka vad du vill – lite självmarkerande är det dock. Och så får du peta in lite tyngre argument än dina floskler.

    Nu är ju SD Sveriges tredje största parti i en demokratisk stat och om jag förstår dig rätt så är det det som retar dig. Kanske vill du att SD:s väljare ska lägga sina röster på ditt parti? Förmodar ett av de 5 som SD lagt bakom sig? Surt sa räven om rönnbären……

    Gilla

 • Ruben

  Pissruskan bör vara den första att få en enkelbiljett tillbaks dit hon hör hemma.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: