RAMADAN-EXTRA: Mullornas Iran slår nytt hängningsrekord !


hanging iran

Iran slår nu ett nytt dystert rekord.På 22 dagar, sedan president Hassan Rowhanis tillträde 14 juni, har 75 motståndare hängts. En var sjunde timme…

Och mulla Rowhani påstås av många västerländska liberaler vara ”liberal”. Men terrorn mot politiska meningsmotståndare, liksom mot kristna, judar, sunnimuslimer , kvinnor, homosexuella och andra hatobjekt tycks snarast öka…

iran

Är det inte snart hög tid att följa den iranska oppositionens råd? Vill Sverige fortsätta att vårda förbindelserna med mullornas mördarregi.

JIHAD I MALMÖ

iranhumanrightsSom vanligt börjar de stora ledarna med att minska ned på personalen, när man vill ha en nydaning i systemet, eller bara hänga sig kvar vid det gamla. Tyvärr så finns som vanligt inga förklaringar med från de styrande. De vill inte att de ska uppfattas som blodiga despoter, med vad fan finns det för annan benämning på en så här stor utrensning av politiska motståndare.

Olli tycker att man nu borde ha mötts under försonande former, ifall att det är omvärldens respekt man är ute efter. Det här är inget annat än subventionerat massmord. Jag håller den nya presidenten och mullorna ansvariga för detta och troligen fler massmord.

Men var är nu Sveriges alla kommunister, som demonstrerar för varenda massmördare i USA som avrättas. De här har endast sysslat med tvivelaktig politik. Det gör ju ni kommunister dagligen i Sverige, så varför kräver ni ingen bojkott mot Iran, för deras massavrättningar?5 responses to “RAMADAN-EXTRA: Mullornas Iran slår nytt hängningsrekord !

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: