Gruppvåldtäkt av 15-årig flicka i Tensta – domarna löjliga


Uppdaterat: 2013-09-30. Hovrätten friade de sex unga invandrarna vilket ledde till starka reaktioner och krav på lagändringar.

Uppdaterat 2013-07-09: De sex unga invandrare som dömdes för gruppvåldtäkt av 15-årig flicka i Tensta tycker att öppen ungdomsvård och skadestånd är ett för högt straff och överklagar nu domen.

Även flickan överklagar.

-Pettersson tycker att pojkarna ska bort, långt bort. Flickan ska inte riskera att möta dem igen och när svinen inte ens har förstånd att ångra sig, be om ursäkt och ta sitt straff som är löjligt lågt har ytterligare en gräns passerats.

Mitt I  

Uppdaterat 2013-06-14: Fem tonårspojkar dömdes på fredagen för att ha våldtagit en 15-årig flicka i Tensta. En sjätte pojke dömdes för försök till våldtäkt. I domen skriver tingsrätten att en vuxen person skulle ha dömts till fyra års fängelse, men eftersom samtliga dömda är 15 och 16 år stannar straffet vid kontraktsbunden ungdomsvård och ungdomstjänst. I princip inget straff, de får snacka med en psykolog några timmar sedan är det bra. De dömda ska dessutom betala skadestånd till flickan på sammanlagt drygt 200 000 kronor.

PK-media nämner inga namn men ni har dem nedan och kan läsa hela domen här Dom nr B 1889-13 

Är ni intresserade så har Sverige flest anmälda våldtäkter i Europa. Antalet våldtäkter i landet har åttadubblats mellan 1975 och 2012, visar siffror från Brå. Invandrare från Nordafrika och Irak är mer än 20 gånger oftare inblandade i våldtäkter än svenskar från Brå. Den är visserligen från 1996 men det finns en anledning till att regeringen har förbjudit kriminalvården att föra statistik på etnicitet. Allt är intressant men sidan 107 visar våldtäkter. Brå -1996-2-invandrares-och-invandrares-barns-brottslighet

Uppdaterat 2013-03-09: Bortalaget har nu ökat ledningen till 8 – 0 med två nya gripna. Se nedan. Troligtvis kommer någon att släppas i brist på bevis men var övertygand om att alla varit med på ett eller annat sätt. Läs gärna vad vi skrivit tidigare om Tensta.

Resultatet för närvarande är 7 -0 till bortalaget efter att en av de anhållna har släppts. De andra 7 har avancerat till häktade på sannolika skäl vilket är den starkare graden.

 • Adam Aden Jibril, 15, grov våldtäkt
 • Akrem Abdu Amer, 16, försök till grov våldtäkt
 • Allaeddin Ben Othman, 16, grov våldtäkt
 • Ibrahim Hussein Bashir, 15, grov våldtäkt
 • Mehmet Acaralp, 16, grov våldtäkt
 • Yakob Said, 15, (släppt 2013-03-08)
 • Yassin Mohamed Ben Lotfi Mbarki, 16, grov våldtäkt

Namnen är både muslimska och kristna och verkar höra hemma i området runt Afrikas horn som Somalia, Eritrea, Etiopien och inte i Stockholms förorter. .

Tidigare: Sex tonårspojkar har anhållits misstänkta för en grov gruppvåldtäkt på en 15-årig flicka. Den unga flickan ska ha våldtagits i en lägenhet i Tensta natten mot söndag. Enligt uppgifter misstänker polisen att totalt åtta tonåringar var inblandade i våldtäkten.

En person greps på måndagen misstänkt för inblandning i en gruppvåldtäkt mot en 15-årig flicka som skedde i helgen i Tensta i Västra Stockholm. På tisdagen uppgav Västerortspolisen att flera personer har gripits och anhållits. Enligt Solna tingsrätt satt sex pojkar, tre 15-åringar och 16-åringar, anhållna misstänkta för grov våldtäkt på tisdagseftermiddagen.

Vi kan inte utesluta att det kan ske fler gripanden, säger Mats Eriksson, informationsansvarig vid Västerortspolisen.

Jouråklagaren Pontus Bergsten är liksom polisen ytterst förtegen: – Jag kan inte gå in på hur många det är eftersom det råder förundersökningssekretess, säger han.

Enligt polisen har förhör hållits med de misstänkta på tisdagen. Ingen av advokaterna vill säga något med hänvisning om att ärendet är känsligt.

-Pettersson undrar vad det är som är sekretessbelagt och vad som är känsligt? Ingen av de stora media berättar heller att de enligt Solna Tingsrätt anhållna för grov våldtäkt är…

 • Adam Aden Jibril, 15,
 • Akrem Abdu Amer, 16,
 • Allaeddin Ben Othman, 16,
 • Ibrahim Hussein Bashir, 15,
 • Mehmet Acaralp, 16,
 • Mickele Amanuel  Araya,17,
 • Yakob Said, 15, (släppt 2013-03-08)
 • Yassin Mohamed Ben Lotfi Mbarki, 16,

…och i Flen hotas en Sverigedemokrat av uteslutning för att han påstår att gruppvåldtäkterna har ökat med invandringen.

Relaterat: var fjärde kvinna i Sverige våldtas numera under sin livstid, 77,6 % av förövarna är muslimer/

 


74 responses to “Gruppvåldtäkt av 15-årig flicka i Tensta – domarna löjliga

 • Hoten med domare ökar, speciellt vid våldtäktsmål | Petterssons gör skillnad!

  […] annat uppmärksammat fall är Tenstamålet år 2013 där sex killar dömdes för en gruppvåldtäkt i tingsrätten men friades i hovrätten. En av […]

  Gilla

 • Invandrare, våldtäkter, journalister och historier som upprepar sig | Petterssons gör skillnad

  […] Gruppvåldtäkt av 15-årig flicka i Tensta – domarna löjliga […]

  Gilla

 • Martin Helander

  Ett problem ar de nuvarande invandringsbestammelserna. Det ar ingen kompetensprovning av invandrarna. Detta kostar Sverige stora pengar . Det tar en generation (40 ar) for nya invandrare och deras familj att anpassa sig till de svenska normerna for utbildning och ansvar.

  Sverige maste hoja ribban och analysera alla insokningar innan nya invandrare slapps in.

  Gilla

 • David

  hur skal annars omskurna utan resurser få komma till??

  Gilla

 • sjisjid@hotmail.se

  Era fega, äckliga, racistiska och vidriga människor. Hade ni sett en sådan sak ske så hade ni förmodligen stått och rullat tummarna eftersom att ni endast vågar yttra era åsikter bakom en skärm under falska namn och med falska e-postadresser. Jag kan svära vid mitt liv på att dem enda som kommer göra något mot dessa killar är ”invandrare” själva, och att det skulle finnas någon gen som gör att invandrare är mer kapabla till och våldta, come on. Jag har varit på fester med invandrarkillar fler antal gånger än vad ni fått till det under eran livstid och har aldrig blivit utsatt för någonting. Det är fel på samhället, som ska hålla på och ”dela” upp människor istället för att beblanda invandrare med svenskar, så att de som kommer hit lär sig att anpassa sig. Sen kan jag väl passa på att dra upp Anders Eklund, Ulf Olsson, Tim Vrågård och Tove Lind(som mördade och var orsaken till Therese Johansson Rojos död, en tjej som var halvt utländsk), Hagamannen får vi inte heller glömma av. Det finns en hel del ”svenskar” som också begått en hel del vidriga brott, som mord och våldtäkt av barn, jag tror att det framgått att det inte har någonting med alternativa ursprung och göra. Förhoppningsvis finner man nya bevis och kan fälla dessa vidriga ungar eller så får vi se vad de andra invandrarna i Tensta kommer göra med dem 😉

  Gilla

  • USCH

   Du radar upp våldtäktsmän som har agerat ensamma, som straffats och som bespottats av svenska folket.

   De du skyddar är våldtäkstmän som agerar i grupp. De har gått fria enbart för att dumstolen är korrupt. Ni hyllar våldtäktsmännen utan skam.

   Vad säger islam om att köra in kuken där en annan tömt sig strax innan? Ni är alldeles vidriga som inte tar avstånd från dessa perversa odjur.

   Gilla

  • Omskurna

   MÖ killarna är skulpterade för våldtäkt! Naturen är omöjlig att övervinna! De fråntas sin naturliga sexualitet som spädbarn, sen måste de vara utåtagerande för uppleva något överhuvudtaget! Stamkulturen göder dessutom gängvåldtäkterna!!

   Gilla

  • Ingemar

   Vad skulle ”andra invandrare” i Tensta göra då?, bränna deras bilar eller? dom säger inget och vill och törs inget göra, samma vid kravallerna i Husby, (och vid alla andra invandrarkravaller) ingen gjorde nånting!! Vi har nog av våra egna som A Eklund och vill inte ha in tusentals nya kriminella och våldtäktsmän utifrån (och sådana som stöder dem) ! Dom är inte välkomna här!! Och ska utvisas på livstid!

   Gilla

 • Viking

  Varför gör ni inget då era fega kräk!

  Så jävla mycket snack om att dom ska dö, kastreras kastas ur landet… men ingen av er gör något…

  Den dagen någon av er skrider till handling så kommer jag ta den svenska ilskan på allvar… tills den dagen kommer så är ni bara fega små kräk.

  Gilla

  • Olli Rein

   Varför gör inte du något då? Vi försöker ändå dagligen att väcka folket i Sverige. Det har ju lett till att vi har tagit en hel del personer från deras försoffade politiker och fått merparten av dem vi lyckats väcka. Pennan är för det mesta överlägsen svärdet när det gäller politik.

   Gilla

   • Olli Rein

    Varför kallar du dig för tjackhora, det är väl inte detsamma som Viking?

    Gilla

   • tomas

    Jag gör jag syns jag finns jag berättar vilka fel dessa ”gardiner” gör pratar de väldigt högt ber jag dem sonika att hälla käften men det är tydligen inte politiskt korrekt enligt aftonhoran och deras ledare Lena rödvins alkisen melin

    Gilla

  • tomas

   Jag tänkte 1989_90 ska //inga mordhot på bloggen. Pettersson

   Gilla

  • Pettersson

   Du är ju en tuffing Viking, sitter och är förbannad på andra på en blogg. Riktigt tufft.

   Gilla

 • Lars Å Månsson

  Camilla:
  Hoppas du inser att orden ”rasism och rasistisk”,är tämligen urvattnade.Dessa tillmälen utsättes idag alla för,som har en annan uppfattning än de styrande i 7-klövern.
  T.o.m. kyrkan använder sådana tillmälen mot sina egna medlemmar,som inte diktatoriskt följer deras saliga ord ! Uppfattar Petterssons blogg som en källa till sanning,och inget annat än sanning.
  Att det i kommentarerna kan förekomma enstaka övertramp inträffar. I förhållande till vänsterextrema sidor dock mycket sällsynta och försumbara!
  Detta är min personliga mening och skall inte förväxlas med den ansvarige Petterssons.

  Gilla

 • Camilla

  Min fundering är är denna sida av rastistisk ursprung?? det är nämlnigen så att den anklagas för det!!

  Med vänlig hälsning Nora
  på denna sida:

  http://24i.se/jag-koper-inte-norens-pudel/

  Gilla

 • Lars

  Det ska synnerligen bli spännande och se vart allt utvecklar sig med tanke på att ”nysvenskarna” håller på att ta över och etniska svenskar blir hotade med galgen om vi uttrycker oss skeptiskt. Lycka till Sverige! Landet Sverige borde byta fanan till bajs, då den inte längre gör skäl för blå färg längre. När vi är utdöda får packet kräla i sin egen skit här, då är vi i himlen.

  Gilla

 • Peter Nilsson

  Jag är mer intresserad av vad flickans pappa och familj tänker göra med de som förstört deras liv…..

  Jag vet vad jag hade gjort…

  Gilla

  • tomas

   skulle det vara min dotter så skulle jag snabbt ta livet utav dem alla
   sådana idioter ska inte få finnas, skulle jag få en dotter skulle hon aldrig få umgås med muslimer/islamister

   Gilla

 • Per Karlsson

  2005 begicks i USA mer än 37 000 våldtäkter av svarta män mot vita kvinnor. Under samma år var siffran 0 våldtäkter av vita män mot svarta kvinnor. Rasismen mot vita i USA, Europa, Afrika och i Sverige når varje år nya höjder. I Norge var samtliga överfallsvåldtäkter begångna av icke-västliga invandrare som medvetet valt ut vita kvinnor.

  I Sverige är det förbjudet att föra statistik, men vi kommer aldrig få bort dessa svin från gatorna om vi inte inser att det är rasistiska våldtäkter där man medvetet väljer vita offer ( i detta fall ovan dock ett sällsynt undantag).

  Media är tysta, de vill påtvinga oss mångkulturen. Politiker dansar efter media, för de är så rädda att få drevet efter sig. Men när ska vi börja kalla en spade för en spade. Det handlar om kvinnoförnderande och rasistiska våldtäkter mot vita kvinnor.

  Gilla

  • Ingemar

   Fast Amerikanarna får i viss mån skylla sig själva som släpade hem negrerna med tvång för länge sedan! Så är det inte här!

   Gilla

 • Kurt

  Läser att tjejen blev våldtagen i någon av dessa apors hem, jag frågar mig samtidig varför är hon så förbannad korkad att ge sig i lag med dessa apor?
  Hon blev ju inte ”bortrövad”. När lär sig Svenskar tjeher att slå en stor båge runt dessa apor. Men fortfarande hör man ”Han är så sött”

  Gilla

 • Var fjärde kvinna i Sverige våldtas numera under sin livstid, 77,6 % av förövarna är muslimer. | Petterssons gör skillnad

  […] ut till sex tonårspojkar från 15 till 17 år, från olika muslimska samfund i Sverige för att ha våldtagit en 15-årig ​​flicka i en ökänd förort till Stockholm i mars. Fem av tonåringarna befanns […]

  Gilla

 • Nisse

  Kastrering utan bedövning !!!!

  Gilla

 • allemand

  Var är Gudrun Schyman och resten av skrikkärringarna nu?

  Gilla

 • Law of the land

  Mycket viktigt och upplysande inlägg!

  Förhoppningsvis kan dessa upplysningar om gärningsmännens etniska härkomst få tonårstjejer i allmänhet att tänka till, och dessutom rädda många sönderindoktrinerade och aningslösa flickor från samma traumatiska öde i framtiden.
  Detta faktum nonchaleras TOTALT av övrig media.

  Jag anklagar nu (utifrån egen kognitivt införskaffad erfarenhet) media och de övriga masskulturknarkarna för grov medhjälp till dylika tragedier, eftersom deras mörkläggningar och ständiga, massiva propaganda bär den tyngsta skuldbördan till det som återigen har hänt (& i framtiden frekvent kommer att hända; igen, igen och återigen).

  Till alla tonårsföräldrar därute (ni har ett tungt ansvar), vädjar jag:
  UPPLYS era kära som ännu inte hunnit införskaffa kunskap, erfarenhet och eget omdöme, att de ska sky dessa överpigmenterade vilddjur som pesten!
  Risken att smittas av AIDS av dessa primater är gigantisk, i vissa delar av Apfrika är en tredjedel av innevånarna smittade, och av samtliga dödsfall i AIDS i världen är hela 75% apfrikaner!

  Anhöriginvandring är uttjatat, nu är det dags att sjösätta begreppet ”anhörigutvandring”, specifikt för dem som avlat, uppfostrat och överfört sina sjuka sedvänjor på dessa bevisligen totalt empatilösa orcher…

  Man behöver inte vara raketforskare för att misstänka att offret, som vanligt, är etniskt vit…

  Gilla

 • Nostradamus_i_norr

  Statens institutionsstyrelse (SiS) administrerar vården av ungdomar som tilldömts öppen ungdomsvård (LVU), sluten ungdomsvård (LSU) eller vård för missbruk (LVM). LVM är även tillämplig på äldre. Ungdomsvården regleras i ”Lag (1990:52) med särskilda bestämmelser om vård av unga”.

  Dygnskostnaderna för LSU, LVU och LVM är enorma och överstiger t o m kostnaderna för vården av icke-kriminella ”skäggbarn”. År 2012 var de för en person i sluten ungdomsvård (LSU) 10 480 kr, i ungdomsvård (LVU) 7 460 kr och i missbrukarvård (LVM) 5 323 kr. Kommunerna betalar inte den fulla kostnaden men mellanskillnaden betalas via statsbudgeten.

  Det kan med stor sannolikhet antas att dessa kulturberikare kommer att dömas till öppen ungdomsvård och med 8 potentiella förövare blir kostnaderna enorma.

  Som en jämförelse är kostnaderna för att ha en person häktad i genomsnitt 2 600 kronor per dygn, i en sluten anstalt 2 700 kronor, i en öppen anstalt 1 700 kronor och i frivården 200 kronor.

  Gilla

 • osborn

  Blattar blattar och åter blattar nån som är förvånad ??

  Gilla

 • Hitman & Buschmaster

  För din egen skull har jag tagit bort din kommentar, den passerade gränsen anser jag. Det är inte ofta jag gör någon korrigering, men så rakt som du skrev kan ge problem. Skriv gärna en ny kommentar med lite ironi i istället, så tar vi inte bort den.
  Mvh Olli Rein

  Gilla

 • Olle

  Hur räknar våra myndigheter en gruppvåldtäkt som denna? Är det en (1) eller är det sju våldtäkter, och i.s.f. om asen byttes om kanske ännu flera?? Fast jag är övertygad om att BRÅ räknar detta som EN våldtäkt. :/
  Allt för att mörka, BRÅ är så jävla korrupt!

  Gilla

  • Ingemar

   Dom räknar nog: 1 st våldtäkt delat med 7 våldtäktsmän, det blir bara 1/7 våldtäkt per person! Därför så låga straff !?? Och så lite hudfärgsrabatt och åldersavdrag, då blir det liksom inget staff kvar!!

   Gilla

 • Nisse

  Man skulle nästan önska att någon dotter från någon politiker i 7 klövern blev våldtagen och förstörd för livet av dom sk ny Svenskarna MUSLIMERNA!!!!!!!!!!

  Gilla

  • Ingemar

   Hemskt att önska! Men vi kan hoppas på att alla deras döttrar blir gruppvåldtagna av invandrare i stället för döttrarna av svenska folket (jag har två själv), då skulle det bli ändring!!?

   Gilla

 • kjelle

  Den här domen skulle bokstavligen tryckas ner i halsen på politiker som företräder massinvandringshaveriet som ett ”tack” för det övergrepp som man begår mot vårt land.

  Gilla

  • Olli Rein

   Tyvärr förväntar ni er alltför hårda straff. För att ni inte ska bli besvikna, så kan vi ta upp den nästan dödliga misshandeln av Carl- Erik Cedvander. Av de 7-8 som misshandlade Carl-Erik kunde endast två knytas till brottet och någon var under 15 år och inte straffmyndig. Det blev två som ändå fick sitta anklagade och häktade och slutligen närvara vid rättegången. Där fick de ett flertal tillsägningar av domaren att vara tysta och att sköta sig i rättssalen. De båda kumpanerna skrattade rakt ut när de satt som åtalade vid sin rättegång. Inget påverkade domarna, som kom att lyda på ca 100-150 möjligen 200 timmars samhällstjänst. Man tog hänsyn till att de var arabiska och turkiska invandrare helt enkelt. Så kommer det tyvärr även att bli här. Rätt straff skulle vara att de skickades hem för att avtjäna sitt straff där, samt att de aldrig mer skulle få återvända till Sverige. Om de gjorde det skulle de få minst 2 års fängelse utan hemgång efter 2/3 av straffet. Den tiden ska de arbeta och betala sina skadestånd för flickan och hennes närmaste släkt och för Svenska staten. Men så kommer det inte att bli. Samhällstjänst 200 timmar är nog den högsta påföljd man kan få från svenska domstolar även i ett så pass vidrigt brottsmål som detta, om man är arabisk muslim. Någon värre påföljd törs inte våra domare döma ut för gängvåldtäkt av så kallade minderåriga arabiska invandrarungdomar. Hur det går för flickan? Ja hon får nog kämpa med sina besvär själv. Självmordsfrekvensen vid sådana här fall är tyvärr mycket hög. Inte tror jag att de invandrade ungdomarnas föräldrar, tar ut något av sina surt förvärvade slantar, för att betala specialisthjälp hos psykologer och psykiatriker för flickan. De anser nog att det inte är deras sak, och pengarna måste de ha för att kunna åka hem på semester. Som vanligt tänker dessa kravmänniskor endast på sig själva och sina släktingar. Har de egentligen något samvete överhuvudtaget.

   Gilla

 • eva

  Min önskan är att SD vinner majoritet i valet 2014.
  Då kan man hoppas att de lagstiftar om att svenskt medborgarskap
  dras tillbaka och dessa avarter utvisas på livstid.

  Gilla

  • StoltSvensk

   Och varför tror du att SD skulle göra något åt saken, när de utesluter en politiker i Flen för att han skriver sanningen om gruppvåldtäkterna? Nä nu försvann det sista förtroendet jag hade för SD. De har blivit politiskt korrekta som de andra partierna. Visa mig ETT enda rättsfall där en grupp etniska svenskar har våldtagit en tjej.

   Gilla

   • Fidde

    Etniska svenskar har en individualiserat sexualsyn och lider inte heller av orgasm problem soma MENA killar. Tänk dig själv: -Sexuellt repressiva förhållanden där unga killar knappt kan onanera utan smärta och ej heller har tillgång till tjejer pga underklass tillvaro… Bruden som våldtogs i Tensta skulle en vanlig kille aldrig ens ta i med tång! Många av dessa ”offer” har en sjuk sexhistorik och är ruggigt groteska att jag mer tycker synd om pojkarna som iaf var fräscha till det yttre

    Gilla

 • Tony

  Det måste vara något uppenbart fel med slynglarna
  från Mellanöstern, när dom behöver vara 8 man för
  att våldta en stackars femtonårig flicka, likadant när dom ska
  sno mobiltelefonen från en tioåring, hela tiden jobbar kräken
  i stora gäng, dom måste lida av mindervärdighetskomplex
  eller andra grava störningar.

  Gilla

 • Olli Rein

  Att du som inte vill skriva ut ett kort tillfälligt nick ens, är kusin och eller broscha med en eller kanske alla de här svinaktiga ungdomarna, som vi tack vare öppenheten i Sverige har kunnat få namn på från polisen, tvivlar vi inte ett ögonblick på. Ni tycker synd om era egna empatilösa äckel till ungdomar, men inte ens du har någon empati för offren för era gängvåldtäkter. Enda rimliga straffet är att de ska mista redskapet, åtminstone bör de kastreras, det är det minsta de ska ha. Varsågod att ta fram bevis för det du säger om svenska män. Men till dessa räknar jag inga journalister, så om Jan Helin och Thomas Mattsson kommer upp är de lika med två blattar, all övrig mediapersonal också naturligtvis. Deras sätt att inte skriva och fördöma all den här kriminaliteten, gör att den fortsätter. Hallå alla pennfäktare, det går inte över av sig själv. Det kanske ni själva blir varse någon gång.

  Gilla

 • Torpeden

  Till Mitt namn spelar inte så stor roll:
  Tro inte på det du läser i svensk press, sök sanningen på nätet!

  Gilla

 • Mitt namn spelar inte så stor roll..

  Jag undrar mer hur killarna tänkte? särskilt om de var 8 stycken, tror de att de bara kan komma undan? 🙂 Vad är det med dagens ungdomar som inte tänker på konsekvenserna? Vet inte ens om jag kan räkna mig själv som ungdom (18år)! Förstår mig inte ens varför namnen är så viktiga nu när du skriver ut de, vad spelar namnen för stor roll om det är handlingen som räknas ändå? Kan heta Johan såsom Achmed. Who cares?

  Gilla

  • Stenbock

   Har du någonsin hört talas,eller läst om att Emil.Kalle och Arvid tillsammans med 5 andra svenska ungdomar skulle gemensamt ha utfört någon gruppvåldtäkt`??
   I detta fall är det viktigt att öppet visa upp,vilka som utgör största riskpotentaler för tjejerna…

   Gilla

   • Mitt namn spelar inte så stor roll..

    http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15187901.ab

    Där har du, det finns gott om nyheter. Du ser säkert bara svart. Jag ser grått 😉

    Observera att jag menar att vem som helst kan våldta och att det inte måste vara utlänningar som gör det. Det är kanske vad du tycker men det tycker inte jag. Sedan tror jag att media inte alltid tar med allt som sker i Sverige. Det kanske är mer intressant att läsa om en utländsk som våldtar än en svensk? Vem vet 🙂

    Gilla

   • Stenbock

    Har full förståelse om du aldrig har läst,att c.a 80% av att alla våldtäkter i Sverige utföres av invandrare.
    Mestadels kommer dessa brottslingar från MENA-länderna.
    Råder dig därför att informera dig mer över nätet,istället för att välja din nuvarande PK-blaska….Hos dem lär du aldrig finna någon sanning.

    Gilla

  • Tage Sundin

   I och för sig har du rätt. Varför är det viktigt vad en misstänkt heter? Men ibland har det sin betydelse.

   OM det skulle vara så att vissa invandrargrupper har en oerhörd överrepresentation vad gäller främst sexualbrott, kan det vara en god politik att i görligaste mån förhindra att fler från samma grupp kommer till Sverige.

   Namnpubliceringen blir därmed ytterst en opinionsbildande åtgärd syftande till att på sikt förändra riksdagens sammansättning så att vår lagstiftning och praxis kan förändras.

   Hur ser verkligheten ut? BRÅ (Brottsförbyggande rådet) har i utredningar både på 1990- och 2000-talet konstaterat att invandrare till Sverige från de länder och regioner som de aktuella grabbarna kommer ifrån har en överrepresentation om cirka 500%.

   Därmed blir namnpubliceringen försvarlig!

   Gilla

  • Mitt namn spelar inte så stor roll..

   Jag behöver inte lära mig det i skolan, det beror hur var en tänker, men om du lärde dig det i skolan undrar jag var dina föräldrar var någonstans? Är inte det deras uppgift? Eller har föräldrarna inget ansvar nuförtiden bara sitta bakom en skärm eller framför en telefon och strunta i sina barn. Det är var jag ser båda nu och ännu mer i framtiden.

   Gilla

   • Pettersson

    Här är namnen på ”svenskarna” som våldtog norskan i Turkiet. Jag kan bistå med bilder på dem också om det behövs. Men självklart begås våldtäkter av svenskar också men det försöker media sällan dölja. Det är det som är skillnanden och att invandrarpojkarna är så enorm överrepresenterade. Så länge media och myndigheter döljer sanningen går det knappast att göra något åt problemen.

    •Isa Baryauno
    •Dikran Masso
    •Ornamo-Aryo Chabo
    •Jimmy Lukas Toksoy

    Gilla

  • Mitt namn spelar inte så stor roll..

   Ja förstår vad du menar med att de bara är utlänningar som begår våldtäkt. Bra för de, men jag tänker inte tro att det är alla som gör det, eller dra en kam över alla. Hare bra! Och stenbock du ar ingen rätt att döma mina vänner, du känner knappt mig, påstå inte något du känner till, för det behöver inte alltid vara rätt.

   Gilla

  • Olli Rein

   De svenskar som gruppvåldtog norskan i Turkiet, var turkiska män med svenska pass. Det finns troligen inte ett enda fall på gruppvåldtäkter av svenska män. Svensk är man, om man uppfostrats till svenska normer. Turk är man på samma sätt. Ett papper kan väl inte ens du tro spelar någon roll.
   Jag minns det där fallet mycket väl. Men det är svårt att söka på så mycket på en Blogg. Det hände ju i slutet av juli i somras. Enligt AB, vars uppgift fås genom ärkeskurken Jan Helin, som inte har skrivit ett sant ord i hela sitt liv. Det bästa han vet är att klistra andras brott, på oskyldiga. Om vi hade riktiga lagar i det här landet, skulle Jan Helin sitta inne på livstids straffarbete.

   Gilla

   • Mitt namn spelar inte så stor roll..

    ”Det finns troligen inte ett enda fall på gruppvåldtäkter av svenska män.” Jag är ledsen men du har fel.

    Gilla

   • Mitt namn spelar inte så stor roll..

    Syftar på allmänt, inte på nyheten om norska kvinnan.

    Gilla

   • Mitt namn spelar inte så stor roll..

    Så du påstår att det inte finns en enda svensk som inte har begått våldtäkt? Vem har rökt på av oss två?

    Gilla

   • Omskurna våldtäktsmän

    Muslimer våldtar sen försvarar jude advokater dessa eftersom de förstår varandra!
    Juden behöver inte våldta, han är rik.
    Omskurna är annorlunda!
    Flockmentaliteten sitter i ryggmärgen på dessa

    Gilla

  • Freja

   Till ”Mitt namn spelar inte så stor roll” Majoriteten av våldtäkter och absolut främst då gruppvåldtäkter begås av invandrare i synnerhet från MENA länderna, mycket pga deras kvinnosyn, det finns länkar här på bloggen som länkar direkt till polisen i Norge som bekräftar att så är fallet, för i Norge vågar man säga sanningen.Tror du verkligen att situationen ser annorlunda ut i vårt land? Män och pojkar med en kvinnosyn där kvinnan är en ägodel och där man inte drar sig för att skära halsen av sin mor, syster och dotter och som genom sin religion ser västerländska lättklädda kvinnor som horor som man kan behandla hur som helst, allt med stöd av koranen. Så länge dessa män/pojkar har en medeltida kvinnosyn så kommer gruppvåldtäkterna att öka i takt med invandringen.

   Gilla

  • Tony

   Varför det är viktigt med namn? Jo om det finns
   grupperingar i samhället som väldigt ofta sysslar
   med dessa vidriga brott, och att detta hela tiden
   förtigs av den ynkliga Media , som har till uppgift
   att just informera för att få jubelidioter som dessa
   att sluta upp med sin smutsiga förnedring av kvinnor,
   så är det väldigt viktigt att namnen på dessa anges!
   Ska det vara så svårt att begripa?

   Gilla

 • alfred

  Varför mörkar media etniskt ursprung i många av dessa fall.

  Gilla

 • Tage Sundin

  Eftersom namnuppgifterna kommit från Solna tingsrätt innebär det att åklagaren inlämnat häktningsframställan mot de anhållna (namnen blir därmed offentliga). Detta kommer inte göra stadsdelsförvaltningarna i nordvästra Stockholm glada…

  I normalfallet häktas inte 15/16-åringar. Rättsväsendet kommer därmed att sätta viss press på stadsdelsförvaltningarnas socialtjänst att istället göra omedelbara omhändertaganden enligt 6 § LVU med placering på så kallade § 12-hem.

  Därmed går socialtjänstens budget åt h-lvete… Varje plats kostar per dygn runt 5.000:- per person. Förvaringskostnaderna blir därmed drygt 200.000:- i veckan…

  Tur att vi är ett rikt land (så länge det varar)!

  Gilla

  • Lars Å Månsson

   Tack Tage Sundin…
   Detta är en nyhet som inte många tidigare kände till..Intressant 200.000:-/vecka enbart för dessa ”nysvenskars” uppehälle,under 7 dagar !
   Tur att landet som du såååå riktigt skriver är välbärgat.Även om dagens siffror visar på en mörk framtid,då 16.000 fler blivit arbetslösa senaste månaden,och landets produktion sjunkit med c:a 8 % under senaste året !

   Gilla

 • Kurt Brüske

  Alla vi som avskyr Islam bör bära en kavaj nål med templernas röda krys, är det något dessa kulturberikare hatar så är det ”Crusaders” Ett set att visa vad man tycker.
  En än så länge tyst protest!

  Gilla

 • Varg i Veum

  Återigen bekräftas mina ”fördomar” om gruppvåldtäkter. Det var en nobrainer…

  Gilla

 • Olli Rein

  Det var länge sedan det var dags för våra myndigheter att ta tag i dessa vidriga gruppvåldtäkter, som utförs av de som förbereder sig för att ta över Sverige. Om ni återigen ser mellan fingrarna på det här, så har ni för alltid godkänt detta handlingssätt från våra islamska invandrare. Statuerar ni istället, som ni skulle ha gjort om det varit tvärt om, ett exempel med hårda straff och utvisning till hemlandet, så kan det vara början till slutet på den laglöshet, som råder inom detta område. Det är ett vidrigt brott mot ett barn, av några religiösa fanatiker, vars enda tankar handlar om att ha makten över kvinnorna.

  Gilla

 • TheMinimizer

  Dumt att riskera sitt medlemsskap genom att säga självklarheter.
  Jag har förresten en idé om hur sjuklövern kan få ner våldtäktsantalet:
  Räkna varje gruppvåldtäkt som en enstaka, vanlig våldtäkt. Det borde få ner siffrorna rejält.

  Gilla

  • Och..

   ..i vilken friskt organisation riskerar man sitt medlemskap för att man uttalar självklarheter?

   Åttaklövern låter allt mer rätt.

   Gilla

   • Olli Rein

    Naturligtvis ingen normal organisation. Men det kan dock finnas andra fakta som inverkar på besluten. Så länge vi inte känner till något om dessa, är det bäst att hålla en låg profil, samtidigt som några får uppdraget att begära alla korten på bordet av partistyrelsen. Jag hoppas att det redan är på gång, för det borde det vara.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: