Pojkar skrek i Eksjö – blev omskurna

Polisen misstänker anhöriga till två pojkar i Eksjö för grov misshandel efter att omskärelse ska ha utfört på pojkarnas snoppar i en bostad i helgen. Mamman till pojkarna sitter anhållen.

Vittnen ska ha slagit larm till polisen efter att man hört barn skrika i en bostad i Eksjö i söndags mitt på dagen. Polisen larmades till bostaden och efter samtal/förhör med vuxna i bostaden stod det klart att två pojkar blivit utsatta för omskärelse.

Den ene pojken har inte börjat skolan och den andre pojken ska vara i lågstadieåldern. De anhöriga till pojkarna misstänks för grov misshandel och brott om lagen om omskärelse. Polisen ska nu undersöka hur omskärelsen och gått till och vem som utfört den.

Det är oklart om pojkarna fått några allvarliga men från omskärelsen förutom att delar av deras manslemmar skurits bort. Efter att polisen varit på plats beslutades att pojkarnas mamma, en kvinna i 35-årsåldern skulle hämtas till förhör. Hon sitter efter beslut av åklagare anhållen hos Höglandspolisen misstänkt för grov misshandel och anstiftan till omskärelse. Det är oklart om mamman hållit i verktygen som skurit i pojkarnas snoppar och fler personer kan komma att utredas för brott.

-Pettersson säjer jävla smålänningar…

Höglandsnytt 

6 thoughts on “Pojkar skrek i Eksjö – blev omskurna

  1. Om jag förstått saken rätt så är ju lallah och våran gud samma lika, då får man ju fråga sig skapade han inte människan efter sin egen avbild? Vilket misstag han då gjorde förhud och klitoris måste skäras bort.Alltså allt annat än en perfekt gud han gjorde ju sina misstag

  2. Hur kan man ”missuppfatta” en religion så att man tror att gud vill att man ska stympa småbarns penisar? Kan man inte tänka själv överhuvudtaget?
    Att tolka en religion som att den skulle kräva stympningar av småbarn borde naturligtvis vara kriminellt i de fall de faktiskt agerar efter sina fantasier.

    • Jo, jag vet att det står där, men jag belyser problemet med importen och accepterandet av värderingar till Sverige. Värderingar som vi gjort oss av med för hundratals år sen. Normala religiösa tolkar naturligtvis bort perversionerna i religionen. Det som är sjukt enligt mig är att dessa perversioner accepteras bara för att det är muslimer och judar som håller på med perversionerna.

  3. Och Socialen, ha man omhändertagit barnen.
    Gör jag det kommer de på en gång och ta barnen

  4. Så här står det eller stod på en skylt i Anderstorp: smålänningar är inte snålare än andra människor, men de är smålänningar.

Kommentera