Kvinnodebatt utan kvinnor

I helgen hölls en konferens om ”Kvinnor i samhället”. Platsen för konferensen var Qassim-universitetet i Saudiarabien och deltagarna kom från 15 arabländer.

Problemet med konferensen och det viktiga debattämnet var…Ja, titta på bilden och se själva.

mussar

Just det, inte en kvinna så långt ögat kan se.

I ett modernt västland skulle detta få feministerna att rasa, kvinnliga politiker att reagera och journalister att skriva spaltmetrar. Nu sker det i ett muslimskt land och genast märker vi tystnaden.

Nu återstår att se om Sveriges jämställdhetsminister Maria Arnholm, feministernas frontfigur Gudrun Schyman eller någon av de kvinnliga föredragshållarna tänker ta upp denna kvinnofientlighet i Almedalen?

Källa: Dailymail

12 thoughts on “Kvinnodebatt utan kvinnor

  1. Täppas, vad har han med det här att göra ha ha. 🙂 Nä, sorgligt att det kan samlas så många dårar, för så mycket dårskap. 🙁

  2. Jag tror att ”kvinnokonferensen” handlar om att muslimska kvinnor i väst uppvisar en ökande tendens att begära skilsmässa. Dessa kryphål måste nu täppas till.

  3. Lustig bild av en ”kvinnokonferans”. Så nu finns inte bara skäggbarn, utan även ”skäggiga damer” i ett stort antal i dessa förtryckarländer.

  4. Här hade Gudrun Schyman haft ett jättejobb, ty
    där råder det 100 procent ojämlikhet!

  5. Vadå inga kvinnor? Allihop är ju klädda i klänning. Men de kanske skulle uppsöka en salong för att vaxa bort ansiktsbehåring.

    • Jasså är det självaste statsministerkandidaten Stefan Lövdén som är på Petterssons. Jag får väl då hälsa dig välkommen hit och jag vill bara erinra om att vi alla skola den vägen vandra. Osynliga för många, synliga för ett fåtal.

  6. ”Go..och drunk Spyman ” hon har INGENTING att säga I denna sak hon vill bara ta sina arvorden å gå in I dimman igen

    Jävla hycklar kärring pissa på RÖDA MATTAN KAN DU fy faaan

  7. Glöm Gudrun Schyman!
    Om jag vore en tonårig muslimsk tjej som fått veta att mina troende föräldrar planerar att skicka iväg mig för omskärelse inför giftermålet med kusinen som friat och bestämt mig för att stämma mina föräldrar. Som hjälp får jag välja en etablerad svensk politiker. Ska jag då välja feministen Gudrun som kämpar för kvinnors rättigheter eller Jimmie Åkesson?

Kommentera