Töntig midsommar

Insändare

Tjolahopp!

Idag ska jag vara en riktig barbar och fira en härligt töntig midsommar. Jag hoppas ni alla gör likadant. Allt för att reta Sahlin och Reinfeldt 🙂

Mona Sahlin tycker: ”Jag tror att det är lite det som gör många svenskar så avundsjuka på invandrargrupper. Ni har en kultur, en identitet, en historia, någonting som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommarafton och sådana töntiga saker.”  I intervju med Ekoturk 2002.

Fredrik Reinfeldt tycker: ”Ursvenskt är bara barbariet. Resten av utvecklingen har kommit utifrån.” På besök i Ronna 2006.

Maträtter har vi anammat från utlandet såsom Kåldolmar, pasta och pizza mm.

Svenskt är separatorn, kullager, datormusen, pacemakern, färggrafiken till datorskärmar, dynamit, skiftnyckeln, säkerhetständstickan mm upp till 29 sidor svenska uppfinningar finns på  Wikipedia. H&M, Volvo, Scania, Ericsson, Electrolux, IKEA, SKANSKA, Atlas Copco är svenska internationella företag. Så helt barbariska är vi inte.

Visa mig lika många arabiska eller afrikanska uppfinningar eller internationella företag……

-Pettersson antar insändarens utmaning och räknar nedan upp alla muslimska arabers  uppfinningar…

14 thoughts on “Töntig midsommar

 1. Jag är född och uppvuxen i Malmö, o jag är malmöbo så länge jag finns. Sen hade jag glömt att jag skrev till Petterssons trögaste människa. Ber om ursäkt för detta, trodde faktiskt att folk med IQ mindre än 50 kunde också läsa rätt i sammanhang men det bevisade du att det inte går.Ska va mer tydlig :). Det som blev fel var alltså U P P F I N N I N G A R. Och så går du ifrån ämnet som vanligt, och babblar en massa skit!! FY!

  • Den frågan har jag svarat på innan på EM. Vill du läsa det igen, går du antingen tillbaka till mina gamla inlägg eller så får du skriva om ämnet igen i ett nytt inlägg så svarar jag där. Detta inlägget handlar om uppfattningar o inget annat/ malmöbo

  • Malmöbo, var finns den råda tråden till nutid. Om det nu finns någon som försökt flyga men inte lyckats, så är ju inte denne muslim ensam, och inte heller kan han med säkerhet hävda att han var först. Dessutom störtade han efter några meter och skadade sig svårt i ryggen. Historien är dock full av människor som drömt om att de skulle kunna flyga. Samtliga misslyckades som muslimen och alla skadade sig och många dog.
   Förbränningsmotorn och bröderna Wright i USA, gjorde det först lyckade försöket 1903, och flög några hundra meter och flygplanet kunde sättas i marken på sina hjul utan att gå sönder. Många västerländska länder kom sedan att bygga flygplan från små enmotoriga propellerplan till stora Jumbojetplan. Länge var de helt ensamma i världen, och muslimerna har väl inte byggt några plan än ö.h, utom möjligen i Iran, men i så fall med mycket rysk hjälp.
   Leonardi da Vince lekte på pappret, och fick fram något som idag liknas vid en helikopter det var i slutet av 1400-talet. Inte står han som den som först kunde flyga.
   Både muslimen på 900-talet i Spanien och Leonardi da Vince kunde teckna och göra detta fritt, det de efterlämnat hjar inte haft någon betydelse alls i flygets historia.

   • Olli:
    det finns det säkert. men Muslimen hade den tanken LÅNGT innan, och hade de fått leva i fred utan att något land(väst och USA) lagt sig i dessa länder så hade de nog byggt flygplanen också först av alla. det vet både du och jag!
    har velat skriva här på petterssons och tipsa om ett program som går på kunskapskanalen, finns att titta på svtplay. men det känns meningslöst för att ni lever i bubbelvärld och inte vill erkänna fakta. men ska göra det ändå för det hör ihop till inlägget. ta er ca en timme i veckan och få kunskap. ni kommer att bli sååå mycket bättre på att förstå andra. lycka till!

    http://www.svtplay.se/fran-ost-till-vast—mellanosterns-historia.
    Repris visas måndagar kl 22.00-23.00 men går även på helgkväll, tror det är lördagkväll.

 2. Midsommar idag, är totalt värdelös, för att den är förlorad, som tradition, som alla andra av våra traditioner. Det är en illusion att tro nåt annat. Okej att vi kanske behöver den illusionen. Men snart är det över. Och EDI tar helt över. För var är ungdommarna. Fråga er det. Det råder tomhet i strukturen. Innehållet är nu helt dött. Fråga mig inte varför. Men det är så jag tyvärr upplever det. Dödat av etablissemangets vidriga mångkultarism. Vår kultur har idag blivit ett museum av reliker. Det finns inget kvar av det som var. ALLT är idag meningslöst. Jag ser och upplever idag. INGENTING.

  Citerat från Demokratbloggen:

  “TREVLIG MIDSOMMAR

  Idag är den svenskaste dagen på hela året, då vi firar våra förfäder som alla var vita!
  Ser ni symboliken med korset?
   

  Den trolska midsommarnatten

   

  Sju sorters blommor

   

  Glädjen

   

  Dansen

   

  Midsommarnatten

   

  Älvorna och näcken

   

  Sverige är vårt land, med alla historier, traditioner och all kultur vi har, och vi ska ta tillbaka landet, för det är det land och den kultur vi själva ärvt, och den ska vi föra vidare till vår egen avkomma, inte till araber och afrikaner som idag koloniserar vårt vackra land.

  Bilda korsriddartempel över hela Sverige som ett sätt att ta tillbaka landet som vi ärvde. Låt det bli en sådan revolutionär kraft att den spränger sönder det kriminella förräderiet som sprider sig över vårt land, och just denna dag firar vi vår svenskhet, och vilket är då bättre än att gå i förfädernas spår? och det gör vi på midsommarafton.

  TREVLIG OCH REVOLUTIONÄR MIDSOMMAR!”

 3. Du glömde propellern den är också Svensk uppfinning. Som gemförelse med muslimerna vad har dom fått till bara jävulskap för andra mäniskor!!!

 4. Tonfisken:
  Fotbollslag !!! I så fall är AIK (kolsäckarna) som klippt och skurna för nya befolkningen..

 5. Bara för att jävlas så visste nordafrikanerna och folket i mellanöstern redan för 5 tusen år sedan mer om astronomi och matematik än 1800-talets Europe,r gjorde.
  -Men så fördärvade dom allt med Islam….för 1400 år sedan.
  Precis allt vi kan tänka oss kommer ifrån sumerkulturen i nutida Irak…till och med Religionen….ty Abraham är allas fader till-judar -kristna-muslimer.
  Men det fattar dom dumma jävlarna till anhängare inte.
  Religion är idag som att hålla på ett fotbollslag.

Kommentera