Svensk gripen i Turkiet

En 34-årig svensk har frihetsberövats i Istanbul. Turkisk polis grep mannen efter terrormisstankar, enligt Expressens uppgifter.

– Polisen grep honom på flygplatsen. De sa något om terror. Han mår inte bra, säger en nära anhörig till mannen.

Uppgifterna om exakt vad mannen misstänks för eller vad som ledde fram till gripandet är än så länge oklart. Men enligt uppgifter till Expressen.se har den 34-årige mannen, som är hemmahörande i Stockholm, gripits av turkisk polis misstänkt för att vara inblandad i någon form av terrorism.

-Pettersson noterar att den tidning som säger att etnicitet inte är viktig tjatar om att mannen är svensk vilket troligtvis inte är sant, eventuellt är han svensk medborgare av någon obegriplig anledning…

”Ingen som följer media seriöst kan påstå att det görs olika bedömningar efter etnicitet, utöver vad som stadgas i de pressetiska reglerna. Det är helt enkelt trams.” Vänligen, Thomas Mattsson chefredaktör på tidningen Expressen.

svensk gripen i istanbul

7 thoughts on “Svensk gripen i Turkiet

 1. Tomas Matsson & co – mytomanens dilemma är att inte bli trodd den gång han föredrar att tala sanning.
  Våra journalister är extremt ovederhäftiga, framför allt då det gäller arbetslöshetsinvandringen och dess konsekvenser för många svenskar.

 2. Det är bara för att stämpla vår etniska grupp, som man gör som man gör. Liksom man bara lyfter det ytterst marginella positiva invandrare gör. För att medvetet snedvrida bilden helt enkelt, så man får hat mot oss inhemska, och ökad tolerans gentemot utlänningar. Ruttet vidrigt spel m a o.

  Jag tror terroristen är s k kurd, eller m a o östturk. För kurder finns egentligen inte. ALLA som bor i turkiet är ju turkar. Att hävda nåt annat är rasistiskt. Det är som palestiner. De finns inte heller. De bor ju i Israel, och är västbanks -och gazaisraeler. Inget annat. Hur kan man stödja fantasin, att skapa ett ”palestina”. Är inte det rasistiskt.

 3. Eftersom det inte tycks vara intresse för tävlingen,får väl vi två Ruth,själva tippa nationalitet:
  Jag satsar på en statslös palestinier från Libanon…
  Vad tippar du ?? 😉

 4. Tror vare sig det är en sörmlänning eller skåning !!
  Vi kanske skulle skapa en form av tävling här på bloggen.
  Den som gissar rätt nationalitet får ta en extra ”dram” på midsommarafton !!
  För er lappar norr om Hallandåsen,betyder ”dram” en snaps på danska…

 5. Två man för att skriva en sån liten skitartikel. Det är inte bara grekisk public service som har rationaliseringspotential

  • Du måste förstå att det tar tid för dom att skriva när en försöker läsa ordboken medan den andre döskallen skriver!
   Och anledningen till att mannen beskrivs som svensk är nog för att det är lättare att stava än till islamistisk parasit!
   MVH
   Janne

Kommentera