Hur kan det här fallet bli enklare!


Dr David Woods 17 apologetiska rättsakter har några väl valda ord att säga som svar på premiärminister David Cameron påstående att det shariakompatibla utförande av avrättningen av Lee Rigby en gata i London var ett förräderi mot islam”.

Denna informativa video innehåller viktiga bilder av Michael Adebolajo, som uteslöts av de flesta medier i sina rapporter om förra onsdagens illdåd. I det oklippta klippet, citerar mördaren ett uttryckligt korankrav som ursäkt för sina handlingar. I videon nedan, fyller Dr Wood ut de koranska referenserna som befallde Mr Adebolajo att begå hans bestialiska attack:

Gates of Vienna


2 responses to “Hur kan det här fallet bli enklare!

 • Janne

  Inte visste jag att Cameron hos muslimer har status som sådan religiös auktoritet att han kan avkunna vad som är ”förräderi mot islam”.

  Gilla

  • Olli Rein

   Ja du Janne, vi vet både du och jag att dessa hala ålar till mänsklig avföda, pratar först och tänker sen. Huvudsaken är att inte islam får dras ned i den skit den skapar överallt där den praktiseras. Eller hur Janne?
   Vänligen
   Olli

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: