Sabotage stoppar tågen


Tågtrafik

Tågtrafik

Har sprängt teknikskåp Det är tågstopp mellan Ronneby och Karlskrona på grund av ett sabotage vid 01.30-tiden på natten till fredagen.

 Ett teknikskåp har sprängts mellan Johannishus och Edestad. Det innebär att varken signaler eller vägskyddsanläggningar fungerar. Polisens bombgrupp är på väg till platsen och Trafikverket meddelar att säkerhetsläget där är osäkert.

Tågen kommer att ersättas med buss mellan Karlskrona och Ronneby. Enligt Trafikverkets preliminära prognos kommer tågtrafiken att vara avstängd fram till klockan fem på lördag morgon.

En delegation från Trafikverket är på väg till platsen för att skapa sig en bild över vad som hänt under natten och vilka ytterligare konsekvenser sabotaget eventuellt kan leda till.

SVT

Blekingenytt

Det verkar som om ingenting får vara ifred för de påklådiga krafterna i dagens multikulturella samhälle. Jag minns inte att jag tidigare ens hört talas om sabotage mot tågtrafiken, åtminstone i fredstid, säger Olli. Men muslimerna har ju varit i Jihadkrig med Sverige sedan 2005 läste jag någonstans igår eller förrgår. Om jag inte vore så lat som jag är, så skulle jag ju kunna ta reda på när, hur och varför. Vi får se, det är väl inte så sent än va?


10 responses to “Sabotage stoppar tågen

 • Ulf Lind

  Nu börjar inbördeskriget. Ganska logiskt att detta sker efter Stocholmsbränderna . Det är ett led i muslimernas krig mot oss i VÅRT land.

  Gilla

 • Lars Å Månsson

  Ett knep och dåd som AFA har lärt sig av sina kommunistvänner i Tyskland.Där är det tyvärr mer än vanligt,att man från dessa hemma-terroristers sida vill skada samhället.Varför har jag aldrig lyckats finna ut.

  Gilla

 • huginomunin

  Här tycker int jag att man automatiskt ska anklaga jihadister, zigenare, somalier och araber. Det är snarast en liten övning av Spetsnaz inför den kommande ockupationen av Gotland och södra Sverige, för att skydda gasledningen. Och riktar sig bara mot var ollonhuvet kallar ”särintresset”.

  Gilla

 • Nisse

  Fredrik nu måste väl du ta tag i problemen i UK varnar man att åka till Sverige likaså från USA. Nu börjar dina älsklingsmuslimer att sabotera järnvägen skall du överleva Fredrik så måste du samarbeta med JImmy Men du kanske bara siktar på någon fi reträtplats i EU Och skiter fullständigt hur det går för Sverige!!!!!

  Gilla

 • Pica pica

  Tågförseningar beror i stor grad på stölder (av koppar t ex) och sabotage. Det vore intressant om Trafikverket skulle tala om vilka ”svenskar” det är som står bakom.

  Gilla

 • Nisse

  Om inte regeringen sänder ut dregget så måste vi riktiga Svenskar reagera

  Gilla

 • Tony

  Det verkar att finnas stollar som får en kick ifall
  dom kan åstadkomma en större katastrof med många
  offer, det är ju inte bara tåg, det har förekommit
  laserpekare mot piloter i trafikflygplan, och det
  kan ju alla räkna ut vad som händer ifall synen skulle
  falla bort för en pilot!

  Gilla

 • Olli Rein

  Men är det inte lite underligt att de börjar i Blekinge? Där finns väl inte särskilt mycket. Dock var Karlshamn en gång i tiden styrt av mycket revolutionära grupper ur KFMLr om jag nu inte har fel igen. Hur det är nu vet jag inte, men är inte Jimmie Åkesson rätt så stor i Blekinge numera?

  Gilla

  • Ruben

   Jo det är lite märkligt, på min tid fanns även den största örlogsbasen i Karlskrona, men den är också ett minne blott.

   Gilla

 • Ruben

  Ja det är väl infrastrukturen som står närmast till hands att sabotera.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: