Jimmie Åkesson mot kejsar Nero

Jimmie Åkesson ställer en fråga till Statsministern om vad han ska göra åt upploppen i Stockholm. Han räknar upp alla förorterna som är drabbade och listan är förödande lång. Åkesson ställer frågan: Hur långt ska det gå innan ni inser att er mångkulturalistiska splittringspolitik får den här typen av konsekvenser? Åkesson jämför Reinfeldt med Romarikets Kejsar Nero som står och spelar fiol under tiden Rom brinner upp.

-Fiolspelandet är en metafor för passivitet och usel politik. Fredrik Reinfeldt, det här duger inte. Det duger inte att stå och spela We shall owercome på fiol medan huvudstaden brinner.
——————————
Härligt att höra hur våra riksdagsmän tycks öka på tonläget i retoriken den sista tiden. Sist var det Björn Söder som kallade dagen för beslutet om vård till illegala/papperslösa för en ”Skammens dag”.

SD i Partille

8 thoughts on “Jimmie Åkesson mot kejsar Nero

  1. Det verkar som om statsministern inte har någon bra kontakt med Gulan Avci i folkpartiet, trots att hon är invandrare och folkpartiet kanske det enda av småpartierna som klarar 4 procentspärren. Läs själva och gör en jämförelse med vad som Sveriges Statsminister orkar säga om förortsvåldet, med det hans stödpartis invandrade kvinna Gulan Avci säger. Jag tycker nog att det ligger närmare Jimmie än Reinfälten.

    http://petterssonsblogg.se/2013/05/24/att-skylla-pa-samhallet-ar-alltfor-lattvindigt/

  2. Inte ofta nämns lilla Sverige i de stora nyhetskanalerna runt om på vår jord.
    Men faktum är att nu tycks vi få en plats,åtminstone på 10-i topplistan..
    Senaste dagarna/nätterna har man strålat ut massvis bilder från Absurdistans huvudstad.Kan försäkra att de kommentarer som fällts i samband med bilderna,inte kommit från några censurerade journalister.Den bild man nu ger,”vårt tidigare obetydliga land”(direkt översatt från CNN) är verkligen inte den bild svenska Tursitnäringen vill se..
    Vi jämförs bl.a med franska och grekiska raskravaller !! Öppet talar man om vilka som ligger bakom dessa dåd,och den dystra bild som väntar Sverige ….

  3. Han är som en snorkråka Fredrik Reinfelt. Hal, slemmig och ryggradslös. När Åkesson skyller händelserna i Husby och andra ställen på den av regeringen förda politiken så försöker Reinfelt vända det till att Åkesson skyller på någon annan, i det här fallet invandrarna.

    Det är helt omöjligt att se sina egna briser eller ta något som helst ansvar för hur man leder landet. Det finns helt enkelt inte på kartan. Helt huvudlöst ska vi fortsätta på den inslagna vägen oavsett var den leder eftersom sjuklöverns politiker har utsett sig själva till godhetsapostlar.

  4. Det fanns en som kallades för ”svarte Nero”. Och det passar ju bra på den förtorkade regnmannen. Den romerska Nero brände ju själv ner Rom med sin politik. Ja, och lika galen är den förtorkade regnmannen.

  5. Nero och Reinfledt – en god metafor. Hörde i morse en diskussion i TV mellan Anders Björk, Helle Klein, Peter Wolodarski och en till. Alla hade synpunkter (pk). Ingen sade något om att roten till det onda är en sanslös politik, som har ifrågasatts av många för 30 år sedan; dessa framsynta har hela tiden avfärdats som ”dumma, fördomsfulla, okunniga, fascistiska, nazistanstrukna rasister och populister”, som inte borde få yttra sig, eftersom yttrandefriheten måste ha en gräns.
    Undras vad etablissemanget menar med ”populism”. Gissar ”demokrati”.

  6. […]  Lägg ned föreningen Megafonen och straffa dem som uppmanade till polismisshandel och upplopp från dess ledning. Det är ändå bara ett sätt för den kommunistiska rörelsen på yttersta vänsterkanten ”Rättvisepartiet”att få in pengar till sådana här upplopp av kommunen. Deras idé om rättvisa köper inte jag, och troligtvis inte heller större delen av Sveriges ursprungsbefolkning, och inte Folkpartiet och Alliansen heller enligt vad Riksdagsledamot Gulan Avci (FP) skriver här ovanför. Jämför gärna det Gulan Avci skriver här med vad kejsaren Nero (Fredrik Reinfeldt) säger i Riksdagen i ett annat nytt inslag idag på Petterssons – Jimmie Åkesson mot kejsar Nero. […]

Kommentera